msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Cao svima 
Domaćice znam kako ti je, isto se i meni dogodilo, doduše pre xxx godina. Dete mi je bilo malo, sedela ja za stolom odmah ispred elemenata, a ja redjala sudove u plakere. Kad se obrušio element, uz strašnu buku, sve sam bacila i digla rike da ga zadržim kako ne bi pao detetu ma glavu. Nosim naočare i refleksno mi je prvi pokrret da spašavam naočare, odnosno oči, u tom trenutku mi to nije palo napamet. Element je pa na sudo mašinu, zakucao se ivicama stranice u nu, a sve stvari su posipadale i rrasprštale se po mojoj glavi i kuhinji. Prosto je neverovatno da nijan komadić nije pao na moje detence (imala je kok 4-5 godina). Lepo kažu ljudi 'Bog čuva decu.'
Zato Domaćice budi srećna jer je moglo, ne daj Bože, da se završi mnogo gore.

Ha, pa vidiš mi u avataru raspored. Samo što su ti delovi koji su pali iza rerne, ne vide se na slici. Pa da sam bila tu, naravno da bi pali na mene.Nego sam minut pre nego što će pasti izašla iz kuhinje.
Pa možda ja tebi delujem sposobno, ali ne mogu ja baš sve. Mislim, ne mogu da kačim kuhinje.I nije on bio svako, on je majstor, stolar, samo što sam tu njegovu mračnu stranu neposlovnosti kasno spazila, a tada je veće bilo sve gotovo.
Ali sada šta je tu je, moram da vidim kako ću ovo rešiti do kraja.
Domaćice znam kako ti je, isto se i meni dogodilo, doduše pre xxx godina. Dete mi je bilo malo, sedela ja za stolom odmah ispred elemenata, a ja redjala sudove u plakere. Kad se obrušio element, uz strašnu buku, sve sam bacila i digla rike da ga zadržim kako ne bi pao detetu ma glavu. Nosim naočare i refleksno mi je prvi pokrret da spašavam naočare, odnosno oči, u tom trenutku mi to nije palo napamet. Element je pa na sudo mašinu, zakucao se ivicama stranice u nu, a sve stvari su posipadale i rrasprštale se po mojoj glavi i kuhinji. Prosto je neverovatno da nijan komadić nije pao na moje detence (imala je kok 4-5 godina). Lepo kažu ljudi 'Bog čuva decu.'
Zato Domaćice budi srećna jer je moglo, ne daj Bože, da se završi mnogo gore.
Nego sam minut pre nego što će pasti izašla iz kuhinje. 

ostanem u cudu i prodje mi misoa kroz glavu CHIS CAKES