Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
A mora se na posao. Kod mene sunce sija, nema oblaka...Dokle, videćemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ćao društvo! Kako ste mi vi? Vidim ovde se svašta dešavalo dok me nije bilo. U poslednje vreme se uključujem na dve nedelje, baš sam bila u gužvi.
Daco, slobodno se snimaj samo u reportaži kaži da ti je to hobi.
ZD, ja prosto ne mogu da verujem da neko može tako nešto da napiše, a posebno što je tako daleko i što u svakom slučaju dotična ne bi ni naručila tortu. Ali šta reći - ima nas raznih.
Meni je ovaj vikend bio baš veseo, u Boljevcu smo organizovali tortijadu, imali smo nastup folklora, sakupili 20 torti (što je za Boljevac koji je mali i za koji većina nikad nije čula, a i za prvi put i više nego dovoljno), a torte smo poklonili deci ometenoj u razvoju i deci u hraniteljskim porodicama. Neka od dece su došla sa roditeljima ili starateljima da gledaju program i lično sam im uručila torte. Ne mogu da vam opišem koliko mi je bilo drago kad sam videla te osmehe dok smo delili torte.
Naravno da može, samo da i sledeće godine imamo podršku od opštine i organizovaćemo sigurno ponovo.
Zar Ti prosvetni radnici ne znaju da je meni PETAK najludji dan u nedelji ! 
pa covjece, roditelji su na poslu u to vrijeme, ko ima privilegiju da se iz tog razloga svrcka po gradu...

Nadala sam se staroj mušteriji za ovaj vikend, nje nema. Jedna me zvala pre dve subote i rekla ako ne za onu subotu, onda za ovu sutra, i nije se javila.
Bem ti sreću...
Kora uspjela, samo ne znam jel to stvarno tako bas mora, ili ja nesto zeznem, ona tako fino naraste, gornji dio nije mecav, nego onako suv, ima onu boju bijele kafe, ali kada iskljucim rernu i ostavim koru da se unutra hladi, ona splasne, ne puno, nego nije ni onako fino visoka kakva je bila dok se pekla. Moram ja jos malo to sa strucnjakom za kinder koru da preispitamCao ženskice
Daco da li je uspela kora za konder tortu?
Uh, pa valjda ce na kraju sve biti OK, jer kada je ostao problem samo u tom transportu, sve ostale prepreke si presla, onda je to vec gotova stvar u pozitivnom smislu.Domacice,dobice sigurno stipendiju.I ja sam u srednjoj skoli primala,bila vukovac a jedini prihodi od poljoprivrede,tako da sigurno dobija.
A moji danas idu na svadbu.I jos mi kazu da mlada nije baksuz,a pogledajte kakav je dan.I ne samo to,meni je pukao lonac za kuvanje mleka kad sam pocela da kuvam fil,pa mi je isti taj fil zagoreo,a kad sam stavila drugi da skuvam on se prvo zgusnuo,pa se odjednom pretvorio u vodu..I to nije sve.Kora mi se presusila za samo sat vremena,a inace ih susim po 2 sata.hahaha,ziva nisam sta ce se desiti sa tortom do restorana.

(
,slabo se nesto druzim sa vama,mama mi je nesto bolesna pa jurnjava po ceo dan