KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ustajte spavalice...Divan dan je pred nama. Ja ustala da završim torte, pa posle idem na vašar, valjda će mi stići naručeni plehovi. Jedva čekam...:)

E vala da znas da sam danas ostala spavati dokle mi se htjelo. Naravno, to ne moze bas tako pa me probudio sin kome je dosadilo gledati crtace dok mi spavamo, onda znas koliko je bilo sati :zcepanje: kad je njemu dosadilo
Da, ustadoh u 9.15h milina jedna, zato me sad bol;i glava, previse je to za mene.
Plehici su odlicni,. bar mi se tako cini i to je taj bijeli lim sto je prava stvar.

A za lubenica nam nista ne pricas, kako su?

Ma ne pričam, zato što ne znam šta da kažem...:( Ne dopada mi se kako izgleda, ima poneki da se osušio, ali da sačakm još koji dan sa zvaničnim saopštenjem. :)

Plehovi su od belog lima, pravi sve oblike i dimenzije i slao bi kurirskom službom, Isto i obruče. Ako je neko zainteresovan, daću mu br. telefona.

Dobar dan društvance...
ja odoh malo da se družim sa morem i galebovima... čisto da otvorim sezonu.
U septembru ćemo je zatvoriti ;)
galeb4mali-1.jpg

dobro veče,evo i mene dok se hladi fil za kinder torticu. Ceo današnji dan kao na traci,i to najverovatnije beskonačnoj.Juče je moj sin imao utakmicu i pošto je neustrašiv i bori se kao lav,suparnički igrač šutne loptu iz sve snage i pogodi ga u stomak.Noćas je preplakao,jer se da li od udarca ili naprezanja,kila koju se mesecima vučemo da operišemo,još malo izdigla,tj.još je uočljivija.Sutra idemo na pregled kod hirurga, naravno da vidimo za kad ćemo zakazati operaciju.
A da bude još gore,zubić koji je otvoren mu,jer neće da ga vade-čuva mesto, ga je zaboleo i sad ga je tata odveo u Hitnu zubnu ambulantu.I ja ih sad čeeekaam.

Dobro jutro...Kiša pada, ne može se napolje, ali zato unutra posla koliko voliš...

Princezo, ne brigaj. Zubobolja će proći, a kila...Moji su obojica operisali kada su bili bebe. Jedan sa 3,5 meseca, jedan sa 5,5 meseci...Rešite se toga, ja sam se preporodila posle operacija...

Dobar dan. Ja sam juce na pilatesu sredila koleno, sta se biti sa ovonedeljnim torticama, videcemo.

Zar pilates tako zeznut da se mozes povrijediti?! Doduse, nije naivno, pokuala sam davno jos kao student, jedino to mi je dr. ortoped i fizijatar dozvolili zbog moje skolioze kicme, nikakva druga skakutanja, aerobik i to ni slucajno!
A sad se ne bavim nicim, samo mojim coskom u kuhinji...

Back