KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima :bye:
Bila sam u nekoj gužvi, i još sam, pa malo kasnim ali:
Daco neka vam je sa srećom novi stan, da u njemu dugo, dugo uživate i da vam se dešavaju samo lepe stvari. :zag:
Teta Iro čestitam na osvojenoj medalji i vama i vašoj 'Veri Jeftemijades'. :klap:

Jele nije u pitanju druga vremenska zona ali ja pogotovu kada je lepo vreme ustajem oko 5h pa zato i stignem da uradim brdo poslova pre polaska u skolu. Tada mi niko ne smeta i ne gundja pa stignem sve da zavrsim

I ja najzad da malo provirim ovde mi zadnjih dana zivimo na relaciji Novi beograd Dorcol posto prodajemo stan pa sada jurnjava citava vec mi dosadile one guzve preko mosta pa ko ne mora bolje da ne prelazi preko bare.

Dobro vece u kisno vece
blooming_in_the_rain.jpg

Laku noc ZD kakve godine kakvi kilogrami ti si cudo zena za sve cas si u plasteniku, cas na merdevinama, cas u kuhinji ma svaka tebi cast. Ja evo sa mojim klincima sama mm otisao kod mojih poceli da seju suncokret i kukuruz po ceo dan rade i samo rade, ali zato su celu zimu uzivali:)

domacice ako imas mlin za kafu i vremena da meljes iz par puta pa da sejes kroz najlon carapu onda ces napraviti najbolji prah secer za fondan i kilo ce te kostati 105-110 din +struja za mlin

:)
Za ovo baš treba vremena! :ok:
Jesi li u cenu uračunala i rastur od 10-20% pošto će sigurno toliko odleteti u vazduh? Cenim da za kilogram ovako dobijenog prah šećera treba samleti jedno 2-2,5kg kristala. Istina i onaj što ostane u čarapi, može da se potroši odmah u tortu. "Ušteda" iznosi celih 120 dinara po kilogramu.
Stvarno bi trebalo biti jako besposlen da se to isplati. :dash:

Dobro jutro drage moje!Ja sam noćas tako malo spavala, a toliko se često budila da se pitam da li mi se uopše isplatilo što sam i pidžamu oblačila.
Andrej je 3 puta pao s kreveta, otkrivao se, ja ga 50 puta pokrivala i u jednom trenutku pogledam, nema ga u krevetu, ja se obeznanim, kad se on sklupčao na jednom velikom jastuku, na podu i urolao se u prekrivač. :heart:
A Andjela:heart: je toliko pričala u snu..uh...:eek:

Dobro jutro i od mene. Navratila na kafu kad vidim Andjela me je opet pretekla, ali kada ja zurim da prvo pozavrsavam dezurne poslice pa tek onda da na miru popijem kafu. I mm se nocas vise puta otkrivao pa sam ga ja pokrivala da ne nazebe jer je onda jojjj svima u kuci. Sincic mi je porastao tako da njega vise ne pokrivam i to od kada sam naletela na jednu devojku u njegovom krevetu :per::zcepanje::zcepanje: Od tada izbegavam da nocu i ujutro ulazim kod njega. Doduse imamo dogovor da u tom slucaju ostavi njene cipele ispred vrata da znam da ima goste.
Napolju kisa i bas i se ne izlazi ali mora se. Pisemo se kasnije.:cao::cao:

Dobro jutro i od mene. Navratila na kafu kad vidim Andjela me je opet pretekla, ali kada ja zurim da prvo pozavrsavam dezurne poslice pa tek onda da na miru popijem kafu. I mm se nocas vise puta otkrivao pa sam ga ja pokrivala da ne nazebe jer je onda jojjj svima u kuci. Sincic mi je porastao tako da njega vise ne pokrivam i to od kada sam naletela na jednu devojku u njegovom krevetu :per::zcepanje::zcepanje: Od tada izbegavam da nocu i ujutro ulazim kod njega. Doduse imamo dogovor da u tom slucaju ostavi njene cipele ispred vrata da znam da ima goste.
Napolju kisa i bas i se ne izlazi ali mora se. Pisemo se kasnije.:cao::cao:

Znači svako ima nekog ko se otkriva :D
Slatko ste me nasmejali za ovu foru sa cipelama.

Drage moje, ja nikako da stignem do vas :((( Nije feeeeer

Sada moram...
Do veceras treba da javim Dragani (organizatorki), da li neka od vas koje dolazite na tortijadu, zeli da se prijavi za rucak posle tortijade (oko 16h). Cena je 400 din po osobi u hotelu Jagodina. S obzirom da je to odmah tu, gde je i tortijada, a rekla bih da nije skupo :) nebi bilo lose da se svi dogovorimo i budemo na tom rucku. Bezveze je sto vam to predlazem tek sada, u poslednjem trenutku, ali nekako sam u poslednje vreme sva pogubljena od obaveza :(
Ljubim vas :cmok2:

Cao svima :bye:

Drage moje, ja nikako da stignem do vas :((( Nije feeeeer

Sada moram...
Do veceras treba da javim Dragani (organizatorki), da li neka od vas koje dolazite na tortijadu, zeli da se prijavi za rucak posle tortijade (oko 16h). Cena je 400 din po osobi u hotelu Jagodina. S obzirom da je to odmah tu, gde je i tortijada, a rekla bih da nije skupo :) nebi bilo lose da se svi dogovorimo i budemo na tom rucku. Bezveze je sto vam to predlazem tek sada, u poslednjem trenutku, ali nekako sam u poslednje vreme sva pogubljena od obaveza :(
Ljubim vas :cmok2:
Nikad mi nije bilo žalije (a uvek mi je žao) što neću biti sa vama...:heart:

Jao zenskici idete na tortijadu......i ja bih i ja bihhhhhhhhhhhhhhhhh..................uhhhhhhhhh ubi me ovo vreme hladno .nema kise ali temparatura varira i do 10 stepeni u toku dana.....pijem kavu sa vama. kuham veceru i sirim ves ...A kad je tortijaad u Jagodini?

Dobro veče drage moje, samo malko da vam se javim, da sam živa, zdrava, ali ne stižem. I sada samo malo da pročitam ćoše, u torte ne smem ni da pogledam, jer ode dva sata. A bonice, nemam pojma kad ću stići. Pri ovom mom poslu teško. Sutra idem u Prag, nagovorila sam i mm da ide sa mnom, da mi pravi društvo. Kod nas hladno, vetar, kiša, prosto grozno vreme. Pravi ludi april. Pre neki dan letnje vrućine a sada brrrrrrrrrr. Ja stižem kući posle uskrsa tu nedelju, pa se nadam, da ću imati vremena sa nekima od vas i da se sretnem makar malko. Još ću videti gde će to biti, jer imam već sad malo vremena. Treba mamu da smestim u starački dom, da sredjujem njenu kuću, što joj je jesenas izgorela kuhinja, kupovine, posete, a dolazimo svi četvoro jednim kolima. Već mi je muka od svega.
Uh, dosta sam vas gnjavila. Idem da planiram sutrašnju trasu.

Back