KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svima koji su krenuli u Jagodinu zelim sretan put, lepo druzenje i puno lepih trenutaka...i naravno ocekujemo izvestaj kad se vratite...:)
Ostalim vrednicama zelim dobro jutro, dbar dan i uzivajte u danasnjem danu:heart:

Tenesa cestitam na velikom uspehu!!!!!!!
Ostalima yeim dobar dan a drustvu u Jagodini ep provod. Nemojte bas mnogo da nas ogovarate, sta cemo posle sa stucanjem.
Ja sam bil ana maratonu, prosetala trku yadovoljstva ovi moji sestrici se ba natrcali, sve u svemu lep dan

Tenesa cestitam na velikom uspehu!!!!!!!
Ostalima yeim dobar dan a drustvu u Jagodini ep provod. Nemojte bas mnogo da nas ogovarate, sta cemo posle sa stucanjem.
Ja sam bil ana maratonu, prosetala trku yadovoljstva ovi moji sestrici se ba natrcali, sve u svemu lep dan

Ja zaboravila da je danas maraton, lepa manifestacija u svakom slucaju.
Moj muz je kao decak isao da trci na tom maratonu, mnogo lepih trenutaka o kojima i dan danas prica...
Mozda sledece godine potrcim i ja, hocu reci prosetam:lol::lol::lol:
Ruckic se kuva, pijem kaficu, `el neko za srk?:D

evo me ženskice! Pijem nesić i nerviram se...ne spominjite mi Beogradski maraton-MRZIM GA!!!!Kolaps u gradu, Gazela užas, i na kamerama izgleda strašno!!! Novi Beograd,Zemun -zatvoerene ulice, ma užas!Zovu me ljudi koji treba da odvedu bolesno dete u Institut-gde da ga usmerim kuda da prodje...Zato, čekam 16 časova i da bude gotovoooo.a sledeće godine ću da uzmem slobodan dan kad je maraton

Tenesice pa nema vece srece nego kad ti dete postize uspehe! Cestiatamo!

I mi imamo razlog za hvaljenje: Mina je osvojila nagradu za najuspesniju ucesnicu na sahovskom turniru za devojcice do 10god. I dobila knjigu i diplomu!
Jupiiiiiiiii
Odosmo u bioskop za nagradu...

Da da u sahu..Dete obozava, na koga nemam pojma jer muz i ja ne znamo ni kako se figure zovu..Inace trenira kosarku i odbojku, ide na engleski i ima sve 5 u skoli..Kad se vec hvalimo.. :)
I to sve samoinicijativno, a mi smo joj soferi i logisticka podrska!

Tenesice pa nema vece srece nego kad ti dete postize uspehe! Cestiatamo!

I mi imamo razlog za hvaljenje: Mina je osvojila nagradu za najuspesniju ucesnicu na sahovskom turniru za devojcice do 10god. I dobila knjigu i diplomu!
Jupiiiiiiiii
Odosmo u bioskop za nagradu...

Bravo:D
Pamtno devojce...:heart:
Od moje koleginice cerkica isla na takmicenje iz istorije i dobila lap top za osvojeno prvo mesto i ona i nastavnik, msm ne za skolu, vec licno za njih...ma nasa deca:heart:

DOBRO VECE DRUGARICE ..............JEDVA SAM DOSLA SEBI OD RADA.....kAKO JE BILO NA SALONU U JAGODINI?OVDE DANAS LEP LETNJI DAN KOJI SAM JA PRESPAVALA ....UZAS ..A MARATON - LEPA MANIFESTACIJA -JA SAM NA PRVOM MARATONU UZELA MEDALJU U(POLUMARATONU) tada sam bila jos aktivni sportista....LEPE USPOMENE...SVE VAS LJUBIM ODO U STRUMF

Back