KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako bih volela da sam Felix...bar jednom godišnje :D.Da sednem i ja na terasu ili još bolje legnem i da me baš briga za ceo svet.Eh težak taj pseći život...
Ja se bar za noćas opraštam iz kuhinje, odoh da vidim kako mi izgleda krevet.Do ponedeljka baš udarnički,ko izdrži neka priča.
Laku noć-Moram da ugasim kompijuter,jer nisam karakter, ostaću još koji sat kuckajući.

došla sam samo da se pojadam pa idem spavati..
danas je moja curica napunila 3 godine :D:D sutra imamo zabavu i kao prava mama napravila sam po njeoj želji dvorac s 5 princeza..

da ne dužim priču, sve što je moglo poći krivo,pošlo je.. prvo mi se kore nisu htjele odlijepiti sa papira (što mi se nikad nije dogodilo), pa mi je onda mala prasica (slavljenica) od 13 kora potrgala 11 (tu sam već počela plakati), pa mi se fondant kidao i nakon 12 sati rada krenuli smo iz Zg u Sb (znači 200km udaljenosti), vozili 3,5 sata zbog nesnosne kolone na autoputu da bi došli u Sb i shvatili da smo u cijeloj strci zaboravili svih 5 princeza...ostale u ormaru :dash::dash::dash:

sad idem spavati.. sutra je novi dan!!

došla sam samo da se pojadam pa idem spavati..
danas je moja curica napunila 3 godine :D:D sutra imamo zabavu i kao prava mama napravila sam po njeoj želji dvorac s 5 princeza..

da ne dužim priču, sve što je moglo poći krivo,pošlo je.. prvo mi se kore nisu htjele odlijepiti sa papira (što mi se nikad nije dogodilo), pa mi je onda mala prasica (slavljenica) od 13 kora potrgala 11 (tu sam već počela plakati), pa mi se fondant kidao i nakon 12 sati rada krenuli smo iz Zg u Sb (znači 200km udaljenosti), vozili 3,5 sata zbog nesnosne kolone na autoputu da bi došli u Sb i shvatili da smo u cijeloj strci zaboravili svih 5 princeza...ostale u ormaru :dash::dash::dash:

sad idem spavati.. sutra je novi dan!!

Jele bas mi je zao :( nadam se da ce te ova praznicna atmosfera malo oraspoloziti, jer te je bas poteralo! Ljubim!

Evo da vam zamirisem malo ujutru kad poranite, a ja cu da spavam i spavam dok se ne naspavam... :)
Moje divne petonije
cvece.jpg

cvece2.jpg

a ovo u pozadini su od mog bekana masine i alatke :zcepanje::zcepanje:

Evo da vam zamirisem malo ujutru kad poranite, a ja cu da spavam i spavam dok se ne naspavam... :)
Moje divne petonije Pogledajte prilog 182873
Pogledajte prilog 182874
a ovo u pozadini su od mog bekana masine i alatke :zcepanje::zcepanje:
E pa lako je tebi da nam zamirises kad imas takvog bastovana bre...:zaljubljena:
Dobro jutro svima, nisam se naspavala, mogla bih jos i jos i jos...da se onesvestim od spavanja:mrgreen:
Lep dan vam zelim...uzivajte dusice moja:cmok2:

Navratila nakratko na kaficu. Od 5h sam na nogama, ali poslu nikad kraja. Sta cu kadea spremam na 5-6 kuca. Najgore mi je sto sve to niko ne ceni i ne postuje. Ali necu vas zamarati mojim tuznim mislima. Obuzme me radost kada vidim ovako divno cvece kao kod Zvoncice Vile. Kako bih rado popila jutarnju kaficu u tako lepoj basti. Radujem se suncu i prolecu. Ljubim vas puno i zelim vam puno divnih trenutaka sa vama najdrazima.

Zvončice,kako lepo cvećeeee! Ja sam antitalenat za cveće.Ja da posadim i veštačko cveće ,ono bi se osušilo.Moja srednja snajka i ja smo identične što se tiče cveća, dok najmladja ima fenomenalno cveće.Jednom nas je zamolila najmladja (kažem najmladja, jer je udata za mog najmladjeg brata) da joj zalivamo ljubičice.E sad nismo baš bile sinhronizovane, nego smo zalivale kad koja stigne,a dešavalo se i u istom danu i ona i ja...Kad se vratili ovi moji sa mora-od ljubičica ništa.I nikad nam nisu više dali da im pazimo na cveće...hihihi...
Ja sam jutro provela u turbo brzini.Ispekla kore za 3 tortice i skuvala filove.Večeras kad se vratim s posla da ih složim.
Sad da proletim ispod tuša , pa idem do Zvečanske da im odnesem nešto, a onda u II smenu.
A juče je mom mužiću bio rodjendan.Nismo ništa slavili, jer sam ja bila do 9 na poslu ,a i on je imao silne obaveze, pa ćemo posle Uskrsa da pravimo žurku.
A Andjela je tatici napravila sama njegovu omiljenu plazma tortu. Sve je sama seckala, a brat joj je dodavao, odnosno stavljao na dašcicu.Čak ju je stavila u kalup srce.Jedino mi je žao što je nismo slikali!!!

Hvala Jacika, moj bastovan je dobio sa sarom po ruci zbog mog cveca.. ovih dana se navikao kidati lale i zumbule, za koje me i nije bilo briga, ali kad mi je DONEO PUNU SAKICU PETONIJE UMALO ME SLOG NIJE STREFIO!! grrrrr... sad zaliva, nece vise da ih dira zara puno bolela :D :D
Aaaa, Princess i ja sam nekad bila anti talenat, ali nekako sam ga zavolela vise nego `leba da jedem :) :D joooj blago tebi, ljubim joj dusu.. dace Bog da i ja imam cerkicu pa da i ona pravi svom tatici tortice!
Cile, imaces ga polako..kada se uselis u kucu od mene ih dobijas za useljenje, JAVNO OBECAVAM :)
Una, srecan put, i lep provod kod svekrIVE :0 :) :)
Hvala vam drage moje sto vam se moje cvece svidja.. ne, sto je moje, ali je jos lepse uzivo!! :P
attachment.php

a ovo je mamin bastovan pre neki dan kod mog ujaka u luna parku
attachment.php

OOO, ne mogu da udjem u stos sa ovim slikama, ili ih previse smanjim, ili su ogromne. Nemojte mi zameriti, molim vas.
E pa drage moje, vi koje ste u bg i blizoj okolini i koje sutra uzivate, vasu decicu u kola i `ajte u Ripanj, kod mene mogu u luna park za DZ sto bi nasa deca rekla, pa ako ste raspolozene....`ajte, cekam vas!!
Ja se i nisam naspavala..ispratila jutros muza u Vrsac, otisao da proda motor :( :( a ovaj vetar smara li, smara!!!

Minice, pojaviće se nadam se! Meni je često frka kad mi neko potpuno nepoznat (da nije po preporuci) naruči nešto. Do sada mi se samo jednom desilo da je žena poručila figurice i nije ih uzela na kraju...Nije neki trošak ali sam izgubila par dana radeći ih...

Hej drugari!
Cekam od 12h da se pojave ljudi za tortu i ni traga ni glasa od njih...Prvi put da nisam upisala njihov mob (bas sam kreten!)..Ako ne dodju sladice se deca u Svratistu..ili one zenice u Zvecanskoj..

Ja se slazem ali ako je covek sprecen ili cak i nema da plati pa uvek postoji dogovor ali ne javiti se uopste te stvari stvarno ne razumem ali uvek postoji ono...........:)

Back