KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro drage moje. Evo ja se vratila sa suncane Floride i nikako da se saberem. Sacekalo me odmah brdo poslova i u skoli i kod kuce, navalili gosti a ja jos nisam stigla ni da se raspakujem.
Uz to me nesto stalno zeza komp. Morala sam da bar nakratko svratim i sve vas ljubnem.
Cestitam vam sve propusteno i tek planiram da uhvatim malo vremena da pogledam sta se radilo.
Sva sam nesto slomljena ali to je i uobicajeno kod mene zimi. Tamo nisam imala tih problema :) Kada ce vec jednom prolece. Odoh pa se pisemo

Dobro jutro drage moje. Evo ja se vratila sa suncane Floride i nikako da se saberem. Sacekalo me odmah brdo poslova i u skoli i kod kuce, navalili gosti a ja jos nisam stigla ni da se raspakujem.
Uz to me nesto stalno zeza komp. Morala sam da bar nakratko svratim i sve vas ljubnem.
Cestitam vam sve propusteno i tek planiram da uhvatim malo vremena da pogledam sta se radilo.
Sva sam nesto slomljena ali to je i uobicajeno kod mene zimi. Tamo nisam imala tih problema :) Kada ce vec jednom prolece. Odoh pa se pisemo
E pa dobro došli :cmok:

Dobra noc drugari... mi smo lutali ceo vikend, imali slave kod dragih nam ljudi petak i subota, a danas popdne otisli u Zemun kod nekih drugara.. uh bas je bilo milina u gostima, malo pre stigli kuci. Bekan nam je kod babe i dede, resio covek i da noci kod njih :) mm na kompu, ja na lap top-u.. mirna kuca :D :)

samo da vas pozdravim na brzaka. Hvala na dobrodoslicama.
Moj radni dan krece punom parom ali zato sutra uzivam jer mi se najavila izuzetno draga gosca.
Moram konacno da se raspakujem i malo dovedem kucu u red pre odlaska na posao.
Jutros sam bas srecna i ponosna. Nocas mi se vratila cera iz Trsta sa tri zlatne medalje. Ljubi je majka. Morala sam da ovo podelim sa vama. :)

Zauvek je usnula moja draga prijateljica.Jutros u 06.00 otišla je moja Danijela. Mnoge stvari su bile pred nama...A sada toga više nema. I neće biti isto.
Bog opet bira najbolje za sebe
Princess razumem te.Prošla sam tim stazama pre godinu dana.Moja najbolja prijateljica umrla je za kratko vreme od iste bolesti.Ne može se to zaboraviti.Vrlo često je se setim i evociram uspomene na dane provedene sa njom.Razumem te.

Back