KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa GDJE TO MOJE VIRTUALNO DRUSTVANCE :bye: :bye:
Samo da vam mahnem da sam stigla, nekako se dokotrljasmo sa kamionom punim polovnih i starih stvari iz naseg sarajevskog stana! Prije podne sam setala, malo Carsija i cevapi u Zelji, pa Havana u Beckom kaficu naravno (kao i uvijek), a popodne pakovanje, brdo kutija, stvarcica, uspomena... ma sta da pricam. Jos sam u transu kao da to sve nije istina, umorna sam, jedva gledam, hodam...
Sad polako navikavanje na uobicajenu kolotecinu, ali nekako vise nista nije isto, predala sam buducoj vlasnici Selmi kljuceve od stana, slikala je kad ga ja zakljucavala, sjela sa mamom u kamion i otisla...

Daco, svaka selidba iz rodnog kraja je teška i puna emocija. Mi smo se odselili, mada je kuća naša, sa puno naših stvari, ali uvek kada dolazim i odlazim sam puna emocija. Ranije smo dolazili dva - tri puta godišnje a sad sam kući svaki čas, ali emocije su emocije. A da prodam? Još nisam spremna za taj korak. Kuća stoji prazna, ali šta da radim. Ne da mi se.

Samo da vam mahnem da sam stigla, nekako se dokotrljasmo sa kamionom punim polovnih i starih stvari iz naseg sarajevskog stana! Prije podne sam setala, malo Carsija i cevapi u Zelji, pa Havana u Beckom kaficu naravno (kao i uvijek), a popodne pakovanje, brdo kutija, stvarcica, uspomena... ma sta da pricam. Jos sam u transu kao da to sve nije istina, umorna sam, jedva gledam, hodam...
Sad polako navikavanje na uobicajenu kolotecinu, ali nekako vise nista nije isto, predala sam buducoj vlasnici Selmi kljuceve od stana, slikala je kad ga ja zakljucavala, sjela sa mamom u kamion i otisla...

dobro došla ! :bye:

Hvala vam drage moje!
Nego, zasto ne mogu u albuimima da postavim slike? Znam da je negdje neko napisao da 500slika ukupno po albumima moze stati, ja imam pola od toga, ali koju god pokusam, ono nece.
a ovo direktno sa harda stavljanje mi se ne svidja jer su jako malene i ja ne znam drugi nacin :dash:
I ZD je negdje objasnjavala kako ona to radi, ali ne mogu da nadjem sad to objasnjenje???

Dobro jutro evo kafica
attachment.php

Dobro jutro drugari i dobro nam se vratile .Kad smo kod dobrovoljaca ima li koji da pomogne peci kore .Mogle bi pomoci ove sto su se vratile sa putesestvija jer su odmorne od mucenja .Ja malo virnula da vidim sta mi radi drustvance, pa na posao ;)

Joj draga moja, ja se na svom putesestviju bas i nisam odmorila, tako da bi i meni jako prijala pomoc kod pecenja kora, krecem danas kad se vratim s posla, sinoc sam vec pravila figurice i vec sam se polako ali sigurno ubacila u kolotecinu!

uh draga moja.

Ljubim ja tebe, a za pustos moramo zajedno da se pobrinemo i rijesimo taj sitni problemcic
Evo razmisljam kako da dekorisem tortu u obliku mobilnog telefona da mi sve bude sto brze i prostije, joj ti barem imas iskustva sa tim narudzbama u zadnji cas

Evo i ja da se javnem. Čekam novu mušteriju da dodje da poruči tortu za proslavu. Videćemo da li ćemo se dogovoriti, jer nije ni probala moje torte. Videla me žena par puta s prozora da iznosim torte pa je tražila po komšiluku kontakt. Nije znala ni kako se zovem ni ništa. To mi se još nije desilo. Javljam kasnije kako je završio dogovor.

Back