tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Ja sve zavrsila,sad uzivanje.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Deca rastu, osamostaljuju se i to je radost života. Sve će on to savladati, ništa ne brini.
Ja sam mog studenta juče ostavila samog u velikom gradu. I koliko god da je on odrastao, odgovoran, svestan obaveza i odgovornosti, ipak mi nije svejedno. Brinem, ali ne pred njim.

Čitam juče bio potpu u Subotici.Dacoooo Su da li si dobro?

Hej, pa u istoj minuti smo napisale istu stvar, covjece... sta ti je povezanost
Dobro sam draga, jedino kada su ti POTOPI mi milina sto nisam u kuci nego sve to posmatram sa prozora stana na VI spratu, a Aljosa je taman koji minut prije dosao sa vana i svi smo bili u kompletu, tako da smo ostali suvi

Napravila sam tenisku mrežu od barvalo fondana, koji sam mesila gustinom, da bi bio čvršći. Pravila sam kao gliste, pa pravila mrežu. Da li će se to stegnuti do petka posle podne, da može da se uspravi na tortu? Nešto mi sumnjivo.
A šta da uradim kao alternativu, ako se ne stegne?
mozda ima nesto jednostavnije ali ovo mi prvo palo na pamet

mojeHvala ladyns, već je počelo da se steže, mislim da će do petka biti sasvim ok. Iskeno se nadam.
Poslala mi je žena sliku torte kako hoće da izgleda, i danas ja pokazujem mm, a on kaže: "Ti ćeš to bolje uraditi!"moje