KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dančić!Mi okrenuli još jednu turu nesića.Jutros se Andrej probudio pre 06.00 i viče budjenje, budjenje..Mi poskakali, a on nas onako pogleda i još jednom uz osmeh kaže Buuudjenjeee, okrene se na drugu stranu i zaspi!!! Jedva ga posle u 08.00 izvučemo iz kreveta. Posle nam je pričao kako je sanjao da spava u vrtiću pa ga njegove vaspitačice bude:zcepanje::zcepanje:
Ja završila jednu torticu, sad odoh malo u nabavku da trošim parice, a kad se vratim da završim još jednu.
Da li neko nosi tortu u Zvečansku, u subotu? Još bolje da mi kaže ko je već nosio tortu, zbog detaljčića.Može i na pp.
ćao ženskice!

Jutro zenskici dragi.....polako se spremam za strumf....danas ulazim u radionu a izlazak planiram za nedelju u podne ....muz puz sprama decu i hranu...zao mi ga ali mora ...vec je poceo sa gundjanjem......ako se necujemo sretan vam Uskrs i da ga lepo provedete u krugu vasih obitelji i prijatelja.....Ljubac

:bye:
Za sve vrednice, bilo da je prva, druga,...... ili.......

24cw948.jpg

Može Sneki, može :)
Sad si me podsetila na jednu našu malu anegdotu.Kad smo odlazili u jedan kafić koji je držao naš prijatelj, uvek mi je on lično pravi neskafu i uvek bez šećera, nego sa Natrenom, kao dijeta i ostale gluposti :).a onda on pita Onakvu?. I ja kao.. pa da... A ta neskafa je sa 7 cm slatke pavlake odozgo!!! :D
Pa me je mužić uvek zezao, da to je superdijetalna neskafa,bez šećera i sa 300 ml slatke pavlake. Šta ću kad voleeeem...
Pre neki dan sam našla sliku.skeniraću je da vam pokažem.

Drage moje, posto necu stici kasnije - popodne se pakujemo, pa sutra putujemo kod mojih i necu biti u prilici da dodjem do kompjutera, zelim samo sve da vas pozdravim i pozelim vama i vasim porodicama srecne praznike i da ih provedete u radosti i sreci!

:cmok2:

Drage moje,
samo da javnem da sam dobro i zdravo i hvala svima koje su se interesovale.
Posla ima, ali kao i sve u Srbiji, sve ga je manje.
Pare nisu problem, para nema.
I dalje ratujem sa koje kakvom nepismenom gamadi koja prosto uziva da maltretira pismene ljude Srbije a moze im se.. a zasto im se moze to svi mi znamo, da ne zamaram.
Plasim se da cu dugim kontaktom sa istima poceti da se povlacim u sebe i da gradim tvrdjavu iz koje ce samo mali prozor ostati da gledam radosni nasmejani svet.
Zato idem napolje da me Sunce umije da se smejem sa decom i spremam nas lepi Vaskrs i cekam malog-belog-zeku-sto-donosi-bonbonice.
Ljubim vas sve

Svratite na fejs ili sajt ima mnogo novih slika
V

O Janče, drago mi je videti te i ovde!Ne nerviraj se draga, administracija je to...Kad ih sve zbrojiš nemaju zajedno ni do II razreda srednje škole, sa sve odmorima i raspustima..Ali šta ćeš...Ljubi tvoje najmilije i dodji nam češće!
Sendi srećni ti put.Lepo se odmori i uživaj u ovim prazničnim danima

Poslednja izmena:
Dobar dan svima i ja samo da se javim :) dosla mi je sestra pa idem do nje na kafu pa posle da skupim koju travku sa decom sutra za jaja :) ove godine sam se odlucila samo za prirodne varijante farbanja pa videcemo kako ce ispasti...lep dan svima zelim !!!

cao drugari u pauzu za kafu samo da vam pustim slovo,pakujem momke za italiju pa prepakujem pa sizim veceras ih ispracam i bice ovo prvi Vaskrs da nismo na okupu,ali zato cemo Ficko i ja da uzivamo.

A ja baš danas razmišljam o tebi, i mislim kako uživaš, u Bosni kod mame i tate okreće se jagnje na ražnju. :D I mislim, šta bi dao da sam na tvom mestu...Kad ono, nije sve kako mi se čini. :D

Back