KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da dodam i svoju situaciju.Prije godišnjeg radila sam dvoje krstitke,jedne samo kolače druge samo tortu.Ovi sa tortom ne mogu prehvaliti i izgled i ukus sve naj naj.Ali zato ovi drugi uf,digli mi živac.
To su stranke koji misle da su bogovi i da od ništa i bez troškova možeš napraviti i jeftinije nego što bi oni htjeli,a zato znaš za u buduče ja takve elegantno ....

Dobro vece svima.
Maji, ovoga je uvek bilo i uvek ce biti...
Najbolje je da covek uspe da prevazidje ovakve stvari.
Posle one zene sto sam dozivela sa cirkusom, ja sam postala malo babaroga, iako mi je novac i preko nego potreban, moje zdravlje i moji zivci su mnogo, mnogo vredniji, znaci, necu dozvoliti da me neko haka i njaka, jer je zamislio u svojoj glavi da se zastava viori levo a ne desno(i to mi je cak rekla)...e pa ona od tada nece jesti vise moje torte bar ne narucene jer joj necu praviti.
Tako da Maji, razumem te, ali probaj da to brzo izadje iz tebe...

Hvala vam puno,drage ste,nisam ni sumnjala da necete razumjeti i imati rijeci podrske.Sve je to meni savrseno jasno,da je to sastavni dio ovog posla,nego mi zao sto su moja djeca maksimalno zapostavljena,po nekad,i zbog ovakvih nistarija od ljudi.Iako mi je drugarica,nazivam je ovako,jer znam da bi bila zadovoljna da je torta bila poklonjena.............Jaco za zdravlje i zivce si potpuno u pravu,svjesna toga i dalje im previse dopustam,i ovim zadovoljnim musterijama............mislim na to da mogu da uskoce kad hoce,radim kao dragstor,naravno i nedjeljom isporuke tokom cijelog dana se razvuku,doslovce sam bez slobodnog dana......naravno ,na to pristajem,ko mi kriv,ali oni sto reknu doci u odredjeno vrijeme,pa kasne po par sati,....sve to tolerisem,kao sto rekoh djeca ispastaju,raspust proveden uz TV i komp,ne racunajuci 7 dana godisnjeg..........pobjegla sam malo s teme,ali prosto naviru ruzne situacije vezane za ovaj posao i to da radis u kuci,pa mogu kako god..........

Dobro veče i od mene, dok ne odem na spavanje, jer je sutra težak dan, idemo za Prag poslom a uveče se vraćamo.
Ako mogu da Vas utešim, svugde ima takvih ljudi. Moji najbliži poznanici ovde u Slovačkoj ni ne naručuju od mene ništa, ni ne preporučuju nikome. Sve sam stekla okolo naokolo. Malo pečem, pa imam malo zanovetanja, ali znam da shvatim, kako boli duša.
Moramo da idemo dalje, ako želimo ovime da se bavimo.

Dobro vece svima.
Maji, ovoga je uvek bilo i uvek ce biti...
Najbolje je da covek uspe da prevazidje ovakve stvari.
Posle one zene sto sam dozivela sa cirkusom, ja sam postala malo babaroga, iako mi je novac i preko nego potreban, moje zdravlje i moji zivci su mnogo, mnogo vredniji, znaci, necu dozvoliti da me neko haka i njaka, jer je zamislio u svojoj glavi da se zastava viori levo a ne desno(i to mi je cak rekla)...e pa ona od tada nece jesti vise moje torte bar ne narucene jer joj necu praviti.

E, svašta....

...pa da...ja volim da kazem, sarena basta Bozija...
Sada vam zelim laku noc i lepo pajkite...q noc...
683-djevojcicaipas.jpg

jaooo Prag :D Prag jako zelim da posetim..mi isli po stalak od mladenackih kolacica, i usput prosetali po keju...poveli i malo cupavo cudoviste pa se nauzivao...oprali sapice...on se komirao vec:D
muzu spremila veceru - meso i pomfrit - mislim da bi mogao da zivi na tome...a opet da bude tanak kao glista...a ja posle duuuzeg vremena odmaram uz limunadu...i taaaako sam srecna sto sutra ne moram da pravim tortice...imam par slobodnih dana...bas sam sva vesela:D:D mogla bih da se bacim na krecenje :D

Hiiii ma kakvo krecenje Unchi sedi i uzivaj u svom veselju zbog nerada! :D Pa ima li ista lepse od "nemanja" nikakvih obaveza?! NEMA!

Mi smo juce bili ceo dan u akva-parku u Jagodini i stvarno je odlicno i za svaku preporuku..Suuuuper smo se proveli..I vec sutra kod prijatelja u selo pored Ljig-a...ma idi, kome treba more :zcepanje:

da da Nemacka....1.1. turneja 4 skakaonice je u Garmisu :) pre toga je u Oberstdorf-u a posle idu Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck, Bischofshofen
e ja otkad sam bila klinka redovno sam sa tatom gledala ski skokove i zelja mi je bila da to vidim uzivo...sad gledam neki smestaj u Garmisu a posto cemo dace Bog u septrembru sad prolaziti tuda, ako nadjem smestaj onda cu da kupim i karte za ski jumping :) e onda cu da se veselim jer ce mi pitanje doceka biti reseno :) nekima sam pisala dosta toga je rezervisano ali videcemo :D ovih dana imam malo slob. vremena pa da potrazim :)

da da Nemacka....1.1. turneja 4 skakaonice je u Garmisu :) pre toga je u Oberstdorf-u a posle idu Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck, Bischofshofen
e ja otkad sam bila klinka redovno sam sa tatom gledala ski skokove i zelja mi je bila da to vidim uzivo...sad gledam neki smestaj u Garmisu a posto cemo dace Bog u septrembru sad prolaziti tuda, ako nadjem smestaj onda cu da kupim i karte za ski jumping :) e onda cu da se veselim jer ce mi pitanje doceka biti reseno :) nekima sam pisala dosta toga je rezervisano ali videcemo :D ovih dana imam malo slob. vremena pa da potrazim :)

Una ovde uvek ima super ponuda za hotele i motele..ja sam ti pogledala malo i nasla hotel za 150 eura 4 noci za 2 osobe.. pogledaj mozda nadjes nesto zanimljivo,gore levo mozes da podesis jezik

http://sv.hotels.com/search.do?dest...ureDate=12/09/2011&rooms=1&searchParams.rooms[0].numberOfAdults=2&children[0]=0&asaReport=HomePage%3A%3ACity&destinationId=1635659&searchParams.landmark=&hotelId=#vt=LIST&rl=destination%3A1635659%3APROVIDED%3APROVIDED&pfm=4&dn=Garmisch-Partenkirchen,+Tyskland&cd=08/09/2011&dd=12/09/2011&nr=1&pn=1&so=BEST_SELLER&pfcc=SEK&minp=0&maxp=2400&ming=0&maxg=5&r=2&cpr=0

i evo ti link za pocetnu stranu
www.hotels.com

Drage moje evo mene opet na Pagu:),samo da vam mahnem:)))
Došli smo privest i ovu sezonu kraju.Moram priznati da si mi baterije već pri kraju kao što je i sezona:)
Kamp je još uvijek pun turista pa se borimo sa čuvanjem Laure i poslom....
Nisam baš sigurna da ću i ovaj puta biti produktivna kao i u 5.mj. sa cvijećem jer je malo veća gužva
i duže nam je radno vrijeme...ali probat ću vas barem malo iznenaditi:)

U 9.mj. put Beograda i do dragih mi prijatelja pa ću biti i u vašim krajevima:)
Puno vas pozdravljam:)

Jeco hvala puno danas cu da bacim pogled na link....ja sam odvojila neke privatne kuce da im pisem pa cu to danas da odradim...na booking.com mi je ponuda vec onako osiromasena :)htela sam i sinoc nego nisam kuci...jaooo jedva sam docekala da idem da vidim moju drugaricu i njen novi stan...koji je preeedivan..a tek kuhinja!divno :D i onda samo ostala da spavam kod nje...muza poslala kuci :) hhahah nisam spavala kod nekog od srednje skole....zaglavile do 5 ujutru....i evo sad ona pravi tortu a ja bih kao mogla da joj pomognem..mada nema neke koristi od mene kad je takav majstor tu...mah mah :bye:

Poslednja izmena:
iz kuce ne smem jer ne volim da ostajem sama...jedino ako dovucem nekog hahahahah......mislim na drugaricu :) al ovako mi je bas lepo bilo...doduse jedan dan vise ne mogu da izdrzim bez njega ako bas ne moram :D

Back