KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eeee kako je lepo kad kuca umesto na torte mirise na mlade kukuruze....
b040.gif

Planiram i BP, ali još ne znam šta i kako ću se organizovati. Pošto ćemo biti nedelju dana kući a imaću čak tri prikolice, od kojih svaka vuče maltene na svoju stranu, videćemo šta i kako. Bilo bi lepo makar malko da sednemo.

Ajme žene , nema me dva dana , kad ONO !!! Svim vlasnicama novih ljubimaca želim puno lepih kilometara i puno tortica u njima ...
ja pravac iz bolnice pa odmah za šporet . Imao mi sinčić neku intervenciju , sve prošlo ok , znali smo šta se sprema tako da je prošlo bezbolno koliko može da bude , on je mamin hrabriša , sve podneo bolje nego neki veliki , još da prodje ovih desetak dana , pa smo kao novi ... a mama ko mama pravo iz bolnice za šporet , da mi rerna ne pomisli da sam pobegla na godišnji ... :D

Ala ste se motorizovale cure!!! Svaka vam čast.

Nato, tebi da odgovorim, pitala si me pre neki dan. Lubenica još nema zrelih, biće ih za dve nedelje. Tako da forumaško okupljanje planiram za poslednji vikend u julu. Naravno, ti ako imaš želju da se upoznamo, možeš da dođeš do mene kada budeš u Srbiji.

Sa njiva koje su pokrivane tunelima i navodnjavane. Te su počele da se prodaju. Mi ne radimo to, jer nemamo ni na jednoj njivi prirodne uslove za navodnjavanje, nego bi morali da bušimo bunare. Kako nam nije sva zemlja u komadu, morali bi da bušimo 3 - 4 bunara, a toliko finansijski nismo jaki.

Back