KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Višnjice, meni je danas već malo bolje, ali još uvek me bole odredjeni mišići. Ali, ne dam se, idem dalje.
Kod nas duva jak vetar, pa nam je doneo i malo snega. Videćemo koliko će ga napadati.
Svima koji danas čekaju novu godinu, želim lep provod.

dobar dan.ja danas slobodna,pa pravim neke kolacice.
ufff...boginje.mi smo ih prelezali prosle godine i to sa 15 dana razlike.dobila je prvo starija i posle 2-3 nedelje mladja a sa istim razmakom i deda u 54.godini.bilo je strasno i smesno u isto vreme.

Dobar dan, ja stigla sa posla pa pravo na druzenje sa vama.... Uh i ja kada vidim te boginje sva se najezim pre par godina dobije ih cerka, dve nedelje posle sin, a posle jos dve mm. Letnje vreme, vrucina, a ja stalno nekog mazi mislila sam da cu poludeti 6 nedelja ko o cemu mi o boginjama....

Caos :) Visnja bolje sada da dobiju boginje nego posle.. lakse je sa sve... drago mi je devojke da vam je lakse sada sto se tice vezbanja,nemojte odustajati,vredi zaista!
Ja sam danas srecna! Kupila sam kartu i idem za moj divni Novi Sad 21-og Januara taman tati na slavu i rodjendan! :) Jos ce i sestra doci sa decom.. divno! :)
Pozdrav za sve,lepo se provedite veceras ako slavite! :) :)

Dobar dan drage moje.Nadam se da ste se lepo provele predhodne noći. Ja sam dočekala Novu godinu jednim budnim okom i dušom koja je vapila za snom. Bili smo kod mojih roditelja.Moja Andjela je pravila tortu, uz moju malu asistenciju, pa kad stignem okačiću sliku.
Inače mm i mamin mezimac si bolesni već nekoliko dana.Andrej je osabio 3 kg, a na njegovih 24 kg, to se tako primećuje. Pre toga je Andjela bila bolesna,ali samo 2 dana.
Odoh . žurim, ima se puno posla,kuckamo se kasnije

Back