PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Bože, izgleda da ljudskoj gluposti nema kraja!!!!
Najviše me nerviraju one sveznalice, što se prave da sve znaju, ali u stvari i to što znaju je totalno pogrešno!
mila majko kakvi bolidiiiii
Najviše me nerviraju one sveznalice, što se prave da sve znaju, ali u stvari i to što znaju je totalno pogrešno!
mila majko kakvi bolidiiiii
Boze, kakvi nama pacijenti dolaze da naruce torte, da poludi covek.... hvali se da je radila u poslasticari, a ne zna da se svarcvald torta pravi sa pavlakom (kaze "to je novo za mene" ), maslac (puter) joj je otuzan, hoce s margarinom tortu, ali ne previse margarina, jer je i onda otuzno. Nece 8kg torte jer joj je to mnogo za 100 gostiju (!!!), a i nije dobro da bude paran broj kilograma, pa treba da ima 7kg. Kod njenog brata na svadbi je torta bila od 15kg i pojela se samo jedna trecina, a bilo je 200 gostiju, ali ne zato sto je torta bila losa , torta je bila super, pa ona je tu tortu jela jos mesec dana posle svadbe (!!!!!!!)(mozda njoj nije bila losa) ... jooooooooj daleko bilo... ne mogu ni da se setim svih bisera..
A da, u poslasticarnici je radila samo dve nedelje i za to vreme se ugojila 5kg, pa odlucila da to nije za nju jer je ona cokoholicar. Ja pre mislim da su je naglavacke izbacili hihihihi. A kada je trebalo da izabere ukus onda kaze da ne voli ni torte sa cokoladom, ni torte s pavlakom, nego ako moze svarcvald ili aurelio torta(???!!!!!!) Na moju primedbu da se i jedna i druga prave s pavlakom, ona je 'ladno rekla da to nije tacno i da je to i ako jeste tako za nju novo (???!!!!)
Na kraju je rekla da ce razmisliti i otisla, a ja ostala da se molim da se vise nikada ne vrati... Treba posle da mi pljuje torte....