KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo meneeeeeeeeeee . Isporučila mladenačku . joj što sam happy ! :super:

Evo i mene!!!
BRAVO KATO!!! JESAM TI REKLA DA CE SVE BITI OK! Ja sam juce isto isporucila svoju drugu mladenacku, ali prvi put na stalku onako sa stubicima i jedna iznad druge tacnama, joj al je to visoko, sve se nesto klati dok nosis! Uh, najbolje onako, jedna na drugoj, probodes stapicima za raznjice i sakrivene tacnice izmedju torti i gotovo. Uglavnom, jedvba sam sve stigla, slikala sam tamo u restoranu na terasi u mraku, tako da valjda ce se nesto i vidjeti.
Odoh sad da dekorisem jos nesto za danas i sutra. Ljubim vas

Dobar dančić. Nige nikoga. Ja malo radila papirologiju na kompu i idem da se spakujem za putešestvija za sutra i sledeće dane. I ovog vikenda sam imala dve torte i obe doboške. Jedna će biti i sličica a druga je klasika. Za sledeću subotu treba da radim nešto specijalno, za doktora, starog druga, koji je i operisao mm ( spasao mu život kad je imao raka debelog creva ). Slavi 50 pa treba neštoi da izmislim, da svi padnu na onaj zadnji deo tela. Ako neko ima ideju, biću zahvalna. Hoću da napravim jedno 3 sprata.

dobar dan!ja danas citav dan pecem korice,u kuhinji mi je pakao.a jutros se spremim za posao i pospem se vrelom kafom po kolenu i naravno ne odem na posao.koleno mi je duplo vece nego inace i sad su poceli i plikovi da iskacu akako cu sutra da radim pojma nemam.a kako bi tek tortu zavrsila da sam radila,to t ek veze nemam jer se kore suse posat i po.

Dobro veče drage moje :cool:.
Samo da znate da sam se danas vratila, odmor prošao, sutra na posao...
Malo sam neispavana (obično ne spavam preko dana čak ni kad dođem sa puta pa nisam ni sad) tako da se spremam u krevet kako bi povratak u stvarnost bio što manje traumatičan :D

Dobro jutro radni narode!!!

Tortice za ovaj vikend su gotove, sljedeći je moj sinu rođendan i neće biti ništa sa fondanom, ali ipak ga moram iznenaditi nekim zezancijama koje on voli, moram još da smislim kako ću sve iskombinovati. Naručio je jaffa tortu a ja ću vjerovatno praviti još neku sa maskarpone sirom, povoljno sma nabavila iz Mađarske, ovdje u MAxiju je baš skup

Back