Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao i meni sutra pocinje skola:rida::rida::rida: a ja se nisam stigla ni odmoriti. Cini mi se da sam sada umornija nego pre raspusta. E sledeci vikand strajkujem, bar se nadam. Treba da idemo kod prijatelja u Novi Sad. Oni imaju kucu i divnu bastu. VEc zamisljam sebe kako sam se opruzila u nekoj lezaljci i na miru heklam.
Pozdrav zenice idem dalje da radim.

A malo ste se provrednile. Evo ja zavrsavam kaficu pa pravac skola. bas bih volela da je malo duze bio ovaj raspust. Koko bas si se naradila. Slikice su ti divne. Samo gledaj da nadjes malo vremena i za odmor i za svoje malisane jer nikad vise nece biti tako mali i slatki.:cmok2::cmok2::cmok2:

Evo ja se vratila iz skole pa pravo na cose. Doduse, prvo pregledam ostale rublike ,a cose ostavim kao poslasticu. Znate ono kada ste bili mali ,prvo pojedete kolac, a krem ostavite za kraj.
Doduse ovaj put je bilo malo krema:rotf::rotf: ali ja sam optimista. Nadam se da ce sledeci put biti vise.:cao:

Narode,evo i mene.

Posle jucerasnjeg lencarenja,sada je na redu krecenje.Babinih i dedinih odaja.Tu nisam majstor,u njihovoj kuci jos baba kreci,a ja samo asistiram.Ali,ipak,znate kakav je haos kada se kreci?

Vidim da je teta Ira postavila slike,verovatno u album,to ostavljam za kraj.Kao slag na tortu.

Nego ljudi,zasto nema Jace.Ja sam joj poslala pre neki dan poruku na pp,ali ona ne odgovara.Nesto se dogadja.Ako neko zna sta,neka javi.

Ljubim vas sve.

:per::per::per::per:Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mislile ste da ste me se resile, cccccccc, pa niste, nego me isljucise one zgadije jer nisam platila tel:mrgreen:, anet mi je preko ADSL-a pa me i oni iskljuce jer sve placam preko tel rn, i eto malopre me ukljucise. pa vidim ja da ste se sve popravile:hahaha::rotf:, same se vi javljate i bez prozivke, kako je lepo kad ste dobre:ok:, tako da skoro nece biti:rtfm:, vec samo:zag::heart:.
Prodje jedna strasna nedelja, ispostovala sam sve, odusevili se ljudi, a ja zaboravila da ponesem aparat da slikam mladenacku tortu, lepa je bila, pa kad dobijem slike ja cu probati nekako da vam ih postavim, a neke cu u albumu postaviti, nista posebno , samo mi se mnogo dopao rad sa kompresorom, bukvalno ga ne ispustam iz ruku kad radim dekoracije i torte, blagosiljam ga svaki put.Sve vas puno ljubim i volim vas puno, puno i sve ste mi nedostajale ovih dana, tako mi je bilo sve pusto i sturo bez vas, uvukle ste mi se pod kozu.:zag::heart::bye:pishemo se posle imam neke dekoracije da odradim veceras:bye:

Devojke nisam citala sta ste pisale,samo vam se javljam.Ja u petak umalo da se druzim sa andjelima ili djavolima,na znam kakve su mi zasluge u ovom zivotu.Krenula na posao,bilo mi lose u busu,izadjem iz njega i glavom o beton.Posle toga hitna pomoc,urgentni centar,skener,neurohirusko odeljenje,noc tamo,infuzije,novalgetol protiv bolova na koji sam odreagovala egzantemom,tj.dobila alergijsku reakciju na njega.Sutradan izadjernm iz bolnice,ni danas mi glava nije bas dobro,ali morala sam da zavirim da vidim sta radite i da vas pozdravim.Glava je bosanska pa ce preziveti.Pozdravljam vas sve do sutra.E da Teta Ira saljem recepte ovih dana ne brinite samo da se sastavim.

Dobro jutro drage moje, evo ruckic se kuva a ja da malo zavirim ovde.
Daco , duso sta te to snadje. Bas mi je zao. Sigurno si bila premorena, pa ovo prolece udarilo u glavu, promena temperature, pritiska. Drago mi je da ti je sad bolje. Sada odmaraj ,cuvaj se i javljaj nam se opet redovno.:cmok2::cmok2:
Drago mi je da se situacija na cosetu popravlja. Opet ste mi sve tu:brus:

Jako mi je zao,sto si prosla tako.A ja mislila,nema Dace,ima puno posla. Tako je to kod nas.Obaveze te stignu,pa nemas kad ni bolestan biti,a kamoli odmoriti.Toga se uvek bojim u ovom poslu,a ne daj Boze nesto gore.ali bices ti dobro.Malo odmori pa ces opet u nove radne pobede,a mi cemo te odavde podrzavati i bodriti.To je trenutno jedino sto mi mozemo.Brzo nam se oporavi.

Drage moje, vidim da ste ovih dana bile u guzvi, a meni komp nije radio, pa nisam mogla ni na prozivku... Evo sada je sve u redu, pa koristim priliku da vam se javnem i sve da vas pozdravim a posebno Daci da pozelim brz oporavak. Ljubim vas sve!

Devojke hvala vam na podrsci,mnogo mi znaci.Ova situacija je iz mog dragog izvukla kreativnost za kakvu nisam imala pojma da moze i da cuci negde u njemu.Sad je postigao svoj maximum.Bas mu nije bilo svejedno,a ni meni.Smesno je da ja koja sam u seceru svaki dan imam problem niske glikemije,pa plus nizak pritisak uz sva nerviranja koja idu uz ovo.Nelogicno,ali tako je.Sad cu malo da prikocim i odradim debeli sistematski,bar da znam na cemu sam.Pozdrav za sve.

Drage moje,evo me.Tu sam.

Operacija" krecenje I deo" uspesno obavljena.Drugi deo je sprecio vetar,pa ce da saceka neke bolje dane.Sada sam zavrsila sa peglanjem,bila sam u iskusenju da slikam gomilu vesa,pa da ovde okacim sliku,ali sam odolela.

Sada sam zamesila "jastučiće" za večeru,pa dok se testo odmara,malo da virnem ovde.

Vidim da ste dobre,vredne,raspoložene,i samo tako nastavite.

Evo i ja opet danas u guzvi. Mom tati je rodjendan pa ce nas veceras biti 20-30. ja sam napravila dve torte dobos (od kupovnih kora) i patispanj sa dzemom i zutim filom bez ikakavih dekoracija. To je sve po zelji slavljenika Od slanog sam napravila pecenje, rusku salatu, salau sa piletinom kukurzom, ananasom i karijem, paradajz i krastavac isekla pa cu posle da zacinim, punjena jaja i mami sam ostavila da napravi proju. I sada idem jos malo da pospremim kucu.
Zadovoljna domacice, tako je i moja mama ranije gomilala ves za peglanje i onda kada se odluci da pegla ostane ceo dan zarobljena. Na kraju smo joj rekli da ionako nema svrhe da pegla kada u ormarima nema dovoljno mesta pa se opet sve izguzva i mora opet da se pegla pre nosenja. Tako sada svako za sebe pegla kada mu nesto zatreba. To je mnogo jednostavnije.
Carli, ja sam mislila da ste u guzvi oko maturskih haljina. Sta ste uradili po tom pitanju?

A slogi,nisi ti mene razumela.Niposto ja ne gomilam ves,jer onda bi to bilo straaaaasno...Mislim da cinjenica da nas zivi sedmoro dovoljno govori sama za sebe o kolicini opranog vesa,a isto tako i sudova.

Tako da nema govora o gomilanju, nego to je prosto stalno stanje stvari,sto se vesa tice...
Odavno merkam valjak za peglanje,ali mi bezobrazno mnogo kosta,pa ipak,i dalje koristim peglu...

I masinu za sudove sam kupila,bez obzira sto volim da perem sudove,ali sto je mnogo - mnogo je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back