ZONDA X
Obećava
- Poruka
- 68
upotpunosti se slazem takvi ljudi nisu ni vredni pomena, cista ljubomora i zavist, ali kad bi smo svaki put obracali paznju na takve mi ljudi dobrog srca verovatno ne bi preziveli, jer je takvih nazalost puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro. I ja da se žalim.
Skoro godinu dana finansijski pomažem jednom dečaku obolelom od cerebralne paralize. Sećate se zimus onih medenjaka koje sam prodavala i pare dala njegovoj majci? U dogovoru sa njom, u grupi za njegovo lečenje na FB povremeno napišem na zidu da ću deo novca od svake naručene torte uplatiti za njegovo lečenje. Ogromno razočarenje i za nju i za mene je to što je za godinu dana naručena samo jedna torta, i to od ljudi koji inače pomažu tom dečaku, ali na stranu sada to. Pre neko veče ja napišem objavu na zidu, i tu objavu jedna žena vrlo ružno iskomentariše, ali su amini grupe komentar izbrisali, pa ne mogu da ga citiram. I kako joj to nije bilo dovoljno, na mom zidu napiše sledeće:
ODVRATNO AKO NARUCIMO TORTU TAKO POMAZEMO BOLESNOM DECAKU.KRMACO KOLACARSKA KOLIKO TREBA DA NARUCIM TORTI PA DA DETE OZDRAVI.RODITELJI JAVITE SE U MOJ INBOX NE DOZVOLITE DA VAS POSLASTICARI ZLOUPOTREBLJAVAJU.
Znači, ostala sam bez teksta.Kako nekom, ko očigledno nema pameti ja da objasnim da ja to radim u najboljoj nameri, u dogovoru sa detetovom majkom, da pare koje ja odvajam od torte su moje pare, deo moje zarade?! To veče sam se baš razočarala u ljude, kako su mali i bezvredni, jer ona, iako nema nameru ni da poruči tortu (živi 150km od mene), niti na bilo koji drugi način pomogne tom detetu, dala je sebi za pravo da pljune na nečiji trud. Još tužnije mi je bilo kada sam videla da je imala nekoliko lajkova za te svoje nebuloze.
Daco, samo napred.
ZD, verujem da si se potresla, ali takvim osobama ne vredi ni objasnjavati ni "pravdati se" niti ulaziti u diskusiju. Oni su slepi kod ociju i to se ne moze promeniti.
ne moze covjek da ne odreaguje na takve uzase... Moras preci preko toga jer ti takvi kreteni nisu ni do koljena!!!
A muz ni da cuje, odmah je napravio facu i opet ponovio da ce me neko prijaviti jer radim neoporezovan posao, znaci tu nema podrske i rekao na kraju:"Onako ce biti kako ti hoces!!!"Cesto sam na ovoj stranici i retko komentarisem ali ovo sto se desilo ZD je stvarno, ne znam koju rec da upotrebim!
Uzas je slaba rec!!!
Daco ne znam kako se to sa pravne strane gleda ali meni se ideja savrseno dopadad ;-)
Pre, cini mi se 6-7 dana pravila sam tortu na dva sprata jednoj mladoj porodilji. Jedna je torta bila jafa a druga kidy.
Zenici su se jako dopale, to mi je sama potvrsila. Posle toga sam imala jos dve nove zene sa istog rodj. Znaci i njima se dopale.
Medjutim, svekrvi zenice kojoj sam pravila tu tortu na sprat nije dopala! Nasla je mana.
Boze moj desava se mnogima da neko nije zadovoljan.
Sta mene najvise boli u toj celoj prici to sto ona tvrdi da sam, ja mislim, u fil stavljala kakao! Ja to nikada ali nikada nisam uradila ako nije po receptu! A ovde kakao ne ide ni u tragovima!
U fil je isla cista menaz cokolada!
Inace svekrva joj je poznata kod nas po nekim tortama ali nisam bas sigurna ko je gospodja.
Znam da moj problem nije nista u poredjenju sa bezobrazlukom koji je dozivela ZD ali zaista sam se iznemirila malopre kada sam to cula.
Sta raditi kada vam se desi ovako nesto???

Ja sam negde zagubila vizit kartu limara od kog sam kupovala plehove, pa bih molila Dacu iz Subotice da ovde napiše brojeve telefona, jer se sećam da sam njoj poslala.
Valjda ce mi musterije izaci u susret i poslati svoje slike!U boje za jaja se često dodaje so.zdravo svima, neznam gde da postavim pitanje...radi se o farbama za jaja, da li neko zna u čemu je razlika između njih i onih prehrambenih koje koristimo za farbanje fondana, po sastavu koji je napisan u pitanju je ista stvar, pitam, jer sam predivnu crvenu slučajno dobila kad sam u nedostatku prehrambene boje probala da umešam onu za jaja (neka bugarska u kapusalma), pošto mi bila frka oko sastava nisam ni stavljala na tortu ali boja je bila kao barvalov crveni fondan, ako ko ima ovakva iskustva volela bi da mi pojasni

Devojke sta ima u barvalo u novom sadu vredno za kupiti osim boja i fondana, idem u cetvrtak za ns pa bih svratila....
i da, imau li oni onaj sjaj sto se posipa po slagu....na ovo mislim....
Pogledajte prilog 252847

U boje za jaja se često dodaje so.
Osim toga ne bi smelo da ima neke razlike, jer je ljuska jaja porozna i te boje bi morale biti neškodljive čak i ako se pojedu.
E sad... gde se sve pronalaze i ko ih sve pakuje - pitanje je poštuju li se svi propisi, tako da... Ja se ne bih igrala.