KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bila ja kod mame i tate i okrenulo se i jagne i prase i uzivala sam ali samo za vikend,sad momci odose malo dragi i stariji sin odose na neki turnir u italiju,mladji i ja ostajemo sami pa za djurdjevdan ponovo kod mame i tate na prase i jagnje...
i ja cu sutra da se zanimam tortama posto danas necu nista stici jos i jaja uz to...
moja mama ima jednu pametnu recenicu u svom recniku vezanu za rad na praznike a to je da ima Bof pametnija posla na ovom svetu od toga da se ljuti na nju sto radi na praznik,pored toliko ubica,lopova i prevaranata na ovom svetu...

Dobro jutro i od mene. Odavno sam tu ali iscitavam propusteno. Jaco drago mi je sto imam drustvo.
Jance bas si me obradovala jer sam se pitala sta je sa tobom. Ne sekiraj se, nazalost glupih ljudi je uvek bilo i bice ali mi moramo da se uzdignemo i koracamo kroz zivot ne primecujuci ih.
Svima koji putuju za praznike srecan put, a koji rade kao i ja sretan rad. Ja uvek kazem da to za nerad za praznike izmislise lenstine. Ono bilo bi lepo da svi mogu samo da uzivaju ali ko ce onda da radi jer je jako mnogo praznicnih dana kod nas.
Ljubim vas sve i odoh na posao. Danas mi dolaze deca na rucak

Dobro jutro dobre zene:D
Znam da ste danas vredne i vise nego ostalih dana, neka vam je sretan rad, budite mi dobre i dobro i odvojite za sebe bar pet minuta danas:cmok2::zag:
PS
Jaja se kuvaju...a posle ce da se farbaju, a onda cemo da kokamo kokice...kao mala deca:lol::lol::lol:

Dobro jutro drage žene...Ja sam kolače juče završila, zato što je kod mene danas dan za skitnju. Ovih godina smo išli u zoo vrt, ali ove godine menjamo maršrutu. Idemo u Dacin kraj, na Avalu. Da vidimo toranj. Veliko dete ima neke svoje planove, a nas troje idemo u provod. Posle negde na riblju čorbu, pa kada stignem kući, onda ću da pravim moskvu. Obećala sam. Svekrva će da ofarba jaja i napravi kokice, i eto prednosti života u velikoj porodici. :D

Jao bas lepo sto idete u skitnju.
Mi smo trenutno bez auta.
Za 1.maj idemo muz i ja opet motorom negde na dalju voznju, ja pozelela Frusku Goru, zelim da obidjemo manastitre.
Domacice u pravu si sve ima svoje prednosti, zato ja volim da odem kod svekrve na kafu i da se lepo istracamo i izljubimo kad se vidimo i onda svak` na svoju stranu.
A ja bas volim danasnji dan da bude moj, volim da ofarbam jaja, d asredim i ukrasim dom, da im iskokam kokice...to radim od kada sam postala zena, dotle je to moja mama
radila dok sam bila devojka, ja sam joj samo pomagala.
Nekako me ispunjava ovaj dnasnji dan kada sve to ja uradim, opet dopada mi se i tvoja ideja da se malo proskita

Jaca023:
Domacice u pravu si sve ima svoje prednosti, zato ja volim da odem kod svekrve na kafu i da se lepo istracamo i izljubimo kad se vidimo i onda svak` na svoju stranu.

E ovako bih i ja najviše volela. :D Ali pošto ne može, onda posao podelimo, da svima bude lepo.

Mi stigli sa izleta. Proveli se divno, bili na ručku u Starim Banovcima, restoran tik uz Dunav, milina jedna...Sada idem da pravim tortu. :)

E ovako bih i ja najviše volela. :D Ali pošto ne može, onda posao podelimo, da svima bude lepo.

Mi stigli sa izleta. Proveli se divno, bili na ručku u Starim Banovcima, restoran tik uz Dunav, milina jedna...Sada idem da pravim tortu. :)

U svemu treba uvek traziti onu najlepsu stranu, lako je pustiti rogove...:)
Lepo sto ste bili na izletu i videla sam sliku...poleteli golupcici visoko:lol:

Eh..zenice moje kako uzivate, i bas mi je drago.. ja sam ovih dana pala na nos, sa krecenjem i generalkom.. tek danas uzivam i odmaram, iako me svaka koscica boli, i divim se vama sto sve postizete, a ja kao neki puz sporac :).. jaja sam ofarbala, posle cu jos malo da se igram, a sad pravim mini tortice za nas..tj mi godinama unazad idemo kod mog ujaka i ujne posto oni imaju luna park i rade taj dan u Ripnju vasar, i tamo se uvek super provedemo! Tako da dve mini tortice, od kojih je naravno jedna Moskva :D putuju u nedelju.. i da, prvi put cu probati da se igram sa kompresorom i bas se radujem tome..ali sam ovako sva nikava i neraspolozena. Muz sutra prodaje motor pa sam se rastuzila. Jeste da to nije moja ljubav, ali kad god ugrabim vreme ja se vozikam sa njim, i sad mi bas nesto zao sto ga prodaje, ali dobro...
i tako, cekam da se fil ohladi, pa citam propustene postove.. idem da obidjem slikice da vidim sta su vase carobne rukice radile.. Ljubim vas sve do jedne!!!!!

I ja bih najviše volela svako na svoju stranu (moze i bez ljubljenja)..čak bih pristala i na varijantu podele posla...ali evo mene pravim torte u izbeglištvu a svekrva čuva svoju kuhinju da joj ne prljam...tj. pravi sama sebi neke kolače iako sam joj rekla da ću ja i nama napraviti tortu...

Žurim jer me čeka dete da farbamo jaja i da pravimo ukrase za njegovu tortu. (ako se ne onesvestim u medjuvremenu :zcepanje:)
Da preguramo do ponedeljka pa odosmo malo na put da se odmorimo :D U maju me čeka puuuno posla.

A kad budem imala vremena moram da vam opišem moje iskustvo na probnom radu u jednoj poslastičarnici na glasu...Ko mi još jednom pomene higijenske uslove u kući vs registrovane proizvodnje (u korist ovih drugih) dobiće po nosu :evil:

dobar dan!
ja sam prethodne 2 nedelje na poslu bas imala guzvu, ali smo sve pregurali a i prilicno smo dobro organizovani... Ali eto sve u svemu nikako da se naspavama pa sam nocas odvalila jedno 10-11 sati!!!!!!!!! Bas mi bilo lepo.
Sada sam na terasi posadila cvece (sadnice kupila jos pre 10 dana) ali nisam bas zavrsila do kraja, fai mi jos zemlje.

Sada jedna mozda malo beogradska tema ali necete mi zameriti, i vi ostali, kada dodjete u Beograd, mozete uzivati. Preporucujem odlazak u park Tasmajdan - posebno za one koji imaju decu. skoro su zavrsili renoviranje i bas su dobro uradili. Nisu jos sasvim gotovi, sredjuju neku fontanu i treba jos cvece da posade..... Ali igralista su zavrsili i mnogo dobro ih uradilil, ima dva za malo manju decu i za malo vecu a cak ima iterteana za odrasle i staza za trcanje - na svim tim delovima je podloga koja se valjda zove tartan a to je toliko mekano kao da hodate po oblacima...
A imamo i park za kucne ljubimce - konacno su se setili to da naprava i uospte ne deluje lose - ima i poigon za pse (kao onaj za izlozbe) jedino jos cekamo da nam postave kante....
Eto, da vas ne davim vise, kada vas put nanese obidjite tasmajdan

Mojima je u nedeju godisnjica braka pa ocekuemo goste, ali ovog puta mama uzela da pravi tortu, ja sam zato bila na pijaci i dovukla tonu stvari - svako po nesto :)

pozdrav

Ja samo da Vam mahnem.na poslu sam, ne znam više za sebe koliko sam umorna! A posla imam preko glave, koje god vrste želiš. Kad bih bar se naspavala 6 sati u kontinuitetu, gde bi mi bio kraj!
Lep pozdrav

Princess, ja se tebi divim, lezes dosta posle ponoci, u 5h si vidim vec na poslu, sa posla u kuhinji, iz kuhinje sa decom.... kao turbo masina, ja spavam do 10h, nemam posao (sem kucnih sto vi i ne racunate) i mrtva sam... prosto me sram kad vidim sta sve vi postizete....
Ah da, sad me slogi podseti, ja bas htela da vam se pohvalim, ali koliko sam smorena i zaboravila.. i ja sam juce u moje zardonjerice posadila cvece..ove godine sam se odlucila samo za visece petonije... ni sama ne znam zasto, sitna rasad me je smorila, a sa muskatlama nikako nisam u ljubavi :D nesto nikako kod mene ne idu!! Ali, zato su mi zene moje petonije da padnete na d....
Kad sam ih posadila, malo malo sam otvarala vrata da ih gledam, toliko mi ispunjavaju i oci i dusu da je to nemoguce!! Slikacu ih da vam pokazem, da vidite kakvo lepo cvece moja zaovica gaji u njenim plastenicima!
Jos jedan fil gotov, hladi se i on, a sada ovu prvu da namackam i da perem sudice!

Zvoncice, zavidim ti na tom sarenom cvecu!!!!!! Moj brat je alergican na polen a terasa je blizu nejgove sobe pa ne vredi. Tako ja sadim male tuje i sve to zeleno bilje, to mu ne mseta (ili bar ne u toj meri).

Princess, oni su planirali da park bude otvoren 16. aprila (zbog dana Beograda) a da sredjivanje traje do kraja aprila. Medjutim sigurna sam da taj drugi rok nece ispostovati. Mislim da bi bilo logicnije da us igraliste postavili na kraju jer onda ne bi ljudi jos toliko isli, ovako oni imaju jos da rade a svi se uzeleli parka pa sada ljudi smetaju radnicima, radnici ljudima....

Ja ipak imam neke zamerke = staze koje nisu glavne su prilicno uske tako da mislim da ce se dvoje ljudi sa kolicima tesko mimoici, zatim na veci deo staza su stavili one male kockcie tako da deca nece moci da voze rolere (ili im nece bas biti uzivanje), na glavnoj stazi su posadili samo jednu vrstu cveca i to sve iste boje.....nasla bih jos toga - Ali, generalno uzev ipak je lepo i bilo je vreme da se renovira - hvala valdi Azerbejdzana!

samo da Vam svima pozelim srecne praznike, da se lepo odmorite - ukoliko mozete, uzivate sa svojima i budete zadovoljni :)
sutra ujutru pravac za LE... mi... i moji.... i Felix naravno...kod sveki i svekija na uzivanje celih nedelju dana, proglasih odmor, jedva cekam... i oni rekose terasa sredjena, sve postavljeno za uzivanje...za Felixa i sebe znam da hocemo :D ja prvu jutranju pijem na uvek terasi, on se namesti pored mene i gleda dole decu kako se igraju...u stanju je ceo dan da uziva tako :)

Back