tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Hocu....cmokic 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma evo ti dva

sama sebi se smejem.. došla sam samo da se pojadam pa idem spavati..
danas je moja curica napunila 3 godinesutra imamo zabavu i kao prava mama napravila sam po njeoj želji dvorac s 5 princeza..
da ne dužim priču, sve što je moglo poći krivo,pošlo je.. prvo mi se kore nisu htjele odlijepiti sa papira (što mi se nikad nije dogodilo), pa mi je onda mala prasica (slavljenica) od 13 kora potrgala 11 (tu sam već počela plakati), pa mi se fondant kidao i nakon 12 sati rada krenuli smo iz Zg u Sb (znači 200km udaljenosti), vozili 3,5 sata zbog nesnosne kolone na autoputu da bi došli u Sb i shvatili da smo u cijeloj strci zaboravili svih 5 princeza...ostale u ormaru
sad idem spavati.. sutra je novi dan!!
nadam se da ce te ova praznicna atmosfera malo oraspoloziti, jer te je bas poteralo! Ljubim!

E pa lako je tebi da nam zamirises kad imas takvog bastovana bre...Evo da vam zamirisem malo ujutru kad poranite, a ja cu da spavam i spavam dok se ne naspavam...
Moje divne petonije Pogledajte prilog 182873
Pogledajte prilog 182874
a ovo u pozadini su od mog bekana masine i alatke![]()

Evo da vam zamirisem malo ujutru kad poranite, a ja cu da spavam i spavam dok se ne naspavam...
Moje divne petonije Pogledajte prilog 182873
Pogledajte prilog 182874
a ovo u pozadini su od mog bekana masine i alatke![]()

....kiss za sve!!!

a ovaj vetar smara li, smara!!!Hej drugari!
Cekam od 12h da se pojave ljudi za tortu i ni traga ni glasa od njih...Prvi put da nisam upisala njihov mob (bas sam kreten!)..Ako ne dodju sladice se deca u Svratistu..ili one zenice u Zvecanskoj..