Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja da se javim i da vas pozdravim sve,danas je na redu spremanje kuce.Sad sam napravila pauzu pa nastavljam dalje.Veceras pravim svadbenu tortu pa cete je videti ovih dana.ovaj sajt mi tako prija da jedva cekam da ugrabim malo vremena da se druzim sa vama.

Vi ste bas vredne!!!
Kad dodjete na cose evo jedna pesma za odmor...
Ja jednim udarcem pogadjam dve muve, pa sam uz put nakacila i slikice ;)
Neke su starije,..
Amater u pravljenju kolaca i video-produkciji na delu...

I ja da se javim i da vas pozdravim sve,danas je na redu spremanje kuce.Sad sam napravila pauzu pa nastavljam dalje.Veceras pravim svadbenu tortu pa cete je videti ovih dana.ovaj sajt mi tako prija da jedva cekam da ugrabim malo vremena da se druzim sa vama.
E pa nisi jedina, u svoj ovoj frci danas sam par puta uletela u sobu da vidim sta ima novo na forumu, prosto mi prijate svi da mi lakse posle bude kad radim:heart::heart::heart:

Evo ja se sada vratila iz Surcina.Danas tamo imam teren i odmah se javljam.
Poto filmic je super. Hocu i ja jednu kaficu sa ruzicom samo nema ko da mi je skuva. Ni obicnu a kamoli tako lepu.
Evo da danem par minuta pa na pakovanje. Sutra ujutro polazim na put pa se u nedelju vidimo.

Epa i ja malo da odmorim s vama...Danas smo dosta uradili, isporucili puno torti, neke cemo ipak sutra. Takmicarsku jos nismo zavrsili, ali smo zato sredili stancic. Sada imamo jos neke stvari da zavrsimo na torti, pa na spavanje, a sutra cekamo Irenu:super: i zajedno s njom zene iz Makenonije. Uvece imamo veceru (srpsko-makedonsko vece), gde ce biti prisutno i puno zena iz naseg slatkog sveta, docice i neke zene iz Nisa i jos nekih gradova, pa izmedju ostalih i Vesna Atkovic i Branka Jovanovic iz Rume ;):D
A onda posle pijanke i kratko prospavane noci (bar se nadam da cemo bar malo spavati), cekamo vas ostale:super::super::super:

Odjavljujem se i ja, vreme je isteklo, ne mogu vise da mrdnem ni malim prstom.:sad2:
Muz upravo muti korice i da ih ispece:per:, ja odoh na spavanje od jutros sam na nogama, a sutra mi sledi bas naporan dan, pa onda vece za opustanje, a onda dugo, dugo ocekivan dan:orkestar::heart::heart::heart::bye:

I ja se odjavljujem za nocas. Odoh da spavam, treba rano da ustajem (mislim, valjda razumete da je meni sve sto je pre dvanaest rano, prerano:dash::whistling:), a teta Ira stize pre 11h, valjda :D
:bye: i onima koji sada ustaju, dobrojutro uz kaficuuuu;)

Evo pred polazak da se jos jednom javim. Pakujem se i krecem. Koliko sam nestrpljiva krenula bi ja i ranije ali moram da imam obzira prema domacici koja je radila do ranih jutarnjih sati pa mora malo da odmori kako bi sada dva dana lumpovala. Caos vidimo se uskoro::cmok2::brus::bye::klap:

Kakva pustos.Vidim ja tu se sprema i fizicki i psihicki.Ja sam napravila pus pauzu,posto mi je za kaficu kasno.Posao je pred kraj, i na spavanje,pa ujutro via Jagodina.Svim curama koje sutra putuju sretan put,a ostalima sretan ostanak i rad (ako ga ima).Svima koji slave, Hristos Voskrese i Sretan Uskrs.Pozdrav do ponedeljka.

evo i ja zavrsih tortu za Jagodinu pa se sutra vidimo. Onima koji ostaju samo da porucim da se nista ne sekiraju - fotoaparat je vec u tasni a mi cemo preneti utiske tako da nista necete propustiti!!!! a druzenja ce valjda biti i u nekoj skorijoj buducnosti

Dobro jutro,

malo sam zakasnila da onima koje idu u Jagodinu pozelim srecan put (ah taj rasadnik,ne zna da je nedelja),ali svakako im zelim dobar provod,da se lepo ispricaju,islikaju,pa da nam prenesu sve sto se tamo dogadjalo.

Naravno da mi je zao sto nisam mogla i ja da idem,ali bilo je prosto neizvodljivo.Ostaje mi da se nadam da cu sledece godine uspeti bolje da se organizujem.

Samo uzivajte,i znajte da cete mi danas nedostajati na forumu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back