KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahahhaha... jadan zeka,nadam se da se nije povredio na kaktus,njima je njuska jako osetljiva a opet jaako vazna...
Ja sam moje lale cuvala ,dobro nisam stavila zicu oko njih ali ne vredi,ovde su srne i zecevi svuda... A ko bi rekao.. zivim na 5 minuta od centra grada! hahahah

tu sam i ja u figuricam do guse,ali sam tu...
Ne volim da se javno zahvaljujem niti bas mnogo javno da izdvajam ljude i hvalim,u bonicama prokomentarisem dragu i ljupku tortu i to je to,ali sad osecam potrebu da vam se zahvalim za mnogo divnih reci u komentarima za torte,prosto imam potrebu za tim jer sam dugo ovde...secam se kad je nas par samo skitalo forumom,kad nismo znali sta je gum pasta itd...znam gde sam bila tad i gde se nalazim sad...i naravno cinjenica da je ovaj forum dao pecat mom zivotu dajuci mi neke divne drugare....a sad stanislave vrati se figurama:)

Evo i mene.. Ovde pada kisa a taman sam mislila da prosetamo malo... Visibabe su provirile iz zemlje i napolju mirise na toplo :) Zima je bila blaga ove godine hvala Bogu. Prosle godine se nismo otarasili snega do kraja Aprila! Polako spremam stvari za Novi Sad,treba da kupim Eleni jos malo prolecne garderobe,mada je leto u NS koliko sam primetila! ;) MM je inace dobio bronhitis! 2 nedelje je kasljao,nije hteo da ide kod lekara i nije pio lekove i sada je zapatio bronhitis! Toliko kaslje da spava u drugoj sobi..uzas! :(

Dobar dan. Ja sam za danas završila planirano,mislim torte.Odneli ih i sad jedna nesica, zaslužena. Andrej sa tatom ode na trening, a posle odosmo opet u Space igraonicu, na uživanje.
Inače moram da podelim sa Vama jedno iskustvo. Do pre 15-tak dana sam muku mučila sa Orionom i njihovom brzinom od 1.5 MB/s za cifru od 1404 din(kao star korisnik sam imala popust). Nakostrešim se jedan dan i odem do njih. Platim račun i u prepunom centru kažem da tražim migracioni kod i da nisam zadovoljna njihovom uslugom.Svi okolo utihnu i čekaju razvoj dogadjaja.Ona devojčica za pultom mi kaže, jao pa vi ste naš stari korisnik evo za Vas brzina od 4 Mb/s za iste pare. Ja kažem neću! Hoću 6 Mb/s. Ona se znoji kucka tamo vamo, ostali ćute...Ja dodam da ako ja odem, otići će još 17 stranaca koji rade u muževljevoj firmi i koji su uzeli isto Orion jer kad su došli njima je sve jedno bilo, pa su uzeli paket kao što smo i mi imali. Posle 30 sek kaže ona može 6Mb/s i to uz popust od 50%!!!.A ja onda a Wireless gratis? Znači bezobrazno do daske. Kaže mora od nadredjenih da traži dozvolu. Proverite pa mi javite-mejlom! Javila mi se dan pre mog puta u Italiju, a juče sam preuzela opremu.I to najnoviji model rutera sa integrisanom antenom, ona što štrči me nervira. Pa u ovoj državi moraš sve silom, a najviše ono što ti pripada...
E odoh

hahaha ... Svaka cast princes! :) Nema nicega dok se zena ne nakostresi! ;) I ja sam danas rekla mm da cu prijaviti njegovog lekara jer ga je primio na 3 minute,pitao sta mu je,nije ga cak ni pregledao i vec kostatovao neku infekciju + bronhitis. Znaciiiii... dokle je dosao svet? Ovaj je izgleda otvarao tarot pre nego sto je mm dosao kod njega! Uff sutra zovem da ga prijavim posto moj mm naravno nece!
Ja u NS imam telenor net i UZASAN JE! Mrzim ga verovatno dozivotno! Moram i ja da nadjem neko resenje ...

ja imam sbb kablovski net i u zadnjih 15 dana vise ga nemam nego sto ga imam.uzas.inace,danas definitivno pocela da radim posle godisnjeg i sledeci slobodan dan imam tek za12 dana.toliko o tome.ali,bice bolje.samo da mi muz konacno nadje posao..odo sad da spavam,laku vam noc

Dobar dan svima!
Kod mene se sunce od ranog jutra borilo sa oblacima, ali bih rekla da je odnelo konačnu pobedu :)
Na moju veliku radost...
Ovde kod mene je klasična ludnica, ali sad ću da spremim kafu pa idem na sunce da je popijem sa uživanjem.

Dobar dan. Ja sam za danas završila planirano,mislim torte.Odneli ih i sad jedna nesica, zaslužena. Andrej sa tatom ode na trening, a posle odosmo opet u Space igraonicu, na uživanje.
Inače moram da podelim sa Vama jedno iskustvo. Do pre 15-tak dana sam muku mučila sa Orionom i njihovom brzinom od 1.5 MB/s za cifru od 1404 din(kao star korisnik sam imala popust). Nakostrešim se jedan dan i odem do njih. Platim račun i u prepunom centru kažem da tražim migracioni kod i da nisam zadovoljna njihovom uslugom.Svi okolo utihnu i čekaju razvoj dogadjaja.Ona devojčica za pultom mi kaže, jao pa vi ste naš stari korisnik evo za Vas brzina od 4 Mb/s za iste pare. Ja kažem neću! Hoću 6 Mb/s. Ona se znoji kucka tamo vamo, ostali ćute...Ja dodam da ako ja odem, otići će još 17 stranaca koji rade u muževljevoj firmi i koji su uzeli isto Orion jer kad su došli njima je sve jedno bilo, pa su uzeli paket kao što smo i mi imali. Posle 30 sek kaže ona može 6Mb/s i to uz popust od 50%!!!.A ja onda a Wireless gratis? Znači bezobrazno do daske. Kaže mora od nadredjenih da traži dozvolu. Proverite pa mi javite-mejlom! Javila mi se dan pre mog puta u Italiju, a juče sam preuzela opremu.I to najnoviji model rutera sa integrisanom antenom, ona što štrči me nervira. Pa u ovoj državi moraš sve silom, a najviše ono što ti pripada...
E odoh

isto sam i ja uradio pre par nedelja, dobio sam novi ugovor, za 1.150,oo din ima 6 mbit/s ali testovi brzine interneta mi pokazuju vise od 12 :D
svi su podigli brzine jedino orion ceka..
sta ceka nemam pojma ali...
dobar je protok jos samo da usklade cenu sa brzinama
cinimi se daje za iste pare duplo brzi sbb ?

E odoh

isto sam i ja uradio pre par nedelja, dobio sam novi ugovor, za 1.150,oo din ima 6 mbit/s ali testovi brzine interneta mi pokazuju vise od 12 :D

Htela sam ja SBB,ali ...duga priča :)
A kakve si testove radio.Za Orion?

Back