PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
 - 4.300

Evo me na poslu! Sve je odradjeno, a deca ekspedovana kod deke i bake.Još da ima mleka pa da smućkam jednu nesicu da se oporavim... Ma i to ću da organizujem,momentalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uh,mogu da zamislim....bar ces dobiti super boju....Ju, a na bostanu...još veća milina.![]()
 A tek početak juna...Ne smem ni da zamislim kakva ću biti u avgustu.Ju, a na bostanu...još veća milina.![]()

Kore ispecene, rerna na OFF, a lubenica pojedena! :-)
I naravno klima se ne gasi...

Kada bi bar salo htelo da se istopi, pa da mi ne bude žao što se pečem. 
. Ja sam prezadovoljna obavljenim poslom za prepodne. Kore za Moskvu ispečene, bila na sastanku povodom ćerkinih priprema, sačekala momke da odnesu stari zamrzivač i sad sam na dežurstvu.Da co, sretan rodjendan prvorodjenom, nek je živ i zdrav i neka Vas sve veseli.
.

Nisam ni sumnjala kad ti to organizuješDobro jutro
Šta se radi?
Znači Daco baš ste se lepo proveli?Nisam ni sumnjala kad ti to organizuješ

Juče su mi moji pilići koji btw treniraju karate već neko vreme , polagali prvi put za prvu crticu na pojasu . Zadatak uspešno obavljen , klinci vrlo ponosni , mama još ponosnija , sin mi je čak i dobio posebno diplomu za isticanje na polaganju , a ćera je bila najmladji polagač od njih pedeset. S obzirom da im je 7 i 5 godina , svi smo oduševljeni . Sve u svemu lep završetak nedelje .