KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zzzzzzdravo drage moje devojke :), raspolozenje u minusu.... za vikend imam neku svadbu a nemam vremena za shooping i porucim preko nekog sajta haljinu i danas mi stigne pogresna :( (onu koju sam porucila nemaju broj).... e sad em moram sutra da se maltretiram i gubim vreme u posti da vracam haljinu i podignem pare (rekose da ce mi poslati ) em nemam sta da obucem za svadbu :evil:

Fondantorte, uopšte ti ne zavidim situaciju. Ponekad, kad hoćemo sebi nešto da olakšamo, ispadne da toliko iskomplikujemo, da gore ne može biti.
Ja ispratila mm na službenu večweru u Beč, tako da sam do sutra ručka sama svoj gazda. Ali, šta da radim, gde da idem, kad pada kiša ko u jesen, a ja kišu nevoleeeem. Idem radije da se igram sa medenjacima. Nešto nisam stizala preko vikenda, kad su bili gosti.

Dobar dancic a jos malo pa i vece...
Danas malo zivlje nego juce...dobro je, nemoj da me plasite bre, kad vidim da vas nema imam oseaj da ce tema da zamre, qq to ne biva...pa gde cemo da tracarajkamo onda a?
Ljubim vas i zelim vam lep ostatak dana...
Chocolate.jpg

Poslednja izmena:
Fondantorte ne bih ti bila u kozi, bem ti nas zene kad nemamo vremena vise ni za soping :zcepanje:
dobro je da ce ti bar vratiti pare, moja drugarica jesenas naucila preko fb nove cizmice a dobila iznosene plave sandale iz doba jovanke titine :)....profil ugasili, adresa lazna....
mi danas u mukama, Jovana dobila vakcinu pa haos citav dan, samo nosanje i plakanje, jadnica moja malena, samo tuzno kmeci citav dan, dusa me moja boli....:(

Hehehe, kupovina preko neta je uvek rizik. Ja sto puta pomislim i kada neko naručuje tortu, šta ako me zeza. Pa je ja napravim i odnesem do Bg, a ono ne dođe niko da je preuzme. Mom najboljem drugu čija žena pravi kolače za prodaju, za Sv. Nikolu, njihovu slavu, na kućnu adresu doneli 6kg kolača onih iz Lešnice po 400 din/kg. :rotf: A oni u kući imaju 50kg kolača za svoje mušterije.

I da li ste videli na FB kako su nekom tipu za 120€ umesto notebook - a poslali cepanicu. Da se ubije čovek, ništa drugo.

Evo danas srednje opusten dan, uz pečenje korica i pravljenje figurica uspjela sam i družiti se sa djecom, Dunja i ja se igramo princeza, evo citav dan me pretvara svojim čarobnim štapićem ĆIRI BU ĆIRI BA

Ja to ne ispričah???
Jeste, išli smo na kontrolu kod naše dr u petak ujutro i ona sluša, sluša srce i kaže ne čuje ništa, vjerovatno se malo pojačalo od bakterijske infekcije.
Kada sam ja sav istorijat ispričala, ona ipak dade uput za dr. kardiologa, nazovemo mi čim smo došli kući i zakažu za sredinu marta.
Zovnem ja dr kod koje je bio još kad je išao prvi put sa godinu dana dok je radila još u dispanzeru, sada ima privatnu ordinaciju, nigdje u državnim ne radi i u nju nekako imam najviše, a ne oni što rade i tamo i vamo, pa se i kod privatnika ponašaju kao u državnim i još mrtvi umorni jer rade po čitav dan. Ona kaže da to ne bi trebalo da bude nešto patološki, ali da bih ja bila mirna da dođemo kada prestane sa antibioticima jer smo dobili još jednu kutiju.

Ja u poslednje vreme najvise kupujem preko prijatelja sa fb. i do sada nije bilo problema. Sve je bilo po dogovoru. Moram da Vam kazem, pita zena koliko bi kostala torta od 500 gr. u obliku srca, i ja poslusam muza i kazem 5.000. Muka mi je vise od price i objasnjavanja. Da li je svet toliko glup, tup ili sta vec? Od sam radim dekoraciju samo za svoju dusu, nek ide zivot.

Ja to ne ispričah???
Jeste, išli smo na kontrolu kod naše dr u petak ujutro i ona sluša, sluša srce i kaže ne čuje ništa, vjerovatno se malo pojačalo od bakterijske infekcije.
Kada sam ja sav istorijat ispričala, ona ipak dade uput za dr. kardiologa, nazovemo mi čim smo došli kući i zakažu za sredinu marta.
Zovnem ja dr kod koje je bio još kad je išao prvi put sa godinu dana dok je radila još u dispanzeru, sada ima privatnu ordinaciju, nigdje u državnim ne radi i u nju nekako imam najviše, a ne oni što rade i tamo i vamo, pa se i kod privatnika ponašaju kao u državnim i još mrtvi umorni jer rade po čitav dan. Ona kaže da to ne bi trebalo da bude nešto patološki, ali da bih ja bila mirna da dođemo kada prestane sa antibioticima jer smo dobili još jednu kutiju.

E ludice , ćutiš , a ja sve razmišljam , pa ne smem pitati ....

Ja u poslednje vreme najvise kupujem preko prijatelja sa fb. i do sada nije bilo problema. Sve je bilo po dogovoru. Moram da Vam kazem, pita zena koliko bi kostala torta od 500 gr. u obliku srca, i ja poslusam muza i kazem 5.000. Muka mi je vise od price i objasnjavanja. Da li je svet toliko glup, tup ili sta vec? Od sam radim dekoraciju samo za svoju dusu, nek ide zivot.

Zato ja stalno pricam da ne radimo manje torte od 5kg :D Bilo bi neznatno jeftinije 500-600 din za tortu upola laksu, pa koliko se to onda uhvati kg !!!??? Danas me bas jedna zena pitala zar ne moze manja torta od 5kg i joj rekoh da moze naravno, ali ista cena :lol:

Da se malo pohvalim sa ćerkom: očistila ispite iz trećeg semestra na medicini. I anatomiju je dala iz prvog. Danas dolazi kući, da malo odmori. Mama i tata će da je časte.
Hej, svaka cast, kad se ja samo prisjetim mojig prijatelja iz studenstkih dana kako su se mucili sa tom anatomijom, neko isto iz prve, neko iz ko zna koje polozi, uh... ali ona ga otkacila iz prve, ODLICNO!!!

Da se malo pohvalim sa ćerkom: očistila ispite iz trećeg semestra na medicini. I anatomiju je dala iz prvog. Danas dolazi kući, da malo odmori. Mama i tata će da je časte.
Ovo zasluzuje sve pohvale, bravo.
Pa danas nesto "strajkujete" a?
Gde ste se deli bre?
Ja dosla sa posla, malo ruckala i sad kao macka kod pecke se skupila u fotelji i kuckam li kuckam, a ispred mene na dvosedu korpa sa brdo vesa u njoj:prstic:

Ako, ako, bome i treba da castite, tako pametno dete, valja je motivisati malo :)
Daco bas se radujem zbog tebe, ma bice to sve ok, dace Bog...
Ja se ulenjila malo, trebala sam danas praviti figurice pa odlozila za sutra....ja to tako, samo odlazem do zadnjeg dana.....

o vlada e vala neka si i rekla....e mislim stvarno, takav biser jos nisam cula :zcepanje:

Poslednja izmena:
nato sve cestitke cerki na uspehu :klap:
i jos devojke moje samo da javnem i potvrdim da je kod mene sve u najboljem redu.... pare sam podigla u posti i poslala im haljinu nazad, isla do usca da podignem mantil sa hemiskog , usput nasla prelepu haljinu, obzirom da sam je nasla neplanirano brzo ostalo mi vremena i da procunjam ... usput naletim na prelepe cizme prolecne supljikave od prevrnute koze :rumenko: morala sam da ih uzmem.... i tako svadba moze da pocne :zurka::zurka::zurka::zurka::zurka::zurka::zurka::zurka::zurka:

Fondantorte, kod tebe se potvrdila izreka da sve loše je za nešto dobro. Vidiš, kako si sad zadovoljnija kad si kupila i haljinu i čizme. Super.

Hvala vam drage moje na četitkama za ćerku. Ona je motivisana sama, hoće da bude psihijatar i tačka. Tu nema dileme. A još posebno, kad ima bivše školske koji su na drugim medicinskim fakultetima, pa se uporedjuju ko je kada, na koji put i sa kojom ocenom položio. Nema veće radosti, nego te, kad je ona položila iz prve sve ispite. Sija mi ko sunce na sred leta po onoj žegi. Odma je lepše u stanu u ovo tmurno vreme.

Nato , sve čestitke ćeri .Deca su naš najveći ponos . Ja sam u gužvi ceo dan , kod nas je vanredna situacija , mm nema ceo dan , a oboje klinaca su bolesni . Ja već drugu noć jako malo spavam pa sam i premorena . To mi je nešto najgore kad se desi kad se oboje zalome . Ipak mislim da je najgore prošlo , sutra će još biti malo frke pa se vraćamo u normalu . Ljubac svima !

Back