Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
I ja sam celo vece pravila cvetice pa sam se umorila i dosla da vidim sta ima novo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) ja sam nasla sistem.Posto sam prosle godine sebe castila masinom koja pere i susi Ja pre spavanja ubacim jednu turu na pranje, a kada nocu ustanem prebacim na susenje i ujutro cim ustanem ja to ispeglam da se ne gomila .I tako svaki dan. Ne smeta mi peglanje. Ja mrzim prljave poslove kao pranje prozora, podova, kupatila ali i to se mora pa zasucem rukave.

a za praznik ne radimo cela 3 dana i pozvali nas sinoc prijatelji da skoknemo za 1. maj na vikendicu da nam se revansiraju, znaci bukvalno sam gost, sve gratis tako su mi rekli samo nasa dobra volja i nista vise. Pa kako ne prihvatiti, eto da i ja malkice uzivam bar na 1 dan
Teta Ira, svaka cast za toliku energiju, svako jutro ste prvi na forumu, a bogami i uvece kasno vas ima. Meni moje devojke dosta pomazu, pa uspevam sve da stignem. Dok su bile mladje, ja sam sve radila i posao i kuca, ali sam tada zaista imala i bolju liniju...

potpisujem....Evo mene vama.Jaco ja sam radila obe varijante.Ni jedna ti nece smetati nesto posebno za rad,sem sto kad prekrivas odjednom moras fondan da razvlacis mnogo sire i mnogo je ruzno kad seku torte koje su pokrivene zajedno.znaci meni je iskustvo pokazalo da je bolje i lepse i zahvalnije prekriti svaku posebno.ja ne stavljam tacne,sam ako ima vise spratova od tir probodes torte stapicima za raznjice kroz sredinu.to rade i po poslasticarnicama.
.
) na stapice?
)

, shalim se , ali sam ih napravila puno, cak toliko da sam ih radila posebno za prodaju i to po receptu koji sam ovde pisala, moze da se maze i sa mascu, ali je ukusnije ako se premaze sa margarinom isto se lepo skida papir.Papir kupujem onaj Shabacki za pecenje torti i kolaca i tako je dobar da nekad i ne namazem ni papir ni pleh, ne shalim se.U nedostatku istog koristim i onaj za stampu za kompjutere ali ne sa indigom vec onaj 1+0.Pozdrav