Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Cccccccccc, ma kakav sindikat, nema toga kod privatluka, puj pik ne vaziEvo me.A da mi osnujemo sindikat?

Izumro taj svet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cccccccccc, ma kakav sindikat, nema toga kod privatluka, puj pik ne vaziEvo me.A da mi osnujemo sindikat?

ma i prodje dvanaest, tu sam, sve ste mi bile fine i dobre i zato cu i ja da vas nagradim svima po DVA PLUSA, Teta Iri plus sa plusom jer se prva ujutru javlja,cak i pre uciteljice

pusica!

).

Zamrzivac definitivno ne, u pravu je Zorica samo kontra efekat, bolje je u nekoj hladovini nego u zamrzivacu, bez obzira kako je ukrasavas.Imala sam danas ludu srecu. Trebalo je da imam ispit ali mi je odlozen za 14. !!!!!!!!! Taman da predjem ono sto nisam stigla pa cu onda mozda i imati sanse da prodjem
Ovo me nece spreciti da dodjem u Jagodinu!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba mi pomoc vas iskusnih. Pravicu plazma tortu (ili vec od neke keks mase) i planirala sam da napravim u subotu i stavim u zamrzivac. Pretpostavljam da bi u takvom stanju trebalo da izdrzi put. A kako je to tamo organizovano ima li neki frizider ili ce torte od kada ih donesemo do pocetka (tj.kraja) tortijade stajati na stolovima? Bojim se da bi se u tom slucaju sve rastopile, omeksale i pale.... da li ima neko resenje za to?
A kako cete da pakujete torte za transport?

, necu danas biti
, pa sutra pocinje raspust pa eto malo da vas razveselim,bile ste dobre
.

(1:0 za mene)