KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro jutro,joj zvoncice nismo mu nista obecali,znam dobro sta se desava kad se nesto obeca,nego nas mudrica dovodi pred svrsen cin,rekli smo mu da je to nesto sto ce morati da saceka da se sve kockice poklope i da lepo razmislimo o svemu.

Hvala drage moje na lepim recima, pogotovo slogi, veliko joj hvala na lepim recima utehe i sto razume moju tugu.. nadam se da cu jednog dana imati puno posla kao i sve vi da ce me nesto drugo zaokupirati da ne razmisljam samo o mojoj zivotinjici.. znam da sam malo vise dosadna, ali samo da vidite kako su se voleli njih dvojica, odvojila sam neke slike koje su mi mnogo drage:
attachment.php
[/IMG]

eee bas mi je zao,i mi imamo jednog velikog medu koga deca puno vole cak mi i mladja trazi da joj za rodjendan napravim njenog pasa(tako ona kaze )na torti :)

Hvala Visnja, sta je tu je, nek` smo mi zivi i zdravi... joj ne bih volela da sam ti u kozi, grasak oboooozavaaaammm, da jedem- ali da ga cistim.......... grrrrrrrrr!!!
Neka pirka ovaj vetric, bar da rashladi vas koje ste pored rerne, vazno da sunce sija!!

Hvala na lepim recima,sta da se radi zivot se kotrlja dalje...
Juce smo se ponovili za maturicu malo je skrenula misli,vidim da joj je prijalo.Izbora za dalje aktivnosti hvala bogu ima, skolovanje nastavlja u SM
zeli da polaze za sudiju i da pomaze u ovom klubu da radi sa malom decom to joj je bas zanimljivo,jer gimnastika je kaze njen zivot,i njena ljubav!!!!

Gde ste zenice?? :manikir::brus:
Nema vas-princess, daco011, visnja, teta ira itd itd..GDE STEEEE??
Za moju drugaricu Cilence znam gde je-ljudiiiiiiii zena ima 10 torti za sutra!!! :mrgreen::mrgreen::ok:
Bas mirno danas..nadam se da imate posla za vikend, hvala bogu i treba da imate, i ja mastam o svojoj budocnosti u ovom poslu.., ali nadjite malo vremena da uzivate sa najmilijima :heart:
Ja sam se do malo pre vozala sa muzicem motorom..malo sam se oraspolozila, bekanu su mi cuvali roditelji, i tako sam malo skrenula misli.. ljubim vas, laku noc :zzzz::zzzz:

Dobro jutro zenice :D:D:D od mog odlaska u Australiju nema nista .Dobila sam odbijenicu .Kad sam trebala plakat sto neidem imala sam puno posla da zavrsim tako da sam i put i plakanje odlozila dok neisporucim svadbenu tortu.Drage zena sto sam se juce prepala od straha sam pala.Stajala sam kod zamrzivaca u njemu je nasto eksplodiralo i automacki su se otvorila vrata ,to je bila zaboravljena flasa kisele vode Morala sam popit Bromozepan auuuu tek onda skontam da ce mi se pocet spavat .Hodala po kuci umivala se pricala sa tortijadom i onda je tableta pocela da djeluje:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:probudila se sinoc u 4 i 30 ,a posao je cekao nigde nije otisao....ljubim vas odo da radim

Dobro jutro devojke. Konacno sam uspela da iscitam sta se sve zadnje vreme desavalo i zao mi je sto ima tako puno tuznih stvari.
Ja imam velikih problema sa kompom i vec nekoliko postova mi se jednostavno obrisalo samo od sebe. Neznam sta se dogadja a u guzvi sam do guse i nemam vremena da konsultujem nekog strucnijeg.
Valjda cu od nedelje uspeti malo da se organizujem. Ljubim vas sve i stalno mislim na vas.

Dobro jutro radni narode, ovde neki bas rade, a ja ovaj vikend odmaram... pravim malo nekif figurica za torte koje imam porucene za jun cisto da nesto radim nesto i da ne gubim vreme... Htela sam da porucim i komplet za cvetove da iskoristim moj godisnji, ali u Torteco jos nije stigla roba, a u Eurowiltu ga nemaju ..... nadam se da ce stici ovih dana pa da se oprobam i u cveticima.... bas mi krivo sto ga nisam nasla

Moram da vam se zalim kako sam juce htela da se ubijem! Posaljem tortu za celo kilo laksu i to poznanicima! Od besa kad sam pravila fondan zaboravim zelatin a dekstrozu sipala u prah secer i vrhunac danas torta sa pepom i na njoj Sara a treba Neda! Gotova sam!

Back