KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima! :) Dugo me nije bilo ali sam vas pratila koliko sam mogla. Bili smo malo na odmoru,i sada se pripremamo za dalje :)
Danas sam pricala za Draganom u vezi tortijade u Jagodini,tako da cemo se i mi pridruziti vama,i ponecemo tortu za decu :)
Kod nas je suncano ali hladno,ja sam posadila juce narcise,lale i krokuse,nadam se da nece biti mraza vise,inace...:dash:
Natasa kako ide vezbanje? Ja sam skunula evo sada vec 5 kg i jako sam srecna! :) Ali posto mi je rodjendan 14-og sigurno cu dodati bar kilogram na sebe..hihih
:zper:

Pozdrav za sve,evo saljem koju slicicu sa odmora da vidite moju malu vesticu :heart:
Caos !
Pogledajte prilog 229320Pogledajte prilog 229319Pogledajte prilog 229321

Devojčica je preslatka. :) Baš mi je drago da ste rešili da dodjete u Jagodinu da se družimo. Jedva čekam tortijadu!!! :D

Dobro jutro!
Ja sam pola noći provela budna,ali to je nije ništa strašno, jer je noć tako kratka, samo par sati je u pitanju(4-5):zcepanje::zcepanje::zcepanje:. Sad sam nenormalna za troje.
Jelena, princeza je kao med i nemoj da je zoveš veštica. A to što ti ne da spavaš,e to je...Dobro došla u klub :). Od kada se Andjela rodila nisam normalno spavala, čak i kad nije tu. Ni jednu jedinu noć,a ona sad ima 11,5 godina. Uvek bar po nekoliko puta ustanem, pokrij, otkrij, namesti...i tako...i ona i bata spavaju mirnoooo kao da su na ringišpilu

Hvala draga :) Eno konacno je zaspala,nece da je tata nosi u krevetac vec mama... dete od 10 meseci!

Ma preslatka je, uzivaj sa njom, jako brzo rastu!
Sto se tice ne spavanja i vezanosti za mamu, ja sam to sve prosla sa sinom, on sad ima skoro 9 godina ali jos uvijek sve odluke donosi mama, savjeti se usvajaju samo mamini i tako to. Do 3 godine niko drugi ne moze da ga presvuce, okupa, daje jesti nego samo mama, ako nisam kuci onda je svejedno, ali cim ja predjem prag, gotovo, samo jedna i jedina MAMA!!! A zivjeli smo sa babom, dedom i djeverom, i nas troje, svi zajedno u dvosobnom stanu, ali on kao da je zivio samo sa mamom, kad treba ici napolje onda je isao opet naravno samo sa mamom.
Znaci, nista te nisam utjesila, ali tako je bilo kod mene, dok je cera sasvim druga prica, samo da je njoj sve potaman bilo ko da te zelje ispunjava

Poslednja izmena:
Dobro veče, ja malopre stigla kući posle celodnevnog putešestvija za mušterijama. Dugačak je bio dan. Imala sam i predele, gde je bilo i do pola metra snega, srećom, putevi su bili sasvim čisti. Tako da sam danas imala i jesen i zimu i proleće.
Lepo veče želim svima.

Ma preslatka je, uzivaj sa njom, jako brzo rastu!
Sto se tice ne spavanja i vezanosti za mamu, ja sam to sve prosla sa sinom, on sad ima skoro 9 godina ali jos uvijek sve odluke donosi mama, savjeti se usvajaju samo mamini i tako to. Do 3 godine niko drugi ne moze da ga presvuce, okupa, daje jesti nego samo mama, ako nisam kuci onda je svejedno, ali cim ja predjem prag, gotovo, samo jedna i jedina MAMA!!! A zivjeli smo sa babom, dedom i djeverom, i nas troje, svi zajedno u dvosobnom stanu, ali on kao da je zivio samo sa mamom, kad treba ici napolje onda je isao opet naravno samo sa mamom.
Znaci, nista te nisam utjesila, ali tako je bilo kod mene, dok je cera sasvim druga prica, samo da je njoj sve potaman bilo ko da te zelje ispunjava

Uh draga... znam sve... ja i ovako nemam nikog pored sebe,muz radi ceo dan a ovde nemam NIKOG tako da sam znala od pocetka da cu stalno biti sa njom... lepo je meni,igram se sa njom i na cas odem u kuhinju da pijem vode ili skovam kafu i kad se vratim u dnevnu gde sam je ostavila i kada me ugleda...TAJ OSMEH,TE OCI,TU RADOST NIKAD NEBI ZAMENILA! :) Prosto i kad bi bilo drugacije i da se ne lepi za mene tako,mislim da bi mi cak i bilo krivo ;)

ne postoji nista na ovom svetu sto se moze meriti sa tim osecajem pripadnosti...
Nikola mi se rodio sa 4 kg i 55 cm,danas je dobio vozacku dozvolu,za tri nedelje je punoletan,ima preko 90 kg i neki cm do 2 m ,a kao da je pre 5 godina bio beba...
I ono sto me fascinira je cinjenica da oni tako iskreno vole...laku noc drugari

Dobro jutro drugari. :)
Znam da nije pedagoški i da deca treba da spavaju u svojim krevetima, svojim sobama i slično kako neke visokoumne glave pričaju ...ali ne postoji ništa na ovom svetu da više volim, a to je da mi se njih dvoje uvuku u krevet ,Andjela sa desne (to je neprikosnovena njena strana), a Andrej sa leve. I da onda ih zagrlim i mislim da će mi srce pući od sreće. Čak su napravili raspored spavanja sa mamom.
A kad ponesem Andreja u njegov krevet, onako usnulog ,a on otvori jedno okce, pogleda me i onako promrlja volim te mamice, i coki me onako onim njegovim malim usnama.Do ujutro držim ruku na obrazu.
Odoh da radim.
Nesić može?

Dobro jutro, evo i mene. Dok sam ukljucila masinu, proprala nesto na ruke, pristavila rucak princes vec popila kafu. Ali dobro ja ionako ne pijem nesic vec samo dobru staru tursku kaficu :) Da je na miru popijem pa pravac u skolu.
Volim kada vidim da je rano ujutro a vec dan. Jos ako sija sunce onda sam puna energije.
Sto kaze Daca vreme tako brzo leti i dok se okrenes umesto slatkih malih bebana kraj tebe su odrasli ljudi.Ali ja se jos uvek sva raznezim kada mi moj sincic ( od 34 god) kaze :"Mamice sedi da doruckujemo zajedno i pricamo". To je nekako oduvek bio nas zajednicki ritual. Ja nisam imala problema tog tipa da deca nisu mogla bez mene iako sam ih bukvalno sama podizala bez icije pomoci. Medju nama je oduvek vladao neki drugarski odnos i medjusobno poverenje. Secam se jednom kada je Ilija imao 4-5 godina. Bili smo u Splitu i setali Dioklecijanom. Odjednom u onoj guzvi Ilija se izgubio. Strica je uhvatila nevidjena panika jer je dete prvi put u stranom gradu pa jos u onoj poplavi turista kako cemo ga naci ali ja sam bila mirna. Mi smo imali dogovor da ako se tako nesto desi da stanu na nekom poznatom mestu i cekaju. Prvo mi je palo napamet da ce me cekati kod spomenika Grguru Ninskom ali kada ga tamo nisam nasla setila sam se da smo malo pre toga jeli sladoled. Kada smo se vratili do tete koja je prodavala sladoled, moj Ilija sedi i sve usesnaest prica sa tetom. Ona ga pitala da li se plasi a on njoj lepo kaze: "A zasto bi se plasio, mene ce moja mama naci"
Eto ja se raspricala a moram jos neke stvari da posvrsavam i da zurim da me djaci ne cekaju. Ljubim vas pa se pisemo

Uh draga... znam sve... ja i ovako nemam nikog pored sebe,muz radi ceo dan a ovde nemam NIKOG tako da sam znala od pocetka da cu stalno biti sa njom... lepo je meni,igram se sa njom i na cas odem u kuhinju da pijem vode ili skovam kafu i kad se vratim u dnevnu gde sam je ostavila i kada me ugleda...TAJ OSMEH,TE OCI,TU RADOST NIKAD NEBI ZAMENILA! :) Prosto i kad bi bilo drugacije i da se ne lepi za mene tako,mislim da bi mi cak i bilo krivo ;)

Uh, evo mi pune oci suza kad sve ovo procitah!
A ovo sto si ti rekla da bi ti bilo krivo ako ne bi bilo te vezanosti, ma ziva istina 100%. Kad se rodila Dunja nikako nije uspjela fino sisati ( a drugo djete, kao trebala bi sve da znas, ma malo sutra, sasvim drugacija situacija od prvog puta) pa samo sisale samo 2 mjeseca uz dohranu. Ma kad god bi je neko od ukucana uzeo u ruke od mene da joj daje flasicu ja sam plakala, kao da mi kradu moje dijete! Meni je ta bliskost dojenja toliko nedostajala da je to strasno. Ali zato sad uzivam kad ona kaze da samo mama jos da je poljubi i neka ide da pjavi tojtu, a ona moze da paja

Dobro jutro, ja zavrsavam kaficu pa odoh u pogon, valja se zezati sa nekim programiranjem

Cao svima :bye: a poseban pozdrav ovom slatkišu. Drage mame uživajte u svojoj dečici jer brzo odrastu a nema većeg uživanja ni veće nežnosti. Uživa se i kasnije ali je to druga vrsta, više je ponos u pitanju.

Cao svima! :) Dugo me nije bilo ali sam vas pratila koliko sam mogla. Bili smo malo na odmoru,i sada se pripremamo za dalje :)
Danas sam pricala za Draganom u vezi tortijade u Jagodini,tako da cemo se i mi pridruziti vama,i ponecemo tortu za decu :)
Kod nas je suncano ali hladno,ja sam posadila juce narcise,lale i krokuse,nadam se da nece biti mraza vise,inace...:dash:
Natasa kako ide vezbanje? Ja sam skunula evo sada vec 5 kg i jako sam srecna! :) Ali posto mi je rodjendan 14-og sigurno cu dodati bar kilogram na sebe..hihih
:zper:

Pozdrav za sve,evo saljem koju slicicu sa odmora da vidite moju malu vesticu :heart:
Caos !
Pogledajte prilog 229320Pogledajte prilog 229319Pogledajte prilog 229321

Back