KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja na godisnjem,pa cekam mm da dodje sa posla...
cestitam na decijim uspesima Tenesi i Minici.
teta Iro,stvarno uvek nasmejete svojim kucniim anegdotama
moja starija cerkica ima boginje,vec druga nedelja,sad se nadam i maloj epidemiji.mm ih nije prelezao,a ocekujem i da ce ih mladja dobiti,sto ce nam uveliko pokvariti planove za ovo prolece.u maju trba sa babom da idu u Hrvatsku,ali mi sve mirise da od toga nece biti nista

Dobro jutro. Evo uzivam u kafici sa vama. Saran spremljen na led pa cu ga na Veliki petak dobro napiti :zcepanje::zcepanje:
Ja se okupala , ispeglala 2 masine vesa i sada mogu da uzivam do polaska u skolu. Ovo je vreme koje je posveceno samo meni. Moji muski spavaju blazeno a ja uzivam.
Bas se radujem ovim uskrsnjim praznicima kada sve cveta i mirise. Sutra krecem sa pripremama.

Jao Rado je ne znam koju bih pre moze ova sa slagom...ja jos uvek sedim i razmisljam odakle da pocnem ....peglanje,pranje vesa,saranje jaja ,pravljenje figurica i cvetova.....ocigledno mi fali jos jedan par ruku ali prvo kafa da se popije sve ostalo ce ici lakse ,ljubim vas sve

Dobro jutro drage moje...ja sam juce sredila kucicu i sad se spremam za jaja...cile daj savet kako da ih isaram...za vosak sam mozda antitalenat nikad doduse nisam ni probala...ja to uvek u obicnu boju pa obucem jaja....Jel sutra treba da se ofarba samo jedno jaje?

Ćao društvo! Meni je danas slobodan dan, tj. ne idem na posao.Pijuckam moju divnuu nesicu koju mi je muž pripremio pre nego što je otišao na posao :kiss:. Kuckam nešto, malo mejlovi, malo neku prezentaciju za muževljevu firmu, preturam po netu, slušam muzikicu i uživam...I mnogo mi je lepo...Doduše oprane i prostrte 2 mašine veša i još neke nebitne sitnice po kući uradjene, ali ja to i ne računam. Ljubim Vas!

Cilence, Mamakristina je pitala da li je običaj da se sutra farba 1 jaje, to sam pokušala da odgovorim. A sasvim je OK što se farbaju i ranije kako bi se ispoštovala količina.

A rad sa voskom možeš detaljno da opišeš na temi za ukrašavanje jaja..

Poslednja izmena:
Ja dosla iz skole, nahranila moje momke i sada pravim plan kako da krenem. Posla preko glave a sve ceka mene.
Ovo farbanje jaja me podseti na jedan slucaj od predprosle godine. Ja u najvecem poslu oko spremanja, neznam gde mi je glava. Jos mi svratila jedna komsinica da joj nesto pomognem kada mi zvoni mobilni. Jedna drugarica pita: "Pomozi mi kako da obucem gace?" Ja u momentu u bedaku, neznam sta da kazem, a komsinica pita sta sad ova hoce. Ja joj kazem a tek ona razrogaci oci. "E tebe svasta pitaju. Valjda zna da obuce gace, kako ih je do sada oblacila". Naravno meni u medjuvremenu proradi kliker da su u pitanju gace za jaja pa dam detaljno uputstvo . Posle smo se slatko smejali:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Cilence, Mamakristina je pitala da li je običaj da se sutra farba 1 jaje, to sam pokušala da odgovorim. A sasvim je OK što se farbaju i ranije kako bi se ispoštovala količina.

A rad sa voskom možeš detaljno da opišeš na temi za ukrašavanje jaja..

sve sam detaljno objasnila i u slici i u reci pa koga interesuje moze da pogleda

Samo da vas pozdravim i odoh da spavam ja zavrsila kolace za sutra, a od sutra krece ludiloooo silni kolaci i torte, ma sve bih lako da ne moram ujutru na posaooo i da mi u petak nedoalze gosti na 10 dana, ali prezivecu valjda . Cmok za sve i laku noc

Dobro jutro i lep dan vam zelim. Kada sija sunce i posao brze odmice. Malo zaqvidim onima na selu. Uvek sam imala zelju da ranom zorom pijem kaficu u rascvetaloj basti. Mogu misliti kako je sada lepo kada je sve u cvetu.
Evo samo da ispratim sina pa se prihvatam posla.

Back