Evo i mene, jeste posle ponoci, ali sam stigla tek pre pola sata.Dosla sam do "Tempa" u N.Sadu sa rZoricom, a sacekala sam sina da dodje jos nekih pola sata, bitno je da sam stigla.

O utiscima, ne znam sta da kazem, ono zbog cega sam isla se i ispunilo, sve sam upoznala, odusevila, toliko pozitivne energije na jednom mestu, toliko dobrih likova, da nemam reci, sve ste me odusevile.

O tortijadi, pa sve je bilo lepo organizovano, ali glasanje, totalni promasaj, vec je Dream cakes ispricala, da se ne ponavljam, mislim da su neke torte zaista zasluzile mnogo,mnogo vise, ali sta da se radi. Steta sto svi nisu mogli doci, trebalo je videti sta sve zene mogu svojim rukama uraditi, da ne verujete.

Nasa Koka 1. mesto, mislim, sta reci

Sponzori su bili fini, svakoj po pokloncic,hvala im, cak smo dobili i ponesto od Wiltona.
Ono sto je mene jos obradovalo, videla sam Mariju Savic sa kojom se dugo nisam cula, a ni videla, imala je svoj stand, a na njemu svega i svacega i naravno ne sebicni saveti i odgovor na svako postavljeno pitanje.

Na moju nesrecu aparat mi je ostao kod kuce, pojedoh se ziva, ali videcete slike kada ih zenice postave, ma svi smo ki slika

, a torte

Bili smo i kod Koke na kafu, ima dva mala andjelcica, vrlo fina decica, a i njena majka nas je docekala kao da smo sve njene

Pa eto da ne pisem vise, videcete sve, minuse jos ne delim nemojte se plasiti, ali ne za stalno, jos malo pa