KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro i od mene. Izgleda da niko nije video moj vapaj za pomoc. Trebaju mi hitno slike satortama Bakugana a posto mi komp radi kao slogiran ne mogu da pretrazujem. Znam da su ih neke drugarice radile. Hvala unapred

Dobro vam lepo suncano jutro :bye::bye::bye:.Ja ustala ranom zorom da skuvam filove za torte.Ceo dan imam nekih obaveza ,ali ovo mi je prece da se javim vama..Od ovih papira cu nacisto da izludim dok sve skupim zakasnicu na avion :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:trazili mi u ambasadi posedovni list za nekretninu ja poslala ljude da izvade lepo platila kad sam donela sudskom tumacu covek kaze ne ovaj papir vec drugi .Oni lutke moje izvukli i popisali sve stanare zgrade kao da cu i njih voditi sa sobom ,ja poludila:dash::dash::dash::dash::dash:.Jutros poslala sina da ode on da izvadi tako da bih mogla u ponedjeljak ili utorak da predam .Uh sto sam dosadna ali stacu lakse mi kad vam ispricam :(:(:(.Veliki sam optimista nadam se da ce biti sve uredu.......

Dobro jutro i od mene. Izgleda da niko nije video moj vapaj za pomoc. Trebaju mi hitno slike satortama Bakugana a posto mi komp radi kao slogiran ne mogu da pretrazujem. Znam da su ih neke drugarice radile. Hvala unapred

U mom albumu prva slika četvrti red.Bakugan ceo od torte.

...pozdravcic za dobro jutro i divan dan...radilo se nocaske, a i danas ce...
E zato sutra nece:mrgreen:
Idemo na jednu svadbicu, ne veliku, mm je drugi kum...pa rekoh im da spreme sto za mene, ako me uhvati zelja da se popnem da zaigram:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Vece drage moje.Trebam pomoc!Ko je radio mini tortice(skroz male kao ruske kape),imam ih porucene,zanima me treba li vjecnost da se uradi 170 kom.,kakva otprilike cijena bi bila realna da se zadovolji silno utroseno vrijeme.Neko je to ovdje radio,ne mogu da se sjetim ko.........pomazite.............

Dobro veče. Ja sam danas imala tako buran dan, da sada nemam snage ni da kuckam šta se sve događalo. Hvala vam svima što ste danas mislile na mene.

A za ove mini tortice, znam da je rzorica pravila 90 kom. koje su bile znatno veće nego ruske kape, i da je do kraja morala još dvoje da angažuje da bi uspela da završi. Kaže da je jako sporo, i skoro nenaplativo. :(

Dobro vece.
Danas sam oborila sopstveni rekord, napravila 5 torti (dobro, jedna je plazma, al' opet) i ukrasila jednu na sprat. Lazem, petu jos nisam napravila, evo je kora za Dacinu kinder u rerni, jos pola sata dok joj ne odzvoni.:lol:
Sutra to sve treba ukrasiti, e to ce biti zanimljivo:whistling:
Odo' da bojim fondan, ugodan ostatak veceri, tj. noci zelim.:heart:

Dobro jutro, evo poceo jos jedan radni dan. Ispekla korice za jednu torticu, skuvala fil i sela da na brzinu popijem kaficu sa vama barem virtuelno.
Malo sam razocarana jer je kum pomerio proslavu kumcetovog rodjendana za nedelju a ja taman isplanirala da u nedelju malo skitam. Naime moja cera vodi neke takmicare iz macevanja u Zrenjanin pa ja taman mislila da se prosvercujem i obidjem drage drugarice.Sta da se radi, bice neka druga prilika.
Danas mi sin ide na razgovor za posao pa sam bas uzbudjena.
Nama uvalili ovaj probni maturski tako da moram i na posao. Glupost ziva, samo da neko pokupi pare. Maltretiranje i za decu i za nas.
Pozdravljam vas i pisemo se kasnije.

Dobro jutro ,evo i ja prezivek petak 13.Bio je buran dan zurila isporucit torte zurila zavrsavat papire za Beograd ,sve naka zurba.Imam da vam se pohvalim kupila mi Cilence kompresor :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:pa kad se ja budem vracala kuci da ga preuzmem od nje .Bas sam srecna jadva cekam da je upoznamo .Juce mi je bio dan za nepozelit radila tomasa lokomotivu toliko sam bila smotana kao da nikad u zivotu nisam nista uradila .Sracom sve je proslo u najboljem redu...ja pijem kafu a vi:bye::bye::bye::bye:

Dobro jutro i od mene. Meni je juce bio tako divan dan da sam pomislila da sam u snovima. Pre neki dan sam Vam rekla da sam dobila poziv da radim dekoraciju torti za jednu poslasticarnicu, za koju sam do sada radila figure. Nisam imala predstavu sta da ocekujem, ali je pao neki dogovor kome sam se nadala. Da li ce i koliko biti uspesno videcemo, a ja cim zavrsim dekoraciju postavljam slicice na uvid.

Dobro veče. Ja sam danas imala tako buran dan, da sada nemam snage ni da kuckam šta se sve događalo. Hvala vam svima što ste danas mislile na mene.

A za ove mini tortice, znam da je rzorica pravila 90 kom. koje su bile znatno veće nego ruske kape, i da je do kraja morala još dvoje da angažuje da bi uspela da završi. Kaže da je jako sporo, i skoro nenaplativo. :(

Da domacice te zoricine sam vidjela one su mnogo vece,ove mislim da zovu mini cakes,ma uzas jedan za odradit,vjerujem.

Back