Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Pijem svoju jutarnju kaficu, mmmmmmmm sto je lepa, a bila bih jos lepsa da ste i vi sve tu.Danas ne radim u firmi, a i sto se tice torti imam slobodan vikend, da ne verujete.E sad neko ce reci pa i nije bas dobro, ali prija coveku da se odmori i odkaci od nekih stvari bez obzira na taj prokleti novac koji nam je uvek potreban
.Tako se radujem susretu u Jagodini i druzenju, samo ne znam kako cu ujutru na posao posle te "pijanke"
,valjda cu biti normalna.Zenice zelim vam prijatan dan, one koje prave torte neka lepo i lako zavrse svoj posao, one koje rade nesto drugo neka im sve ide kako treba, a one kao ja neka uzivaju do sledecih porudzbina.Eeeeee, u teretanu idem redovno, vec se bolje osecam i lakse radim vezbe i naravno korigovala sam ishranu, pa valjda cu izdrzati drzite mi palceve.Pa,pa do sledeceg posta

.Tako se radujem susretu u Jagodini i druzenju, samo ne znam kako cu ujutru na posao posle te "pijanke"
,valjda cu biti normalna.Zenice zelim vam prijatan dan, one koje prave torte neka lepo i lako zavrse svoj posao, one koje rade nesto drugo neka im sve ide kako treba, a one kao ja neka uzivaju do sledecih porudzbina.Eeeeee, u teretanu idem redovno, vec se bolje osecam i lakse radim vezbe i naravno korigovala sam ishranu, pa valjda cu izdrzati drzite mi palceve.Pa,pa do sledeceg posta

.Vesnice da si blize eto mene ocas posla, da sredimo i kod tebe. Prijao mi ovaj vikend bez torti da uradim nesto po kuci.
Sad sam zadovoljna i srecna i odoh u setnjicu na vazduh.Pa,pa
jedva cekam

, pa ko nije tu miiiiiiinus
Ko sakupi 10 minusa ide u novo cose ali za kaznu.