A kod nas pada sneg, ko u sred zime. Pre podne se pokazivao divan sunčan dan a sad.... Videćemo do ujutru. Zima je, nema šta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada ce vec jednom prolece. Odoh pa se pisemo

E pa dobro došliDobro jutro drage moje. Evo ja se vratila sa suncane Floride i nikako da se saberem. Sacekalo me odmah brdo poslova i u skoli i kod kuce, navalili gosti a ja jos nisam stigla ni da se raspakujem.
Uz to me nesto stalno zeza komp. Morala sam da bar nakratko svratim i sve vas ljubnem.
Cestitam vam sve propusteno i tek planiram da uhvatim malo vremena da pogledam sta se radilo.
Sva sam nesto slomljena ali to je i uobicajeno kod mene zimi. Tamo nisam imala tih problemaKada ce vec jednom prolece. Odoh pa se pisemo

. Taman sad tako skockana odoh u kuhinju da pravim tortu,. A sutra posaooooo, onaj zvanični...Baš sam se odvikla,ali kad se mora, mora se
mm na kompu, ja na lap top-u.. mirna kuca 

Princess razumem te.Prošla sam tim stazama pre godinu dana.Moja najbolja prijateljica umrla je za kratko vreme od iste bolesti.Ne može se to zaboraviti.Vrlo često je se setim i evociram uspomene na dane provedene sa njom.Razumem te.Zauvek je usnula moja draga prijateljica.Jutros u 06.00 otišla je moja Danijela. Mnoge stvari su bile pred nama...A sada toga više nema. I neće biti isto.
Bog opet bira najbolje za sebe