KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobar dancic...danas adaptacija kuce za normalan zivot,.....sklanjanje viska radnih stolova,vracanje alata,stalaka i ostale popratne opreme na mjesto,.............a o generalci cu kasnije da razmisljam,trebalo bi i nesto normalno skuhati ovih dana i posvetiti se klincima,......4 mjeseca je kuca pretvorena u radni prostor,,,,,iako jos pregrst obaveza,radujem se ovim normalnim aktivnostiam,................posao smanjuje do oktobra.
Odmorila malo ,pa odoh dalje.Pozz!

Moji bratanci se ni malo ne dosađuju i ni malo im se ne polazi u školu. :)
Tako se bar oni izjašnjavaju.
Nego, nemam internet kod kuće (jer niam platila) ne znam ni kad ću stići do SBB-a, pa čisto da znate ako neko pita.
Sutra će, valjda biti manje posla pa ću se više javljati.
Poz za sve

Una bravo za rezervaciju, tako se to radi!!!

Ali gdje je jos zima, zaboravila sam kakav je taj osjecaj jer je kod mene u stanu jos jutros u 6 kad sam isla na posao bilo vec 32C, a kako ce biti u cetvrtak kad krene pecenje pred vikend tortice....

cuti, mi smo jeeedva nasli smestaj...bilo je i u nekim hotelima ostalo za neke nenormalne cene ili na 15ak km od Garmisa...a posto idemo na 4-5 dana onda nam je bolje da idemo u sam G....inace sve kuce za izdavanje popunjene..to oni napolju ranije rezervisu.. kod nas to jos uvek nije tako - sto je i logicno je l :)
jos sad da kad u septembru odemo tamo kupim karte za ski skokove za 1.1. i ja presrecna!!!:D

eee i moj..ja ti to sa tatom gledam od malena..i bas mi je bio san da to vidim i uzivo..a kako se namestilo da semo sad za Oktoberfest proci i kroz Garmisch, a da su skokovi tamo bas 1.1. onda sam se lepo potrudila da rezervisem smestaj taman za N.G...pa sam resila i pitanje doceka:D..sad se zezam bice veselo ako ne nadjem karte, pa da gledam skokove na tv-u...iz Garmisch-a :zcepanje:

Super una, ali za karte ne brini, ako budeš pozitivno mislila, i karte će biti. Snaći ćeš se ti već, ali ipak ti držim palčeve, da to sve dobro izorganizuješ.
Inače i kod nas je vrućina. Juče sam imala naporan dan pa sam danas malo smanjila, jer sutra imam ponovo ludi dan od nekih 900 - 1000 km. Hvala Bogu, da sam kupila kola sa klimom.

Super una, ali za karte ne brini, ako budeš pozitivno mislila, i karte će biti. Snaći ćeš se ti već, ali ipak ti držim palčeve, da to sve dobro izorganizuješ.
Inače i kod nas je vrućina. Juče sam imala naporan dan pa sam danas malo smanjila, jer sutra imam ponovo ludi dan od nekih 900 - 1000 km. Hvala Bogu, da sam kupila kola sa klimom.

Aman draga 1000km!!! ti ko profesionalni vozač.Dobro da nemaš tahograf u ladji, jer bi se zapitali LJUDI jeli to mogućeeee??? toliko u jednom danu preći.Stvarno si carica :)

ovo moram da pokazem....posto je mom muzu danas rodjendan....htela sam da mu izmedju ostalog poklonim ono sto on jaaako voli - motor razume se...ovaj veliki mi je maaalo preskup da kupujem novi....ovaj jedan je dovoljan :D hahah pa sam nasla jeftinije a isto tako efektno resenje - Mira Anicic naravno :) jestivu repliku njegovog motora... evo kako izgleda :D

p.s. ovaj gore je original ako se neko pita ahahah :)

Back