KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo moje je sajt na kom ja smanjim slike i onda ih postavim na forum. Znači, slike iz računara prebacim na taj sajt, tamo smanjim i okačim.

Kada uđeš na sajt, klikneš na opciju BROWSE
Iz liste odabereš Message Board (640 x 480) i klikneš na UPLOUD NOW! Kada se slika postavi na sajt, sa leve strane druga opcija po redu ti je IMG Code for Forums & Message Boards. Klikneš na to levim klikom, kada se zacrni kopiraš desnim i nalepiš ovde u poruku.

Drage moje, ne razumem se jako u komp, ali mene je moja omladina naucila ovako: otvorim sliku, kliknem Ctrl + r, pojavi se prozorče sa dimenzijama slika, kliknem koja mi odgovara, OK, Save, Save page itd i gotovo. Jednostavno i prosto k´o pasulj, bez prijavljivanja i sl.
Nadam se da sam pomogla. Ako ne, pokušaću još jednom da objasnim.

Dobro vece drage moje, evo i mene malo kod vas.... Moram da vam se pohvalim da imam konacno porucenu i prvu mladenacku tortu, doduse radila sam ja par komada ranije, ali dok se jos nisam bavila ovako sa torticama i to za neke nase rodjake, ali sada prvi put fondan i prva prava porudzbina. Porucila sam i stalak od Stojana posto je mlada zelela torticu na stalku. Danas mi je stigao bas sam zadovoljna, jedva cekam i taj 11. februar....... da stavim torticu na njega.....

z:cry:
Drage moje, ne razumem se jako u komp, ali mene je moja omladina naucila ovako: otvorim sliku, kliknem Ctrl + r, pojavi se prozorče sa dimenzijama slika, kliknem koja mi odgovara, OK, Save, Save page itd i gotovo. Jednostavno i prosto k´o pasulj, bez prijavljivanja i sl.
Nadam se da sam pomogla. Ako ne, pokušaću još jednom da objasnim.
natasa i ja sam tako radila dok sam imala instaliran program na kompu,sada kada su ga izbrisali ne mogu i ne znam kako da postavim slike na krstarici.z:cry:z:cry:z:cry:

Nella, evo ovde je smeh baš lepo ilustrativno pokazala kako se postavljaju slike.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/313041-UPUTSTVO-POSTAVLJENJE-SLIKA-I-VIDEO-KLIPA

Ja sam priličan laik, ali mislim da ovo što je natasha64 napisala ne radi tek tako. To se možda tako radi u nekom programu. Možeš slike da smanjiš u Paint -u, ali i to je pitanje da li ga imaš

Dobro jutro. Gde ste spavalice? Pripreme za Sv. Jovana u toku ili vas ovaj sneg uspavao?

Poslednja izmena:
Ma kakvi uspavao, evo mene na poslu i jutros sam isla kao puz, jedva stigoh na vrijeme da provucem karticu na kapiji firme, bas je nezgodno tamo gdje vidim led tu si spreman da usporis, ali onako akd se malo rpesijava pa se opustis, nije svejedno, da ne bude klizanja :sanke: ali bez sanki

Dobro jutrasce.z:)
Pijem nesicu, je li neko ZA?
Kakav divan "beli"pogled kroz prozor:zskace:
Radim od 10-17h, ruckic se kuva, pa malkice da vas ljubnem za dobar jutarz:)

http://1.***************/-NKED8ko1GEA/TXSu-gNkIsI/AAAAAAAACKU/22ZNNGKxvYs/s1600/kava%2B0171m.jpg

Dobar dan. Ne mogu da sliku postavim ni u jedan album ovde na forumu. Pored mi se pojavi crveni kruzic. Sta se desava, sta da radim?

Da, to se i meni desavalo, ja mislim da to znaci da je album pretrpan da trebas da otvaras novi. Ja doduse to jos uvijek ne radim nego slike postavljam u drugi album koji jos nije pretrpan pa ih onda premjestim u djecije torte ili vec onaj koji mi treba.
U svakom slucaju, crveni kruzic ti je znak da je album pretrpan!!! Barem ja tako zakljucih...

slike moraju da se smanje, za to treba neki od programa, da se instalira na kompjuteru, ja sam do sada imala neki program ne znam tacno kako se zvao, sve dok mi sin nije rusio sistem i podizao novi, e to sada nemam, nije mi instalirao i ne mogu da postavljam slike na forumu, takodje i meni se pojavljuje taj kruzic a to samo zato sto slika nije smanjena barem ja mislim da je tako

Nella, ja slike ne smanjujem ni u kakvom programu, nego na Tinypic - u, i onda ih kačim na forum. Ne znam za albume, u albume slike ne stavljam od kako se promenila Krstarica, ali na teme može ovako kako ti kažem. Isto je i sa Imageshack -om, na sajtu smanjiš slike, pa ih tako smanjene okačiš ovde.

Aha, radiz;)
I ja ima nesto posla za vikend, ne mnogo, ali s obzirom da imamo ludnicu u firmi, taman.
Hocu da kuvam rucak za sutra, pa sela malkice da predahnem jer sam dosla oko 18h sa posla, pa malkice ruckala, sredjivala kupatilo, malo vesa i tako...sad malkice odmaram pa na kuvanje rucka i na spavanjac...

Ja mislim da nije do toga. U albumu ima 60 slika, a probala sam i u dr. da stavim ne moze. Druge slike mogu ali ova ne. Cekamo da nam se jave moderatori, oni bi trebalo da znaju do cega je.

Nisam moderator :) ali mi se desavalo i znam do cega je. kao sto i znate do prekljuce sam se mucila sa Telenor internetom i od 200 pokusaja da ubacim slike, 150 puta bi mi se pojavio crveni kruzic. Nije razlog da je album pretpan, vec jednostavno (ako je slika smanjena) se desava da opada signal, domet i da ne ucita sliku... i ja bi pokusavala, i pokusavala...nekad bezuspesno, a nekada bi i uspela! Znaci, nema pravila bas da je do ovoga, onoga! TAJ CRVENI KRUZIC MI JE JAKO POZNAT, i stojim iza toga da je samo neuspesno upload-avanje slike... Nekad bi je, iako je smanjena, ponovo vratila u program, nesto secnula, opet smanjila, cisto da pokusam opet kad vidim da bas nece... i kazem od ihahaj pokusaja, veoma veliki broj je bilo to-sa crvenim kruzicem!!

Dobro veče cure, kod mene se malo radilo profesionalno, polako se bude da im treba neki cvetići, ali sve je to sića, ali bolje išta, nego ništa. Sutra opet malo, onda malo torta, pa vikend, kad mi stize sin iz Praga. Polomio je mali prst na desnoj ruci, stavili mu najpre gips u petak a danas su morali da ga operisu, da mu tamo stave neke žičice, da mu to dobro drži i zaraste. Igrao momak košarku, pa sad snosi posledice.

Cao cure z:poz: Al' je ovde zivoooo, e tako vas volim. Vidim da se i Jaca vratila :zskace:, uskoro ce i prozivka da pocne. :zblesav:
Tortijada nek je sa srecom prva mladenacka, pa nek bude po jedna mladenacaka mesecno,mislim za pocetak :konfete:

Back