mamaKristina
Primećen član
- Poruka
- 831
Dobro jutro od mene...Kakav dan...kao da je oktobar....Ja se spremam za kafu ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cvjetne dekoracije.
))

Princezo hocu ja jedan nesic mnoooogooo mi se spava jedva sam ustala nocas radila skoro do 4 ujutru![]()
![]()

svaka cast Mini..nasa Iva je prosla sa istim uspehom....lep dan zelim

Čitam sad ovih par strana od prethodnih dana, pa za ove svadbene brljotine da prokomentarišem..Ja kad sam radila svadbenu tortu, par dana pre se probudim u sred noći i izbezumljena shvatim da pravim nekome SVADBENU tortuI da tu ne sme da bude ni jedna jedina greška...
Toliko sam se trudila i na kraju sam bila kao na iglama dok se žena nije javila da se zahvali i rekla da je oduševljena. Ne mogu da shvatim da neko tako unakazi nečiju svadbenu tortu![]()
A kako vi reagujete na kritike? Da li vam se nekad jave nezadovoljne mušterije? Ja sam uvek jako zabrinuta - neki se jave da se zahvale i da kažu da su zadovoljni, neki se ne jave ali ponovo poruče, što znači da su zadovoljni. Niko me još nije zvao da se buni...(iako sam par puta ja bila nezadovoljna kako je totra izgledala...) E, danas saznam da je jedna sestrina drugarica (tj. njen muž) bio nezadovoljan tortom a da ga je ona sprečila da me zove...kad sam pitala šta ne valje kao kore su mu bile debele i bilo ih je puno - inače kore od belanaca i oraha a fil od žumanaca i mleka i crne i bele čokolade. I toliko se smorim, baš mi je bilo krivo. I sve se mislim šta bih mu uopšte rekla i da je zvao? Kako se vi nosite sa tim?
Ja znam i šta sam od materijala upotrebila, a šta bi dobili negde drugde, i sa te strane jesam mirna...Ali opet, baš mi je krivo i baš me je smorilo ovo večeras...

ubrzo posle toga sam resila da za sve ja odgovaram, od ukusa do dekoracije...tako je i bilo.
ja otkacila, objasnim zeni kako nema ni trunke drugog keksa i da sam stavila sve sto je trazila, jedino da se krckao secer od zele kocki jer su one posute kristal secerom, a ja za plazmu koristim iskljucivo sitan secer...

). To ja i za kući kad pravim bolje uradim!" Otvorim usta da objasnim, uhvatim njen drzak potcenjivački pogled na (nezavršenu) tortu i stanem.
tortu (ona, naravno, odbije) pošto sam ja nesposobna i tako smo je i izneli! Sa krivim ivicama, bez upotrebe šprica i perlica! Tražili ste - gledajte!
covece, nazovi tortu "torta sa belom i crnom cokoladom" i to je onda ok po mom misljenju, ali nemoj Milka kad "milku" videla nije
...ali eto to je poslasticarnica koja koristi tamo neku cokoladu i to proda kao milku i prema njihovoj tvrdnji imaju mnoooogo povratnika...i imaju posla...ok. i imate ljude kojima su te torte jako jako ukusne...a opet i one kojima se ne dopadne. sto rece Iva ima onih koji se jave da kazu da su zadovoljni, onih koji ne ali opet poruce i onih koji se ne jave vise...sto ne znaci da nekad opet nece...ali imate ljude kojima je skupo, koji u medjuvremenu pronadju nekog ko zadovoljava njihove kriterijume iako pravi recimo na izgled losije torte od vasih ali ima i nizu cenu a to je ljudima vazno itd itd....ti kazes da je covek bio nezadovoljan debljinom kora..ako je to neka standradna debljina kora, gde fila nema manje nego kora, i ako tako uglavnom pravis a musterije su ti zadovoljne, ja se ne bih brinula..ako vole izrazito tanke kore neka naglase...kod mene je olaksavajuca okolnost sto ne volim kore uopste
i kao mala ako bi mi ponudili tortu kod Une se uvek videla rupa izmedju kora jer je dete pojelo fil a kore ostavila
naravno, nekad budu tanje nekad malo deblje - zavisi koju tortu pravim i kako to sve treba da izgleda.pa nismo mi masine nego ljudi. vremenom sam naucila da se manje nerviram oko nekih bisera i zahteva, sto ljudi sto cudi - zovem Dacu iskukam se i idem dalje hahahah...eto moje terapije..elem Daco duso, sad vec moram javno da te prozivam - kad ce kafaaaa?da mi se recimo desi da mi se vecina ljudi ne vrati, ili zove da se zali onda bih se zapitala gde je problem...ovako - ok je..nekad je frka naravno, kako ce biti da li ce im se dopasti, ali opet i mi kroz ovaj posao ucimo i napredujemo pa menjamo sta vidimo da ljudima ne odgovara.meni je zena pocetkom prosle god npr narucila milku(zakacih se za tu, ko da ni jednu drugu ne pravim
), ove god je zvala isto i htela moskvu posto im je milka malo presatka bila..i ja se u trenutku zacudim kako covece, jer ZNAM da uvek smanjim secer i shvatim da sam verov prosle godine radila u pocetku po receptu i stavila i secera i milke i onda je to ipak bilo malo sladje.
drago mi je da se javila ponovo, da mi je ukazala na ono sto joj je smetalo (iako sam u medjuvremenu i sama preradila recept).vremenom sam stosta naucila i poboljsala npr.u sustini da ne duzim previse(iako vec jesam