KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bože, izgleda da ljudskoj gluposti nema kraja!!!!
Najviše me nerviraju one sveznalice, što se prave da sve znaju, ali u stvari i to što znaju je totalno pogrešno!
mila majko kakvi bolidiiiii

Boze, kakvi nama pacijenti dolaze da naruce torte, da poludi covek.... hvali se da je radila u poslasticari, a ne zna da se svarcvald torta pravi sa pavlakom (kaze "to je novo za mene" ), maslac (puter) joj je otuzan, hoce s margarinom tortu, ali ne previse margarina, jer je i onda otuzno. Nece 8kg torte jer joj je to mnogo za 100 gostiju (!!!), a i nije dobro da bude paran broj kilograma, pa treba da ima 7kg. Kod njenog brata na svadbi je torta bila od 15kg i pojela se samo jedna trecina, a bilo je 200 gostiju, ali ne zato sto je torta bila losa , torta je bila super, pa ona je tu tortu jela jos mesec dana posle svadbe (!!!!!!!)(mozda njoj nije bila losa) ... jooooooooj daleko bilo... ne mogu ni da se setim svih bisera..

A da, u poslasticarnici je radila samo dve nedelje i za to vreme se ugojila 5kg, pa odlucila da to nije za nju jer je ona cokoholicar. Ja pre mislim da su je naglavacke izbacili hihihihi. A kada je trebalo da izabere ukus onda kaze da ne voli ni torte sa cokoladom, ni torte s pavlakom, nego ako moze svarcvald ili aurelio torta(???!!!!!!) Na moju primedbu da se i jedna i druga prave s pavlakom, ona je 'ladno rekla da to nije tacno i da je to i ako jeste tako za nju novo (???!!!!) :roll::roll::roll::roll::roll:

Na kraju je rekla da ce razmisliti i otisla, a ja ostala da se molim da se vise nikada ne vrati... Treba posle da mi pljuje torte....

Meni su najbolje zene koje mi dodju sa pricom kako one prave feeenomenalne torte fantasticnog ukusa ali i jos boljeg izgleda ali jednostavno nemaju vremena da se maltretiraju oko torte pa ce brze bolje naruciti kod mene pa mi jos traze neku deciju da bude oko 2 kg ali na sprat :roll::eek: ja u soku a to sa mesanjem naziva recepata na to sam vec navikla cak i kod mene zoja nije zoja vec teodora a taj recept imam vec 10tak godina najverovatnije je moja mama njega dobila od neke Teodore :zcepanje::zcepanje:

Dobro jutro
attachment.php

jao Cile tako je imam i ja tortum Putic Kila a ono ispade grcki sladoled :zcepanje:

Meni su najbolje zene koje mi dodju sa pricom kako one prave feeenomenalne torte fantasticnog ukusa ali i jos boljeg izgleda ali jednostavno nemaju vremena da se maltretiraju oko torte pa ce brze bolje naruciti kod mene pa mi jos traze neku deciju da bude oko 2 kg ali na sprat :roll::eek: ja u soku a to sa mesanjem naziva recepata na to sam vec navikla cak i kod mene zoja nije zoja vec teodora a taj recept imam vec 10tak godina najverovatnije je moja mama njega dobila od neke Teodore :zcepanje::zcepanje:

od tih torti od 2 kg za 30 ljudi dobijam OSPICE :histericna::histericna:

Dobar dančić drage moje cure. Danas je kod nas tmurno i kišovito. Malo pada, malo rosi, ali visi do same zemlje. Vreme samo za spavanje a ne za vožnju kolima i poslovne razgovore i obaveze. Ali i to je za mnom. A sada sledi kuvanje fila, peglanje, spremanje i pakovanje. Ide se kući sa mm malo na produženi vikend u posetu. Biće poseta, priča, jela i pića. Malo odmora na naš način sa dragim osobama. Malo i obaveza, ali pošto su praznici, neće biti kancelarijskih papirologija. Ako, sačekaće me to sledeći put.

Dobro jutro. Počela sam dan bez neskafe,jedva oči držim otvorene...Sklopih sinoć jednu tortu, ide danas na put,a i mi ćemo sutra malo da se švrćkamo.Napokon slobodan vikend!!!
A danas farbanje jaja :). Imaću naravno i pomagače

Poslednja izmena:
Pozdrav svima :cao: Ja zavrsila torte, sinoc do kasno sarala jaja voskom, a danas nastavljam...uvek imam frku od farbanja, toliko truda oko saranja a ono pukne...nece valjda ove godine biti puno lomova! Primecujem da je ovde prilicno pusto ovih dana, nedostaje Daca SU...:D u svakodnevnim raznoraznim caskanjima!

Ja samo da se javim...sve torte isporucene....nemam vremena bas redovno da pratim, ali virnem :)....
sad idemo malo do Leskovca da odmorimo par dana...Pedjini su uzeli svajcarskog ovcara, pa ce Felix imati drustvo...jupiiii:)

zelim Vam svima srecne praznike...da se malo odmorite, i da puno uzivate sa svojim najdrazima :bye:

Dobro vece ,evo i ja da se javim :) da ne procitah sad da je 13 mogao je dan i proci a ja ne bih znala :) ...farbali smo jaja ,napravili tortice,pravili neke pilice...i tako lepo se provedite za praznike
ja sam ove godine sve pozvala kod mene na rucak da se malo druzimo :)

E ne znam sta sa desava, ali ovo je prva godina da menam ni jedno puknuto jaje!! I , za divno cudo, sva su se fenomenalno ofarbala!! Doduse, stavljala sam puno vise boje nego sto pise u uputstvu, ali su se ofarbala...i tako sam happy zbog toga!!:klap: Odoh da nasaram jos nekoliko preostalih...a vama zelim LAKU NOC!!!

Dobro jutro drustvance :bye: zar niko nije ustao.Pijem kaficu i ko na iglama sam. Imam da prekrivam, isporucujem i pravim tortice ,ali zato sutra odmor .Jaja ofarbana i nasarana .A sto se tice tortice za nas jos nisam nista smislila A sad vas..ljubim odo da radim

Back