KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece drage moje, evo ja vikend provela kod mame i tate pa sada iscitavam sve sto sam propustila... toliko toga nadam se da cu stici sve veceras...inace sutra pocinjem da radim posle dve nedelje godisnjeg i vec se jezim od same pomisli na ludilo na poslu i vrucinu p nasim kancelarijama bez klima, uh trebace mi nedelju dana da se priviknem...

Ima li nocnih ptica?? Ja ceo vikend uzivala... u subotu sa muzicem isla na moto skup u Lazarevac..jaooooo, sto je bilo lepo, pored jezera, mnogo motora, veselog drustva, ma bas je bila uzivancija!! A juce smo posvetili dan detetu, po obicaju igrali se ceo dan, a uvece ga odveli u luna park, mis`im..kad vam dete raste u luna parku, sta mislite kad treba da podjemo kuci, a on me pita: Zar ja ne zivim ovde?! :mrgreen::zcepanje::zcepanje:
MM ide ujutru na put, ostajem samaaaaa :sad2::sad2::besna::besna:

Ima li nocnih ptica?? Ja ceo vikend uzivala... u subotu sa muzicem isla na moto skup u Lazarevac..jaooooo, sto je bilo lepo, pored jezera, mnogo motora, veselog drustva, ma bas je bila uzivancija!! A juce smo posvetili dan detetu, po obicaju igrali se ceo dan, a uvece ga odveli u luna park, mis`im..kad vam dete raste u luna parku, sta mislite kad treba da podjemo kuci, a on me pita: Zar ja ne zivim ovde?! :mrgreen::zcepanje::zcepanje:
MM ide ujutru na put, ostajem samaaaaa :sad2::sad2::besna::besna:

Stvarno Zvončice, što ne pustiš dete lepo da živi u luna parku.:zcepanje::zcepanje::zcepanje:. A ja ću da mu se pridružim, stvarno
Slatko me nasmeja

Ja konačno ugrabila pola sata sama...Poslala dete napolje sa babom, pa pijem kaficu i upravo sam kupila sebi "rani Božićni poklon" :zcepanje: Zvala Torteco i poručila svašta... Što je lepo ovako preko neta, samo naručuješ... a kad stigne čika sa računom :eek:

Joj Ivo al sam se slatko nesmejala :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dobar dan drage zenice .Ovih dana sam u nekoj frci imam jednog malog bolesnika pokupilo stomacni virus pa se jos uvek borimo .Nisam bila dva dana pa mi nedostajete .Imam posla ali sam morala da virnem i da vas pozdravim

ne znam gdje da postavim pitanje pa ću ovdje.. vidim da je gužva :)
naime, prodala sam prvu dummy cake tortu :klap: ali en znam kako da to naplatim.. kakva je praksa??

radi se o "torti" 300X400 sa 13 figura.. figure znam koliko ću naplatitit ali ne znam koliko da uzmem za dekoriranje...
ideje??

Ja juce kod rodbine na svadbi....svi cekamo tortu...A torta?????Budi Bog s nama!Vi ne znate sta je to!Tri identicne torte ,slagirane kao ja da sam ih slagirala(inace zena koja ih pravi time se bavi vec deset godina)....dekoracije nema,neka crvena tracica ko bi ga znao dal je slag u boji ili fondan...pre je slag..o ukusu da ne pricam...povucem kasicicom po tacni a ono zvaka od slaga?!Jaco,Domacice sta je to kad se slag tako kao guma razvlaci?UZAS BLAGI!!!!!

Hvala Una poslala sam poruku Miri na nju sam mislila a neznam tacno nik.A sto se tice svadbenih i ja imam iskustvo od pre dve nedelje kod brata kome je pravila zena koja to radi sto godina prvo sam se sokirala 10 torti 25kg?! A pri tom torte nisu male a kad su ih isekli one sve zaledjene i sam margarin obojen u zuto a posle pet minuta mogo si da je pijes sa tacne! Naravno slagirano nastavkom za listove i na svakoj torti po JEDNA ruza oid slaga i to bez listova!

Jooooj, kada čitam ovakve komentare za torte, kao na ranu so da mi stavljate...:sad2:

Ja sam jednoj forumašici poslala sliku mladenačke torte, koju su radili ljudi koji se raspadaju od ovog posla. Ja sam se šokirala kada sam je videla, a i ova kojoj sam je poslala. A juče sam čula da su još jednu koju su radili do kraja morali da vade kašikom, jer nije postojala šansa da se seče. :sad2: Pre neko veče saznam da jedan deo oraha zamenjuju pšeničnim klicama. A posla, kao da rade za dž. A nije tako. Jeftino se čini, ali kada se uzme u obzir šta se dobije za te pare, onda je čak skupo.

Ali rekla mi je Korica da budem strpljiva, i ja ću je poslušati...:D

A danas sam se tako umorila, da iz ovih stopa odlazim u krevet. Laku noć drugari...

Ja juce kod rodbine na svadbi....svi cekamo tortu...A torta?????Budi Bog s nama!Vi ne znate sta je to!Tri identicne torte ,slagirane kao ja da sam ih slagirala(inace zena koja ih pravi time se bavi vec deset godina)....dekoracije nema,neka crvena tracica ko bi ga znao dal je slag u boji ili fondan...pre je slag..o ukusu da ne pricam...povucem kasicicom po tacni a ono zvaka od slaga?!Jaco,Domacice sta je to kad se slag tako kao guma razvlaci?UZAS BLAGI!!!!!

Pa ko zna...kazu mute zene slag sa belancetom, sa kiselom vodom, stavljaju zelatina da bude cvrsci:eek::eek::eek:
Ja ga umutim sa mlekom ili vodom, neki se bolje pokazao sa mlekom, obavezno uzmem u tetrapaku da ne moze da se pokvari...
Ko ce znati sta sve one rade, budi bog snama...:roll:
Mi bili kod mog brata:heart:na selu...joooj nemamo auto pa ih nisam videla 3 nedelje, a to je za mene strasno, jer sam uvek odlazila bar jednom, ako en i dva puta nedeljno, a danas uzeli auto od zaove samo da skoknem da ih vidim, srce mi bilo veliko kao moje rodno mesto kad sam ih videla:heart::heart::heart:

Back