Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Dobro jutro. Ja danas, posle mesec dana, nisam morala da ustanem u pola pet. I sada, skidam zavese u dnevnoj sobi, a mm kaže: "Za tebe nema odmora ni jedan dan?"
Ali, bar se neću peći na suncu, a možda i prizovem neku kišu, koja je sada bostanu preko potrebna. Dok je padala kao luda, nije valjalo, a sada na valja što ne pada, ne valja nikako.
Jooooj, mene sinoć zove žena kojoj sam pravila onu tortu sa zvezdinim grbom, kaže svi su bili oduševljeni, i hoće za utorak žensku zadnjicu, naravno prekrivenu fondanom. A ja kada čujem "F" fondan, odmah mi se sloši. I još ove vrućine, ja nevešta, ima da bude igranka samo takva.
Pre neko veče sam ćaskala sa bobom_011, koja kaže da ima sestru koja se bavi poljoprivredom, i kada joj je najteže pored rerne i briga oko torti, kako će i da li će uspeti, ona se seti svoje sestre. Tako i vi, svi kojima je teško. Setite se mene, i znajte da je raditi u svojoj kuhinji blagosloveno spram nekih drugih poslova. Ne kažem da je lako, ništa nije lako, ali znajte da uvek ima teže. Ja na njivi, na + 30C pomislim na moju radnicu koja je kod nekog u rasadniku, plaćena 110 din/h, a tamo je temperatura bar 15C viša no napolju. I onda se tešim kako je meni dobro, u stvari.
Ali, bar se neću peći na suncu, a možda i prizovem neku kišu, koja je sada bostanu preko potrebna. Dok je padala kao luda, nije valjalo, a sada na valja što ne pada, ne valja nikako.Jooooj, mene sinoć zove žena kojoj sam pravila onu tortu sa zvezdinim grbom, kaže svi su bili oduševljeni, i hoće za utorak žensku zadnjicu, naravno prekrivenu fondanom. A ja kada čujem "F" fondan, odmah mi se sloši. I još ove vrućine, ja nevešta, ima da bude igranka samo takva.
Pre neko veče sam ćaskala sa bobom_011, koja kaže da ima sestru koja se bavi poljoprivredom, i kada joj je najteže pored rerne i briga oko torti, kako će i da li će uspeti, ona se seti svoje sestre. Tako i vi, svi kojima je teško. Setite se mene, i znajte da je raditi u svojoj kuhinji blagosloveno spram nekih drugih poslova. Ne kažem da je lako, ništa nije lako, ali znajte da uvek ima teže. Ja na njivi, na + 30C pomislim na moju radnicu koja je kod nekog u rasadniku, plaćena 110 din/h, a tamo je temperatura bar 15C viša no napolju. I onda se tešim kako je meni dobro, u stvari.

Uzas!
i da vam kaem da meni ovo vreme prija, i ne treba mi kisa 

A onda je posalji i kod mene!