mamaKristina
Primećen član
- Poruka
- 831
Dobro jutro od mene...Kakav dan...kao da je oktobar....Ja se spremam za kafu ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princezo hocu ja jedan nesic mnoooogooo mi se spava jedva sam ustala nocas radila skoro do 4 ujutru![]()
![]()
Čitam sad ovih par strana od prethodnih dana, pa za ove svadbene brljotine da prokomentarišem..Ja kad sam radila svadbenu tortu, par dana pre se probudim u sred noći i izbezumljena shvatim da pravim nekome SVADBENU tortuI da tu ne sme da bude ni jedna jedina greška...
Toliko sam se trudila i na kraju sam bila kao na iglama dok se žena nije javila da se zahvali i rekla da je oduševljena. Ne mogu da shvatim da neko tako unakazi nečiju svadbenu tortu![]()
A kako vi reagujete na kritike? Da li vam se nekad jave nezadovoljne mušterije? Ja sam uvek jako zabrinuta - neki se jave da se zahvale i da kažu da su zadovoljni, neki se ne jave ali ponovo poruče, što znači da su zadovoljni. Niko me još nije zvao da se buni...(iako sam par puta ja bila nezadovoljna kako je totra izgledala...) E, danas saznam da je jedna sestrina drugarica (tj. njen muž) bio nezadovoljan tortom a da ga je ona sprečila da me zove...kad sam pitala šta ne valje kao kore su mu bile debele i bilo ih je puno - inače kore od belanaca i oraha a fil od žumanaca i mleka i crne i bele čokolade. I toliko se smorim, baš mi je bilo krivo. I sve se mislim šta bih mu uopšte rekla i da je zvao? Kako se vi nosite sa tim?