Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Pozdrav za vredni rzoricu, obavezno da vidmo kolacice, mislim brdo kolacica, pa znaci uspela si , nisam ni mislila da neces, kazem ja da smo mi zmajice a mozda i
 a mozda i

a mozda i
 a mozda i
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 a mozda i
 a mozda i

E pa nisi jedina, u svoj ovoj frci danas sam par puta uletela u sobu da vidim sta ima novo na forumu, prosto mi prijate svi da mi lakse posle bude kad radimI ja da se javim i da vas pozdravim sve,danas je na redu spremanje kuce.Sad sam napravila pauzu pa nastavljam dalje.Veceras pravim svadbenu tortu pa cete je videti ovih dana.ovaj sajt mi tako prija da jedva cekam da ugrabim malo vremena da se druzim sa vama.

i zajedno s njom zene iz Makenonije. Uvece imamo veceru (srpsko-makedonsko vece), gde ce biti prisutno i puno zena iz naseg slatkog sveta, docice i neke zene iz Nisa i jos nekih gradova, pa izmedju ostalih i Vesna Atkovic i Branka Jovanovic iz Rume
 i zajedno s njom zene iz Makenonije. Uvece imamo veceru (srpsko-makedonsko vece), gde ce biti prisutno i puno zena iz naseg slatkog sveta, docice i neke zene iz Nisa i jos nekih gradova, pa izmedju ostalih i Vesna Atkovic i Branka Jovanovic iz Rume 

, ja odoh na spavanje od jutros sam na nogama, a sutra mi sledi bas naporan dan, pa onda vece za opustanje, a onda dugo, dugo ocekivan dan
, ja odoh na spavanje od jutros sam na nogama, a sutra mi sledi bas naporan dan, pa onda vece za opustanje, a onda dugo, dugo ocekivan dan

), a teta Ira stize pre 11h, valjda
), a teta Ira stize pre 11h, valjda 
 i onima koji sada ustaju, dobrojutro uz kaficuuuu
 i onima koji sada ustaju, dobrojutro uz kaficuuuu
 !
!

I meni je jako žao što nećeš doći. Slavica je baš imala želju da te upozna. Biće prilike drugi put. Puno te pozdravljamo. Devojke vidimo se danas u JagodiniPrebolecu ja to,prebolecu...