Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Gde me nadje bre...Ocu tamo, oma, oma i oma...

PS
`esi li ti ljubila majku kako sam ti rekla?

PS
`esi li ti ljubila majku kako sam ti rekla?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde me nadje bre...Ocu tamo, oma, oma i oma...
PS
`esi li ti ljubila majku kako sam ti rekla?![]()
Ocu i ja, znaci da se ne raspitujem za druge destinacije
Majka vec naucila, pa kad ja ne pomenem, ona pita jel me pozdravila Jaca![]()
Jutro i od mene ....mala pauza ... cekam akusticara da dodje da pogleda nove prozore i posle na rad ....sto se slaga tice zene u ovo letnje vreme kuhaju mleko sa zelatinom da slag bude cvrsci posto pada od temperature +25. jos ako se takav slag zaledi pa posle odledi on je kao zvakaca guma...Jedna poznata slasticarna u bosni kupuje posni slag i muti ga sa jako hladnom skoro zalejenom vodom...slag dobije sjaj i cvrstinu....Nisam tacno pitala koju marku kupuju ali su rekli da im stize od nekog privatnika iz srbije.....Inace slag mutite sa jako hladnim mlekom skoro da i ono bude zaledjenoi i mutite ga sto duze da dobije sjaj....Domacice draga samo strpljenje ....Inace ovde je kisa i ruzno vreme......Lep i ugodan dan vam zelim.....ljubac zenskici dragi
Dobar jutar
Ja prvo kaficu, a onda cemo ostalo...
Visnja sad ce raspust...pa ce tako brzo doci sve ono drugo...pozeleces da su u skoli opet, lete godine...videces, uzivaj u njihovim godinicama...ocas posla dodju one vece brige i kao sto kazu malo dete mala briga, veliko dete velika briga
Na posao od 11-18h...a uskoro od 08-19hpa ko prezivi pricace...
Dobro jutro i sa moje strane. Da se javnem pre polaska na posao. Evo vise od pola sata citam sta je sve ovde novo. Sto se tice tih svadbenih nazovi torti meni je muka i sto se tice ukusa isto se tice izgleda. Pa svaka od nas i najveca pocetnica bi touradila daleko bolje i kvalitetnije.
Ja sam evo malo u razmisljanju. Imam za juli jednu svadbenu tortu u prici. U pitanju su 5 torti. Na prvoj se mladenci upoznaju na brodu, na drugoj ona putuje kod njega u Juznu Afriku. Na 3 je on tamo ceka sa 3 kuceta i 2 macke. Na 4 je vencanje a na 5 su oni popadali s nogu od veselja i pica. Deluje izazovno ali treba sve to odraditi a ja nisam bas neki veliki majstor za figurice. Razmisljam da ih narucim ali moram da vidim kako da sve to uklopim sa cenom jer je to ipak veliki broj figurica.
Ako neko ima neki koristan savet molim za pomoc. Tesi me jedino to sto cu svaku tortu dekorisati posebno i onda ih samo u restoranu sloziti na stalak.
Ja se raspricala a kasnim![]()
Dobro jutro i od mene
Smehić dobro došla kući.Nadam se da si se lepo provela.Fotkice čekamo, naravno...
Moj sin i ja smo izgleda ranoranioci.Jutros se probudim oko 06.30 a on sedi u fotelji, dovukao svoj jastuk i prekrivač i gleda me. Pitam što ne spavaš, a on kaže gledam kako si lepa,samo si čupava. Onda se ušunja kod mene u krevet i još smo malo čavrčjali, a onda ja moju neskafu, a on njegov čokolešnik.I tako dan je počeo dan.Sa poljupcima