daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
draga niki to bi ti za ovde bila realna cena mozda cak i ispod cene,a tek kod vas bi bio poklon posto je sve skuplje...ali sto ti rece nek se slade onim sto ce dobiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odmah! Sa šećerom ili bezTu sam ali necu nes. Pristavi za tursku.
Jutros poludela. Ustala rano da se natenane istusiram, operem kosu i krenem na posao kad ono u kupatilu meceka iznenadjenje. U kadi mi pliva saran. Moj sin se negde pred zoru vratio sa snimanja, doneo sarana, napunio kadu vodom i pustio ga da pliva. Grrrr a ja tek juce lepo oribala kadu da me jutros ceka spremna.
Propustila sammneke vazne dogadjaje. Tenesa, Minice cestitam uspesnij decici. Puno mi je srce kada cujem koliko su nam deca vredna i uspesna. Ova zemlja ne moze da propadne pored toliko nadarene i vredne dece ma koliko je unistavali.

Kod Vas nikad nije dosadno.Slatko me nasmejete, mada Vama sigurno nije bilo jutros do smejanja

))

.Ja davno ustala popila kafu i opet na posao .Sve vas volim i ljubim 

Pa dobro... to je samo šaran.Tu sam ali necu nes. Pristavi za tursku.
Jutros poludela. Ustala rano da se natenane istusiram, operem kosu i krenem na posao kad ono u kupatilu meceka iznenadjenje. U kadi mi pliva saran. Moj sin se negde pred zoru vratio sa snimanja, doneo sarana, napunio kadu vodom i pustio ga da pliva. Grrrr a ja tek juce lepo oribala kadu da me jutros ceka spremna.
Propustila sammneke vazne dogadjaje. Tenesa, Minice cestitam uspesnij decici. Puno mi je srce kada cujem koliko su nam deca vredna i uspesna. Ova zemlja ne moze da propadne pored toliko nadarene i vredne dece ma koliko je unistavali.

Lepo da se opustim pa parvim jednu figuru koja je skroz sasava, a zove se NUKI, do malopre gledala klip i videcemo sta sam zapamtila.

to ja sama sebe nagradjujem