paki2001
Primećen član
- Poruka
 - 623

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.Ono malo gas, pa se zadnji deo zanese, pa kontra volan. to su mi omiljene zimske radosti, ostalo od zime ne podnosim.I što se mene tiče, možete je slobodno uzeti, a meni odgovara ono iznad 25 stepeni. Odoh da pravim Pepu i Pepiće.Sinoć ih napravim a jutros, gleda ih moj Andrej i kaže a što su ti njuškice uspravno.Blage veze nemam šta me dete pita, kad pogledam ja im one rupice na njuškama umesto horizontalno bocnula jednu iznad druge.Crkla sam od smeha.I sad im ponovo pravim glave.Ne možeš biti normalan u 02.15.
       al izgleda to nece jos tako skoro...
daco svaka cast kad pored dvoje decice pravis tako divne torte, ajde decak je i veliki al devojcica je jos malena...ja sam mislila izludeti pre nedelju dana kad sam pravila tortu na sprat, a moja curica se samo mota oko nogu, pa trazi da je uzmem, pa nahrani je, pa taman uspavam a ona se probudi za 5 min i hoce da ja spavam sa njom......e bas kazem muzu sinoc, jedva cekam dan kad cu reci, sad pranje zuba i na spavanje, procitam pricu, poljubac i laku noc....al izgleda to nece jos tako skoro...

tako ja sa mojima

Dobro dosla Jaco !Dobro vece svima.
Evo mene nazad kod vas.
Stariji sin i njegov drug mi sastavili "makinu"pa se opet kickam sa vama
Nadam se da ste svi dobro.Nisam nista iscitavala, uprvavo je mladji sin instalirao sve sta treba
I eto mene OMA, da isprobam, jel, da li sve radi
Ljubim vas i volim vas i nedostajale ste mi mnogo.
Sad cu da pregledam tortice i da se divim vasim rucicama.
PS
Konacno sneg...
Cekala sam ga danima na proyoru kuhinje kao malo dete i docekala
Teta Iro izviniJa volemsneg...
![]()

Uh, zanimljivo je to, samo sto bi onda jedna torta mozda bila gotova za jedan vikend, tesko da bi sve sto treba onda mogla zavrsiti na vrijeme

ju,kako poznato,s tim što ja nemam posao mimo torti,ali me ubi život i rad u 60 kvadrata,2 školarca,koji naravno imaju svoje potrebe učenja i druženja(pitanja kad mama ne radi da dođe drugarica,a mama svaki dan radi.a ručak,najčešće iz zamrzivača,pripremljen u danima kad je posla bilo manje....a tek kad ova gušva stane s krajem januara,a namještaj blago uništen,ni očistiti,niti znam šta bih s njimHvala ti draga moja, ali djecak je toliko vezan za mamu da samo ona njegove potrebe najbolje razumije, najbolje pomogne kad se zapne sa zadacom, najbolje podgrije mlijeko, najbolje... sve ali ipak ima naravno manje zahtjeve nego malo djete. A kcerkica je srecom zadovoljna samo da su njene ptrebe ispunjene, da li je ot mama ili tata, za sad je jos uvijek svejedeno. Meni najteze pada to sto su kuhinja, trpezarija i dn.soba u stvari jedna velika prostorija u kojoj se i muti, igra, gleda TV, jede na istom stolu gdje se i prave dekoracije jer u kuhinjskom radnom dijelu nemam mjesta... Srecom, sad cemo sinu osposobiti sobu pa barem, dijete da moze tamo uciti jer dok ja sacekam da on zavrsi zadacu da mu ne smeta miksanje, onda mama zaglavi do kasnih sati dok sve zavrsi.
A tek pravljenej rucka, to me unisti, kad se oko 11 navece sjetim da nisam ni odmrzla meso za sutrasnji rucak, e onda poludim...
((((((((domacice ne mogu da smanjim slike da bih ih postavila na forumu nemam nikakav program na lap topuKakav program? Sajt? Ja postavljam slike preko ovog http://tinypic.com/ Smanjim ih na 640 x 480 pixela i takve ih postavljam na forum.