KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi ispratili komšije, bili nam malo na trač partiju i čašu vina, Vranac Pro Korde i domaći naš, kulen, onako ljut , divota. Sve samo srču da je ljut, al´ jedu, i hvale. Uz vino, super, i uz malo priče. Divno zimsko veče. Pospremala kuhinju, stavila neke sličice i odo malo da zirnem tv pa na spavanje.
Laku noć želim svima.

Laku noc...
url

Drage moje, musterija me pitala za mladenacku tortu i jos one male mini tortice za svakog gosta posebno, a gostiju imaju 200. Ja se za glavu uhvatih, radila bih to, ali ne znam koju cijenu da kazem, sta da im ponudim a da ih ne odbijem, dajte mi neki savjet, ko je to radio kako je naplacivao?!
Ili da ja njima ipak ponudim one mladenacke mafine, to mi je jednostavnije, a mislim da je i jeftinija za njih varijanta

dobar dan:D

zima zima :D.....ako maaaalo popusti minus za vikend eto nas do Novoga Sada da se druzimo sa drugarima...ali videcemo....odoh da me ogreje sunce sa fotki...z:D uz pretrazivanje ponuda za more ove god....

Ma da, to i ja razmisljam, posto ja najvise pravim one tvoje mafine od cokolade i one sa ljesnicima, nikad nisam ni izracunala koliki su troskovi za tu jednu mjeru jer njima treba za 200 ljudi
ja ti zaista tu nisam od pomoci...prosto zavisi od utorsenog materijala i od dekoracije...zavisi sta traze tacno...tj. ja to tako racunam, neko verov. ima fixne cene pa moze da ti da neku preciznu info

Dobro veče. Mi stigli iz NS, torte isporučene. Vizuelno su im se dopale, čekam rezultat za ukus. Inače, prve torte koje sam ja napravila u potpunosti sa puterom. Ja lično ne vidim neku razliku, sem malo tog "šmeka" na ustajalo mleko, što se meni ne dopada, ali uradila sam kako su mi naredili. :ceka: Bila u Bajkolinu, kupila slova.

Back