KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo ja i djeca se prije sat vremena vratili iz trosatne šetnje.... baš nam je bilo ljepo.... đir uz more do kafića koji je uz samu šljunčanu plažu- david uživa u igri na plaži , marina u kolicima a mama uz cigaru i kavu..:super:.uf al mi je prijalo. hoće tko sutra s nama? :pivce:...:kafa::kafa:

Eeee bila ja davno,davno (*87) "nekad bilo sad se spominjalo".Tada smo deca i ja tako kao ti sada uzivali.

Laku noc slatkice moje...
tumblr_lilkmyvrzk1qfztj3o1_400.jpg

Jaco,kako me raznežni ovaj andjelak.Idem da izljubim one moje,usnule ...Bože što ih volim!!!
Andrej je sedeo samnom do 11.Igao se sa malo fondana, seckao, koristio štipaljkicu,onda onaj valjak za sečenje, sve kako ja tako i on...Ljubi ga majka.A Andjela se patosirala još u 10.A sad će i mama :D

E dobro vece drage moje. Stigoh i ja konacno da vam se javim, vidim ovaj vikend se lepo radilo. Vikend mi je divno prosao bila sam kod mojih ceo vikend i bas sam se nauzivala. Bio mi i brat sa klinkom, ma bas smo svi uzivali i deca, a i mi matori, ma najlepse je kod mame i tate....Sve vas ljubim i pozdravljam.....

a jakazem dobro jutro ......ali nigde nikog ......juce bila ludnica dosla kuci sinoc u pola jedanaes a muz puz se zabrinuo ....zvao je pet puta da vidi gdi sam...danas laganica.....odo .....zelim vam lep i prijatan danasnji dan....ljubac drage moje ma gde bile ......

Dobar dan i od mene. Ja danas malo kući obavljam kancelarijske poslove. jer mi je moja ladja na izmeni šoferšajbne. Sad će biti lepa bez rupica, pa kad nas vde krenemo u dalje putešestvije, biće me ovde još manje nego do sada.
Što se tiče Havana torte, daću i sličicu i recept, samo da istančamo detalje, kako tačno treba da bude.

Jao Jaco sto bi mi ta tvoja slika dosla glave :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:samo kad bi otvorila prozorce
Zadovoljna domacice Havana torta ti je nesto posebno lepo i ukusno .Prave je poslasticari u Sarajevu .Kad odes u Sarajevo a nejedes havanu i cevape kao da nisi ni bio.E sad recept ti slabo ko hoce dati posto se to ljubomorno cuva ,a sve zavisi koga pitas :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.Dobar vam dan zenice .Ja tek sad sela da vidim sta mi radite ? Zavrsila poslove sto sam planirala za danas ,tako da mogu da duskam i odmaram pa ujutro ajmo Jovo nanovo .

Kog je tipa ta torta, vocna cokoladna, sa orasima......?

Back