KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh,pa to je bas gadno. Valjda ce brzo proci.

A ja sam ceo dan sva nikakkva. Pravim tri torte danas (samo jedna za pare) i vise se razvlacim po kuci nego sto radim. Skroz me napustio entuzijazam i uopste vise ne uzivam u pravljenju i ukrasavanju. Samo gledam da otaljam i da bude sto jednostavnije,samo da bude gotovo. Bas sam samu sebe razocarala.

Kao slag na tortu, u jedan fil sam stavila 40g vise gustina nego sto treba pa je fil bio kao beton. Jedva sam ga nekako razbila. Sve mi ide bezveze. Prvo me pred more zezao onaj margarin, sada sam sva smorena,uopsze mi nije jasno sta se desava.

To je sve samo prolazna faza, brzo ćeš ti da se vratiš u top formu.

Dobro veče.Ja sam sa klincima bila večeras na Beer Festu.Hteli su da čuju uživo Crvenu Jabuku.
Inače ja sam potpuno inferiorna na pivo,ali muziku volim.A uspeli su da malo provozaju u luna parku. Princeza se vozila na nečem od čega se meni krv ledila u žilama.A ona je uživala...Naravno i nezaboravni autići...Sve u svemu prelepo provedeno veče

Moja kćerkica se sama probudila, zvala da joj postavim adapter na školjku i obavila šta je imala, kasnije došla u dnevnu sobu, legla na kauč. Ja joj kažem: "Hajde da te mama odnese u sobu u tvoj krevet da nastavis spavati?!" A ona kaze da nece, sacekace mene da idemo zajedno. Ona vec punih sat vremena spava, pa evo da i ja vec zavrsavam i odosmo mi, laku noc drage moje!!!

Ovaj vikend nije bio toliko naporan, tako da sam danas imala sasvim dovoljno vremena za figurice za sljedeci vikend, to me baš raduje. Jer stvarno mi je najgore kada u sred dekorisanja torte još moram završavati u sred noći još i figuricu.
Laku noć drage moje, sreća i uspješan vam želim početak nove radne nedelje

Gotova sam . Upravo sam isterala i poslednje goste . Pa šta će tek biti kad ga budem ženila ?! Sin mi je proslavio svoj 8. rodjkas i prezadovoljan je sa žurkom , drugarima , poklonima i naravno sa mamom . Ovaj vikend sam inače oborila svoj lični rekord sa količinom napravljenih torti . Odlepila sam ! Ljubac svima , čim dodjem sutra s posla i danem dušom , javljam se sa sličicama . Odo lalati ! :zzzz:

Back