Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
Srećan polazak u školu svim malim i velikim đacima. Ja od ovog septembra imam samo jednog đaka, i to srednjoškolca. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eeej pa gde si ti ?Samo da vam se javim, posle duzeg perioda...ziva sam i zdrva, Bogu hvala, prosao je jedan sveukupno tezak period!! Idemo dalje! Nisam jos sve pregledala, ali po onome sto do sada jesam torte su am BOZANSTVENE!! Pozdrav svima, ZD i Ledyns hvala na brizi, cenim to zaista, onako ljudski...![]()
![]()
Samo da vam se javim, posle duzeg perioda...ziva sam i zdrva, Bogu hvala, prosao je jedan sveukupno tezak period!! Idemo dalje! Nisam jos sve pregledala, ali po onome sto do sada jesam torte su am BOZANSTVENE!! Pozdrav svima, ZD i Ledyns hvala na brizi, cenim to zaista, onako ljudski...![]()
![]()

sada smo opet skoro kompletni 
eeej pa gde si ti ?
Drugarice, izvini sto ne podigoh narucene stvari, ali bila je visa sila! Ako si ih prodala, naruci mi ponovo, molim te! Cmok
lako ćemo za robu,sad kad nam je insajder počeo da radi![]()
Princess moj muz obozava hleb iz te pekaare, mi smo je dobili na svadbi i bas ga cesto pravim, ja ga pravim po sledecem receptu,
pola kg brasna
jedna i po mera vode (ona casa sto si dobilauz pekac)
jedna mala i po mera kvasca, obavezno suvog....(e sad ovo se dalje odnosi na onu kako kasiku sto sa jedne str ima vecu a sa druge manju posudicu)
jedna i po mala mera soli,
veca mera secera,
dve vece mere ulja
ja ga pecem na programu br 2, on mi traje 3 sata i 50 min, to je za veci hleb, i ja uvek stavim da boja bude svetlija, da se ne prepece....najbolje ga je ostaviti nakon pecenja bar sat vremena unutra pre nego ga izvadis, znala sam i da ga vadim odmah ali mi posle kora bude tvrda kao kamen.....
.Nego jesi li videla moj separator na torti ?Hvala ti puno..Nego jesi li videla moj separator na torti ?

Ko preživi , pričaće !
, i lepo da nam se uslikaš i snimiš , pa posle okačiš snimak da uživamo u Tvojim slatkišima !
Kako nekom, ko očigledno nema pameti ja da objasnim da ja to radim u najboljoj nameri, u dogovoru sa detetovom majkom, da pare koje ja odvajam od torte su moje pare, deo moje zarade?! To veče sam se baš razočarala u ljude, kako su mali i bezvredni, jer ona, iako nema nameru ni da poruči tortu (živi 150km od mene), niti na bilo koji drugi način pomogne tom detetu, dala je sebi za pravo da pljune na nečiji trud. Još tužnije mi je bilo kada sam videla da je imala nekoliko lajkova za te svoje nebuloze.