Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene niko nije zvao da potvrdim dolazak, Koko da li si dala broj, i da li obavezno zovu?
A sto se tice dece, ne znam da li neka od vas ima tri djaka, od kojih su sva tri maturanta, doduse jedna mala matura i dve velike, tri prijemna, pa onda haljine i garderoba za maturu..Glava mi je kao(kod nas se kaze bucuk)...
Naravoucenije za ove mladje: Nikad ne pravite razliku izmedju dece - 4 godine!

Carli tvoj broj joj jos nisam dala;), ali ne sekiraj se. To Dragana voli da potvrdjuje zbog sebe, jer joj se desava da se prijave pa ne dodju. Tako ona zove da bude sigurna ko dolazi. Pakuju se kese pa da bi znala koliko treba:cool: Mora ona malo da komplikuje, jel tako Gorice. Gorica mi se izgleda naljutila, nema je!? Ili nemoze da stigne zbog obaveza da se javi, upregla je Dragana:D Salim se ja malo:lol:

Evo jutarnje javljanje uz jutarnju kaficu. I mene je juce zvala Dragana da potvrdim dolazak. Rekla sam joj da me nista sem smrti ne moze spreciti da dodjem.
Svaki dan razmisljam o tome i radujem se. Kako vidim bice nas bas puno.:super::super::super:

Dobro jutro drage moje...

Obozavam atmosferu na ovom forumu...

Zavidim vam sto idete u Jagodinu,i mogu da mislim kako cete se dobro provesti...

Carli,izmedju moje dece je razlika 4 godine.A izmedju moje sestre i mene 11 godina.A izmedju mog muza i njegove sestre 8 godina.A izmedju moje kume i njenog brata 2 godine.I ja svuda vidim i dobre i lose strane.Tako da tu covek ne moze biti pametan....:think:

Citamo se veceras,odoh u moj rasadnik...

Ja zavrsih poslove na selu.Sad su zivotinje zadovoljne a ja skuvala kaficu ,pa dok se rerna greje daje u miru popijem dok dan i obavete nisu krenule.Sad sam i ja zadovoljna.E pa cure moje ,sto bi muski rekli,sitno brojimo, 006.Jedva cekam.

Joj, a meni puna kuća majstora, dođe mi da naručim tortu koliko nemam vremena :hahaha::hahaha: , ali naravno dolazim, čak me je i Dragana zvala da potvrdi. Treba da se čujem sa Slogi i Belom radom i eto nas... :ok:
Uf, što je dobra ova kafica jutros...

:rtfm::rtfm::rtfm: do minusa ili plusa imate jos vremen do 24h.:hahaha::rotf:
I ja se radujem susretu u Jagodini, jedva cekam.
Sada idem jos u nabavku jer sam tek sada stigla sa posla, a onda juris, jos danas pocinjem kore za neku svadbu, dolaze po torte u petak uvece, pa vas necu mnogo opominjati do veceras jer nemam mnogo vremena.:heart::bye:

Jaco,ja ceo dan mislim na tebe,i to da li si pocela da peces kore za onu "materinu pogacu".

Nemoj slucajno da je ne slikas,tesko tebi.Necu te na leto zvati na lubenice...

Ja sutra pre podne idem malo da svrljam po Beogradu,idem po stalak (sva sreca pa sam ih zvala,inace su me zaboravili!!!),u crkvenom kalendaru je crveno slovo,a moja porodica to postuje,pa koristimo da skoknemo do grada.

Obavezno se slikajte u Jagodini,i vi i torte...

Stigoh sve da pokupujem, isla sam na moje vezbice i malopre sam dosla, a moj muz vec pece kore:per:, a ja sedoh da vidim ko se danas javio, al ce da pljuste minusi:rtfm::mrgreen:.
:hahaha::rotf: nema sale:rotf:.
Zadovoljna domacice i ja imam tremu i posle toliko napravljenih takvih torti, ali se uvek izborim i bude sve super, a pored te velike imam jos tri za svadbu i dve decije da napravim, pa i to mi je jos na ledjima, ali napravila sam raspored i drzim se toga.:)
Imam i novosti, kompresor je danas stigao, pravili su ga moj svekar i moj muz, slikacu ga da vam pokazem, a eto i to sam danas isprobala, malo sam nijansirala neke listove od ovih dekoracija sto sam pravila i za prvi put sam zadovoljna:whistling:
Puno vas ljubim:cmok2:, a to ne znaci da nece biti:rtfm::mrgreen:

Sve slatke devojke, koje se nisu danas pojavile neka upisu minuse:rtfm:, ne uvazavam opravdanja:mrgreen:, sve se moze kad se hoce, a ne sve se hoce kad se moze:per:.Devojke koje su se prijavile po jedan plusic za moj dobar pulsic:hahaha::rotf:
Laku noc, tj vama laka noc, a ja odoh u moju kuhinjicu naposao.:mrgreen::heart::bye:

Dobro jutro drage moje, neka vam nastupajuci dan bude uspesan i lep, neka vam sve polazi id ruke a imajte vremena i za sebe i za druzenje na ovom nasem cosetu.
Ja se juce popodne nisam javljala jer sam bila sva u autu.:(Bila sam na sahrani. Umro mi jr drug iz razreda, evo vec treci, pa sam se jako lose osecala i nije mi bilo do nicega pa ni do pisanja.:sad2:
Eto jutros sam opet sa vama uz jutarnju kaficu pa zurim u skolu.:cmok2:

I ja se javljam sa malim zakasnjenjem za kaficu.Sinoc se nisam javila jer sam JA imala pad sistema.Skljokala sam se u krevet i zaspala pre 11,sto mi se nije desilo,ne pamtim.Jedva stizem sve da postignem ,posto mi je svekar u bolnici,pa svaki dan tamo,izgubim 2-3 sata u sred dana.Svekrva ima posecenu ruku,pa i nju manjaj gde god zatreba...Ali idu lepi dani,ovo sunce mi znaci vise nego ista.Ja za viked imam dosta kolaca,zbog uskrsa,pa rodjendanske torte,pa torta za Jagodinu...Tako da ..ima se o cemu razmisljati i planirati.Pozdrav za sve dok ponovo ne ukradem koji minut da vam se pridruzim.

Zadovoljna domacica prisutna,da se zna.

Stigla iz prestonice,mrtva umorna,jer sam imala 101 stvar da uradim do 13h,da bi mi dete stiglo u skolu.
Kupila stalak,i jos neke nastavke,i casopis "Slatka planeta",u kome ima i moja fotografija sa kursa.Ima jos nekih fotografija,ako je neka od vas na njima,neka se javi.Kako ja ne krijem svoj identitet?!

Sada sam opskrbljena sa alatom,samo musterije da navale...

Odoh da citam dalje sta ima novo,pa se vracam...

Tu sam i ja:mrgreen:, samo radim u mojoj kuhinjici pa ne stignem da zavirim iza coseta da vidim ko je tu:per:, ali sada vidim da ste se i danas druzile:cmok2:, pa lepo nece biti:rtfm:, zato cu ja biti:andjeo: i dobicete jedan veeeeeliki PLUS.:heart::bye:
U ponoc prozivka:per:

Veverica se preobrazila u leptira:rotf:, jest da nije po zakonu prirode ali cuda se dogadjaju.
Vidim da vam je tesko:mrgreen:, pa nije lako znam, ali ne morate biti budni do ponoci, samo volim kad ste tu makar na tren da se lepo druzimo:heart:, pa i ja sam zauzeta, ali sesti na 10-tak minuta moze se, a i brate mili koce da nas cuva ako necemo mi same, eto i meni se korice peku, dekoracije su na pola gotove ima vremena jos do sutra, a u petak dobih slobodan dan zbog katolickog velikog petka:worth:, a mi sve slavimo jer smo pomesani, pa mi doslo ko bog.:heart::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back