KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan, ako Vam je dobar. Kod Vas tmurno i kišovito, kod nas sunce i veliki vetar. A što se vetra tiče, napravio mi pandur u novčaniku vetar. Vozila sam ćerku Hanu na autobus u grad, i kad smo silazile sa autoputa u grad, on me izmeri i kaže da sam išla 70, gde je dozvoljeno 50. Reko žurim, ovo - ono, kao časkom ćemo mi to, samo da mu dam 40 EUra i gotovo. E pa reko imam samo 30. Ili vozačka, ili 40, ali na kraju me je očerupao o zadnjih 30 i sad sam švorc. Ali, čekam pare, idem da pečem malko za vikedn, biće nešto. Inače ovo mi je prvo plaćanje, posle mojih ko zna koliko 10 - hiljada km. U proseku nije mnogo, al´ kud baš zadnje pare da mi uzme.

Uh kakav maler! :(

Plehovi naručeni. :) Komad je 200 dinara, i može da mi napravi 4 okrugla i 4 srca, a za više ne može da obeća, jer nema lima. Dobra je stvar što će mi verovatno on to doneti, tako da nema plaćanja dostave. Pa ću videti šta još ima napravljeno, možda mi se još nešto dopadne.

Plehovi naručeni. :) Komad je 200 dinara, i može da mi napravi 4 okrugla i 4 srca, a za više ne može da obeća, jer nema lima. Dobra je stvar što će mi verovatno on to doneti, tako da nema plaćanja dostave. Pa ću videti šta još ima napravljeno, možda mi se još nešto dopadne.

Bravo za tebe, a naravno da ce ti se jos nesto dopasti, tome nikad kraja, mozda neki ovalni plehic :zper:
Hajde ga pitaj da li pravi i obruce, ili mi daj broj pa cu se ja malo raspitati

Dobro jutro. Da li je neko za nesić? :)
Ja obaram rekord u nespavanju. Noćas samo 1 sat i 16 min (mislim toliko je pokazao mobilni tel kad sam upalila alarm za budjenje) .Kako ću da izdržim danas i sutra,to ćemo da vidimo.

Dobar jutar!
Kod nas u kancelariji jutros slavlje, kolega je dobio sina, pa smo malo opusteniji.

Izdrzaces ti Princeska, izdrzaces, samo koliko mozes tako, ne znam...

Da li neko zna,zašto ne mogu da postavim slike u album? Smanjila sam rezoluciju, a u albumu imam 63 slike,znači nisam dosegla do 100 slika.Čak sam probala da otvorim jedan nov album pa da ubacim slike u njega,ali neće ni tako

Cini mi se da sam negdje citala da ukupno bez obzira koliko albuma i koliko slika bas u jednom od njih imas, da suma svih slika po albumima moze biti 500kom. Tako da ti ne preostaje nista drugo engo da saberes sve skupa slike i da vidis jesi li presla tu brojku.

Inace, ni meni vec nekoliko dana ne dozvoljava na onaj prvobitni nacin da stavljam slike u albume, nego preko basic uploader, pa jednu po jednu moram stavljati

Dobar dan cure....Domacice,kakva je situacija sa bostanom?

Danas je kod nas lijep dan, ne pada, na nebu ni oblacka nema, tako da je vjerovatno i kod ZD fino vrijeme pa je odjurila da probvjeri na licu mjesta stanje, javnuce se ona sigurno kasnije kad dodje kuvati rucak :per:

Inace, moram sa vama da podjelim moju strepnju, desava se nesto sto mislim da je definitivno negativno za mene, vidjecemo hoce li se to ozvaniciti danas ili ce ovi koji su iznad nas da se kriju kao zmija noge i budu bas onaj najgori ljudski oblik pa da ni ne kazu do zadnjeg casa kad je vec zadnji dan i nema nazad

Danas je kod nas lijep dan, ne pada, na nebu ni oblacka nema, tako da je vjerovatno i kod ZD fino vrijeme pa je odjurila da probvjeri na licu mjesta stanje, javnuce se ona sigurno kasnije kad dodje kuvati rucak :per:

Inace, moram sa vama da podjelim moju strepnju, desava se nesto sto mislim da je definitivno negativno za mene, vidjecemo hoce li se to ozvaniciti danas ili ce ovi koji su iznad nas da se kriju kao zmija noge i budu bas onaj najgori ljudski oblik pa da ni ne kazu do zadnjeg casa kad je vec zadnji dan i nema nazad
Daco,nemoj da nas plasis bre....

Ajde Daco , ne daj se !

Dobro jutro.Pospana bauljam po kući i cevčim prvu nesicu.Ona će me držati budnom ili polubudnom dok ne dodjem do posla, pa onda sledeća.Maštam da odspavam bar 4 sata,onako u cugu.Srećom za sutra nema tortica,a i pao zvaničan slobodan dan,pa ću napokon otići da gledam sinovljevu utakmicu.Ljubi ga majka, igra već 5 nedelje za redom,a ja ni jednu do sada nisam odgledala,jer su mi se smene tako pogodile.Ali sutra, ide mama da navija.I vuvuzele ću poneti ;)

Dobarť dan svima, mada je ovde jako pusto.
Sneki, želim ti da penzionerske dane provodiš u sreći i zdravlju sa svojom porodicom i prijateljima.
Daco, nadam se da vesti nisu toliko ružne koliko si ih juče oslikavala.
Odoh još da završim torticu - flašu, da je uslikam i postavim sličicu poslepodne, kad prodje ova gužva. I sin mi dolazi iz Praga na jedan dan. Danas dodje, sutra ode, a mama na brzinu sve da opere, spremi, skuva, ispeče, a možda će biti vremena i za malo priče.

Daco, nadam se da vesti nisu toliko ružne koliko si ih juče oslikavala.

Ma, ne znam jos nista, sljedece nedelje najkasnije krajem ce se sigurno znati jer oni koji su na tom spisku od 01.06 vise nisu na spisku zaposlenih, to je u nasoj firmi vec 13 ili 14 put (zabroji se covjek) od kad su nas nove gazde kupile, doduse to su vec stare gazde, to su bili autrijanci, a od jesenas su nam Kinezi gazde. Izgleda da ni oni ne misle ozbiljno raditi i zaposljavati nego evo sad je ovo njihov prvi tzv. socijalni program, odnosno spisak otpustanja uz bijedne minimalne zakonski otpremnine.
E sad, moja prica je specificna, ne bih da vas davim sad ovdje, zakljucak je da sam sad od svih ovih puta nekako sigurna da cu ja biti na tom spisku, a to mi bas nije svejedno!!!

Ma, ne znam jos nista, sljedece nedelje najkasnije krajem ce se sigurno znati jer oni koji su na tom spisku od 01.06 vise nisu na spisku zaposlenih, to je u nasoj firmi vec 13 ili 14 put (zabroji se covjek) od kad su nas nove gazde kupile, doduse to su vec stare gazde, to su bili autrijanci, a od jesenas su nam Kinezi gazde. Izgleda da ni oni ne misle ozbiljno raditi i zaposljavati nego evo sad je ovo njihov prvi tzv. socijalni program, odnosno spisak otpustanja uz bijedne minimalne zakonski otpremnine.
E sad, moja prica je specificna, ne bih da vas davim sad ovdje, zakljucak je da sam sad od svih ovih puta nekako sigurna da cu ja biti na tom spisku, a to mi bas nije svejedno!!!
Ne daj se! I ne sekiraj se unapred!

Back