KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma to i ja mislim jer kad vidim da je ovdje cjena za npr jaja 1 kn, 250 g margarina 5 kn,250 g maslaca oko 15 kn, 1kg čokolade oko 50 kn šećer 7-8 kn /kg, prah šećer franck oko 14 kn/kg pa šta bi ljudi tili da im dam tortu i još 100 kn za džeparac!!!!!!!!!!!

Zdravo zenice..evo meni se muz vratio sa puta, najverovatnije ove nedelje nece ni raditi, pa ce biti superiska..pomocice mi oko spremanja za praznike.. a i bicemo vise zajedno, odavno toga nije bilo :D;)
E, mozda ja malo poranila, ali dobro mozda i nije bas rano s`obzirom da se i Uskrs blizi.. slavi li neko Djurdjevdan?! Ja mlada domacica, prvi put slavim posno pa me malo trema uhvatila :rumenko::lol:
Joooj, ne mogu da zaspim, a sutra rano ustajem dosla mi majka da mi kreci kucu..ja ne znam da krecim, ali me posle ceka generalka, tako da...sam nadrljala!! :mrgreen::mrgreen:
Laku Vam noc zelim slatke moje....

Tu sam ali necu nes. Pristavi za tursku.
Jutros poludela. Ustala rano da se natenane istusiram, operem kosu i krenem na posao kad ono u kupatilu meceka iznenadjenje. U kadi mi pliva saran. Moj sin se negde pred zoru vratio sa snimanja, doneo sarana, napunio kadu vodom i pustio ga da pliva. Grrrr a ja tek juce lepo oribala kadu da me jutros ceka spremna.
Propustila sammneke vazne dogadjaje. Tenesa, Minice cestitam uspesnij decici. Puno mi je srce kada cujem koliko su nam deca vredna i uspesna. Ova zemlja ne moze da propadne pored toliko nadarene i vredne dece ma koliko je unistavali.

Jutros poludela. Ustala rano da se natenane istusiram, operem kosu i krenem na posao kad ono u kupatilu meceka iznenadjenje. U kadi mi pliva saran. Moj sin se negde pred zoru vratio sa snimanja, doneo sarana, napunio kadu vodom i pustio ga da pliva. Grrrr a ja tek juce lepo oribala kadu da me jutros ceka spremna.
Propustila sammneke vazne dogadjaje. Tenesa, Minice cestitam uspesnij decici. Puno mi je srce kada cujem koliko su nam deca vredna i uspesna. Ova zemlja ne moze da propadne pored toliko nadarene i vredne dece ma koliko je unistavali.
Odmah! Sa šećerom ili bez :)
Šaran:zcepanje::zcepanje::zcepanje:Kod Vas nikad nije dosadno.Slatko me nasmejete, mada Vama sigurno nije bilo jutros do smejanja

Pijem kafu sa malo secera, a inace kod mene je uvek kao na filmu. Nikad neznam sta ce me sledece sacekati. Nikad nije dosadno :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Popila kaficu i zurim u skolu da me djaci ne cekaju. Volim da dodjem ranije pa da se na miru spremim. Uostalom kako da ocekujem od njih da dolaze na vreme ako ja kasnim. Uh sto mrzim da kasnim a jos vise kada drugi kasne. Treba postovati svacije vreme.

Dobro jutro drage moje,nuje me bilo sedam dana mnogo sam vas se pozelela,prvo da vam se zahvalim na onim silnim reputacijama za one bebeste kornjacepodigle ste mi moral i ako ih ja nisam pravila vec kupila,vidim da se ovde svata radilo idem sada sve da iscitam uz kaficu sa Teta irom i Princeezom ako ima jos koga neka mi se pridruzi .LJubim vas sve i volim

Dobro jutro. Ja sam kaficu popila, išla po hleb, i sada se spremam da idem na njivu. Postavljamo foliju za bostan. Pa prvo malo da virnem ovde. :D Ja slavim Đurđevdan, ali nikad posno. I volim svu tu frku oko slave, spremanje, goste, gužvu, iako uvek imam i previše posla na njivi u to vreme, i baš, baš crknem. Ali opet, jedva čekam. :)))

Dobro jutro zenice:D:D:Devo i ja se malo izvuko od obaveza .Digla ceo stan naopacke posto mi se primakao Djurdjevdan ,a o vaskrsu da i napricam. Imam puno posla pa mi zao sto nemogu da provodim malo vise vremena sa vama :(:(:(:(:( .Ja davno ustala popila kafu i opet na posao .Sve vas volim i ljubim :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Cao svima :bye:
Za sve vredne ženice, koje su već i zaboravile da su popile kafu, jedna za pauzicu.

2rge3cz.jpg

Pa dobro... to je samo šaran. :zcepanje:
Ja znam jednog koji je pričao kako je, kao dete, sa pecanja doneo beloušku, pa napunio kadu vodom i pustio je unutra... :zcepanje:
Da sam je ja zatekla - mislim da bih na mestu bila mrtva. Imam fobiju od zmija... makar bile i belouškice.

Irena bas mi zao sto saran nije bio kod mene u kadi, veruj ja se ne bi naljutila.:heart:
Evo ko hoce kafu ja kuvam.:kafa:Lepo da se opustim pa parvim jednu figuru koja je skroz sasava, a zove se NUKI, do malopre gledala klip i videcemo sta sam zapamtila.:cao:

Sneki promenila profesiju, postala zlatar!

Evo mene, zavrsila obe torte, jedna je porucena, a jedna je za sutra za rodjendan moga muza...obe su one cokoladne Dacine iliti Kokine ili cije vec nemam pojma, samo znam da su odlicne...
Sad malo da odmorim.
Zasluzeno:mrgreen:to ja sama sebe nagradjujem:lol::lol::lol:

Dobro veče!Ja malo da prelistam šta se dešava pa odoh noćas ranije u krevet.Odneli tortice,(to su one poručene na parkingu) pa bili malo u poseti kod moje sestre koja čeka bebu. kako smo se smejali, ona je sad u 8. mesecu i rekoh red je da bebac zna ko mu je tetka.Pa sam ga mazila i tepala mu, onako kroz tomak.I kad kažem dodji tetki, on se promeškolji i stomak se skroz pomeri u stranu.

Back