KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče drage moje. Ja otišla na dva dana službeno na drugi kraj a ovde tako lepo živnulo. Svašta se izdešavalo. Daco, lep provod i sretna selidba. Pozdravi i od mene Srajevo. Bila sam samo jednom, ali išla bi oma ponovo. A što se tiče doboške, drago mi je da nisam jedina koja se udavi pečenjem korica. Bar znamo kako je to.

Joj da, zaboravih ja reci finis sa svojom doboskom. Ispecem kore, fil stavim da se ohladi, taman sve to poslozim kad u pola 11 navece zvoni telefon : cura koja ju je narucila sva uplakana i kaze da su joj otkazali prostor i nista od torte za petak. Sta sam trebala da joj kazem, ne znam ni sama, da stavim tortu u zamrzivac pa joj ukrasavam sljedeci vikend to nema sanse jer prvo nisam tu, a drugo i jos glavnije to ne bih ni radila, nego bi pravila drugu, naravno!
I tako ja lijepo smislim da svi kompletno sa babom i dedom idemo do NS u nedelju poslije rucka, ponesemo tu tortu, onako tamo maloj djeverovoj djevojcici dugujem tortu jer za njen rodjis nisam mogla odsustvovati sa posla. Prevoz do NS sam rijesila, malo cemo se druziti, tu je i torta i oni se vrate za Su, a mi nocnim busom krenemo za Sa, SUPER!!!

Dobro veče i od mene. :bye;

Ajde cure da glasamo za našeg Noleta. Evo o čemu se radi;''Тајм магазин бира 100 најутицајнијих људи на свету. Новак Ђоковић, тренутно, на 16. месту, испред Барака Обаме, Ангеле Меркел и Хилари Клинтон, али и за длаку иза Владимира Путина.''
Na sajtru RTS-a imate članak i link za glasanje. Znam da volite Noleta i verujem u vas pa se nadam da će se Nole još popeti na listi.
Evo vam i link:
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/Тенис/1077540/Ноле+између+Путина+и+Обаме.html

Dobro veče i od mene. :bye;

Ajde cure da glasamo za našeg Noleta. Evo o čemu se radi;''Тајм магазин бира 100 најутицајнијих људи на свету. Новак Ђоковић, тренутно, на 16. месту, испред Барака Обаме, Ангеле Меркел и Хилари Клинтон, али и за длаку иза Владимира Путина.''
Na sajtru RTS-a imate članak i link za glasanje. Znam da volite Noleta i verujem u vas pa se nadam da će se Nole još popeti na listi.
Evo vam i link:
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/1077540/%D0%9D%D0%BE%D0%BB%D0%B5+%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%92%D1%83+%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%B8+%D0%9E%D0%B1%D0%B0%D0%BC%D0%B5.html

Glasala :)

Dobar dancic, obavljeno glasanje, ali me muci torta koju sam upravo isporucila, ja inace ne radim posne torte ali ovu nisam mogla odbiti jer mi je stalna musterija, torta je za moj ukus bezveze, mada meni su sve te posne torte bezveze ali puno oraha a vanil fil pravljen na litar đusa meni je to prejako, zena je upoznata sa tim, ali eto ipak se odlucila sad se pojedoh i sigurno vise nikome necu napraviti posnu tortu

Ja sam trebala da radim nesto posno za sutra, isto je stara musterija u pitanju, od Toni saznala svakave detalje, receptice po kojima je nesto ona nedavno radila, ali se oni ne javise da definitivno sve potrde, a nadam se da nece popodne da se sjete potvrditi za sutra...
Kako si je ukrasila, fondan ili sta? Mene je to mucilo, taj ratluk fondan posni, kako cu to uraditi jer nisam nikad, ali smislila bih nesto

Back