KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dannnn uh sto mi se otegao na poslu nikad dan da prodje a posla preko glave. Kako ste vi ovde raspolozeni za spremanje i krecenje, a ja mrtva dosla sa posla... I mene ceka krecenje, doduse samo dve sobe, ali cekam da decu ispratim kod babe i dede pa onda da se radi... Pozdrav

Dobar dančić i od mene. Ja jutros ustajala o pola 4, uradila 800 km, zaradila neke pare. Kući me je čekao ručak fin topao, što mi mm spremio. Idem da zovem moju mamu da joj čestitam rodjendan i odo na spavanje. Jedva vidim slova.
Budite mi vredne i vesele. Ako ima dobrovoljaca za spremanje i krečenje, imam u ponudi dve kuće i jedan stan na 11-tom spratu. Primam svaku pomoć i za spremanje a za krečenje pogotovo.

i moji su se razbezali,jos dragom da vidim ledja za pola sata,pravim i m mafine sa kajsijama da se zaslade kad se vrate.
Danas jurcali za sudoperom cesmom i bojlerom,kakvih sve perverzija ima boze me sacuvaj,a moj lavic se tako lepi na nabudzene stvari da sam mu ko detetu stalno skretala paznju na cene...

Ja konacno imam normalan net(da ne prekida i da mogu poruku da posaljem) pa sam danas bas raspolozena sto mogu sa vama da se druzim:DDugo me nije bilo pa sad dok iscitam sve teme potrajace.Vidim da je aktuelno krecenje i mene to ceka ovih dana.Veliki:bye:i:cmok2:za sve,nedostajale ste mi

Jao opet si me uslikala...pa ti kao paparaco:lol::lol::lol:
E vako...
Ustala u 9h:mrgreen:kakva neprijatnost...
Bila u nabavku, na pijace i prodavnicu.
Kod prijateljice na kafu.
Ispekla pizze za rucak:mrgreen:
Sredjujem kuhinju,tushiranje i na posao od 14-18h...da, da, znam da sam dosadna,
ali sam presretna...
U subotu vikend eskurzija:brus::brus::brus:
I tako...to je zivot...ma nek ide zivot:lol::lol::lol:
Ljubim vas:cmok2:

Društvance dobar dan! Malo me muči net ovih dana kod kuće, ali zato je bilo vremena za neke druge lepe stvari.Uživanje sa ona dva zvrka...Juče smo pajali po beogradskim parkićima, roleri, trotinet, bangminton, a u nedelju smo bili u Zvezdarskoj šumi, sve dok se klinci nisu posmrzavali.
Inače danas smo imali testiranje za I razred.Andrej je fenomenalno prošao.Pedagog se oduševila kako je dobar i kako svašta zna. Andjela ga je spremala, od naziva prstiju, do toga ko šta radi, koliko ima sekundi u minuti i satu.Znači pravi mali terorista.I kad sam ja ušla u kancelariju, ona ushićeno priča-kako Vam je pametno dete i tralala...a Andrej kaže, ma nisam ja Vama sve rekao šta je mene moja seka sve naučila. I onda joj se predstavi na engleskom. Kaže kako se zove, gde živi, koliko ima godina...
A gospodjica je završila IV razred sa 5,00 i pohvalama iz svih predmeta.

Back